Şimdi Ara

LENOVO (Lemo K3 Note)/ZOPO (ZP580)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
8
Favori
3.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Güncelleme: Ulefone Be X ler

ulefone ların son durumu 03.06.2015

.
    .
    .hepsi geri gönderildi, Hollanda üzerinden geldiği için hollandaya geri gitti diğeride isviçreye
    .
    Bu durumda gidip almamak en mantıklısı, kontrole tabi deniliyor ki açılıp ne olduğu ve ederi anlaşılacak ve
    benden faturası istenecek yada ibraz etmemi (çıktı-mail-fotokopi-aslı vs.) zaten açıldığında herşey ortada
    olacağından izaha ve bunlara gerek kalmayacak yasaklı ürün olduğundan umutlar orda bitecek ...... ya sonrasııı?
    o yüzden hiç yüzleşmeden paketin geri gitmesini sağlamak.

bu tebligatı imzalayıp aldım 6 mayıs tarihli , 20 gün içinde gitmeliyim, yani gitmeyeceğim ve böylece paket geri gidecek(?)
    mi acaba ? bilen yorum yaparsa iyi olur
    .
    .
    .
    .
    .
    .

.
    .
    .
    .
    .
    .

.
    .
    .
    .
    .

Ulefone Be X(beyaz) ........... 3 adet -----------> ? tl (yolda, geliyor) ()

8 çekirdekli
    1 mb ram
    8 gb rom
    ekran kartı mali-450
    32 gb kart desteği
    4,5" ekran
    IPS ve 960x540 çözünürlükte (ekran LG imiş)
    8 MP arka kamera 2 MP ön kamera
    1900 ma batarya
    Android 4.4 Kitkat OS 3G/GPS
    bluetooth 3
    çift sim

bu linkten detayına bakınız
    http://ulefonebex.com/

**********************************************************************************
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

**********************************************************************************
    ZOPO ZP580(beyaz) ........... 7 adet -----------> 275 tl (yolda, geliyor) ()

2 çekirdekli
    512 mb ram
    4 gb rom
    ekran kartı mali-400
    64 gb kart desteği
    4,5" ekran
    IPS ve 960x540 çözünürlükte
    5.0 MP arka kamera 2 MP ön kamera
    1700 ma batarya
    Android 4.4 Kitkat OS 3G/GPS
    bluetooth 3
    çift sim

http://www.1949deal.com/zopo-zp580-mtk6572-dual-core-1-3ghz-android-4-2-smartphone-512mb-ram-4gb-rom-4-5-inch-qhd-ips-screen-3g-white.html

*********************************************************************************
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ***********************************************************************************
    Lenovo Lemo K3 note (beyaz) ........... 3 adet -----------> 690 tl (yolda, geliyor) ()

not: iki çeşidi var arkasında dairesel hoparlörü olmayan modeldir ve sarı değil beyaz olandır

8 çekirdekli
    2 gb ram
    16 gb rom
    32 GB kart desteği
    ekran kartı-çipi Mali-T760
    5,5" ekran
    1920x1080 full hd ekran ve IPS
    5 mp ön 13 mp arka kamera
    3000 ma batarya (polymer)
    bluetooth 4
    3G, 4G

http://www.chinasmartphonereview.com/lenovo-lemo-k3-note-powerful-phablet/
    http://www.teknolojioku.com/haber/lenovo-lemon-k3-note-sunumdan-once-sizdi-26899.html

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

Aşağıdaki telefonlar tükenmiştir, yukarıdakilere bakın
    ıı
    ıı
    ıı
    ıı
    ıı
    ıı
    ıı
    ıı
    ıı
    ıı
    ıı
    ıı
    ıı
    ıı
    ıı
    ıı
    ıı
    ıı
    ıı
    v
    LENOVO A850 (beyaz) ............ 3 adet ------------> 370 tl -----> 360 tl (3 adet satıldı)(kalmadı)

4 çekirdekli
    1 gb ram
    4 gb rom
    5,5" ekran

http://www.gsmarena.com/lenovo_a850-5689.php

LENOVO A850+ (beyaz) ......... 4 adet -----------> 440 tl ----->420 tl (4 adet satıldı) (kalmadı)

8 çekirdekli
    1 gb ram
    4 gb rom
    5,5" ekran

http://www.gsmarena.com/lenovo_a850+-6595.php

CUBOT S168 (arka beyaz ön siyah) .... 1 adet ------> 340 tl -----> 320 tl (1 adet satıldı) (kalmadı)
    4 çekirdekli
    1 gb ram
    8 gb rom
    5" ekran

http://www.devicespecifications.com/tr/model/49a82fc0

CUBOT S200 (siyah) ........................ 1 adet ------> 420 tl -----> 3?? (1 adet satıldı) (kalmadı)
    4 çekirdekli1 gb ram
    8 gb rom
    5" ekran
    HD ekran
    3300 ma batarya

http://www.devicespecifications.com/tr/model/896430a7

NOT: Elimde IMEI kalmamıştır maalesef....... bitti.......... (edit 10.04.2015)

IMEI atılıp öyle gönderilecek, arkadaşlarıma ait eski telefonların imeileridir (kullanılmayan bozuk telefonlara ait)
    imei sorgulaması yapıldı kopyalanmamış tr kayıtlı sorunsuz imeilerdir.

sim kartı takıp kullanacaksınız. kayıt mayıt derdi yok, imeinin e-devlet sitesinden sorgulama sonucunun çıktısı ile gönderilecek.

..........

.
    .
    ..........

.
    .

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 3 Haziran 2015; 2:12:46 >

• Cubot s200 ün malzeme kalitesi nasıl hocam. Bir de taksit imkanı varmi ? İyi satışlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk telefonum cubot c10 dur, kaliteli buldum ekranı sert ve sağlam arka kapak değişik bir mlz vede hoş olunca bu telefonun kaliteli olduğuna karar verdim
    epey tutulan modellerdir s168 ve s200........... s200 ekranı hd ve kamarası güzel enterpalasyonsuz 8 mp (entp. ile 13 mp) gayet başarılı.
    ekranı çok güzel ışık seviyesi fazla, çok canlı ....... artısı bataryası ; 3300 ma batarya var ............
    ..
    diğer hepsine imei yazabilir durumdayım şu an fakat sadece s200 e yazamıyorum, rootlanmıyor sanırım onu satıştan çekicem ama pasaporta kaydettiririm derseniz
    root ile rom ile uğraşmaya da gerek kalmaz.
    ..
    sanalpazarda başka kategoride ilan açılırsa 9 taksit olur.
  • bende dün bitane cubot s200 geldi ve bunu rootlamayı başardım imei değiştirdim istersen sene yardım edebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuma_72

bende dün bitane cubot s200 geldi ve bunu rootlamayı başardım imei değiştirdim istersen sene yardım edebilirim

tşk ederim birisi ile anlaştık uygun fiyattan sattım sayılır kendisine, eğer olaki bir daha aynı telefondan getirir isem size ve bilginize başvururum
    bunun rootlu romu var sitesinde o romda flashlanabilir ama ben uğraşmak istemedim.
  • cubot s168 modelini aldım hocamdan telefon bu fiyata göre baya şık ve kasa çok sağlam duruyor,fiyatına göre telefon sağlam menü geçişleri hızlı,internetde takılma yok sayfa geçişleri falan hızlı,kamera gündüz çekimleri iyi haliyle gece çekimleri kötü,325tl'ye aldığım bir telefon için gayet iyi ve kullanışlı,teşekkür ediyorum tamer hocama,kargoyuda karşıladı sağolsun
  • Tamer hocam forumda şimdiye kadar tanıştığım en samimi ve titiz abilerimden bir tanesi, kendisi her konuda fazlası ile yardımcı oldu. Kendisi ile alışveriş yapmak büyük bir keyifti. Kendisine teşekkür eder, kendisi ile alışveriş yapacakların hiç tereddüt etmemesini buradan bildiririm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo k6 note hakkında
    8 yıl önce açıldı
    Redmi
    2 ay önce açıldı
    Redmi K30 / Poco X2 8/128GB
    10 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamer hocamdan bu sefer a850+ plus aldım uygun bir fiyata verdi telefonu,telefon fiyatına göre çok iyi performans veriyor ekran çözünürlüğü düşük ama sırıtmıyor bariz belki çok ufak rahatsız edebilir ama beni pek etmedi açıkcası,arka kamera normak kullanıcı için gayet yeterli hele gün ışığında perfomansı beni tatmin etti,2500mah pil var normak kullanımda 2 günü çıkartır bu batarya daha ilk gün elime geçti %78 idi 10 saatte bitirebildim sürekli kurcalamayla,ön kamera kötü görüntülü görüşme için yapılmış zaten :)malzeme kaliteside beni tatmin herşeyi fiyatına göre yorumluyorum 1500tl'lik bir telefondan bahsetmiyoruz sonuçta,antutu puanı 35400 aldı yuh dedim bir an,internet ve medya için süper alet çok hızlı,eğer benim için bunlar önemli aradada birkaç fotoğraf çekerim diyorsunuz lenovo a850+ sizi üzmeyecektir şarjı ilede yüzünüzü güldürebilir

ayrıca burdan tamer hocama teşekkürler,anlayışlı bir insan kendisi hiç üzmüyor alıcıyı,iade ederken bile anlayışlıydı,ben forumda böyle adam pek görmedim 9 yıldır

• keşke şu LENOVO A850+ ön kamera 1,3 yada 1.9 olsa tadından yenmez :) kolay gelsin
  • 4aydir kullanıyorum lenovo 850+ modelini çok memnunum parasina gore şuanda alincak en iyi telefon

• Lenovo 850+ getirceniz mi baska

• getirebilirim......
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamergungor2006

getirebilirim......

hocam pm attım
  • arkadaşım 1 cümle için 2mt alıntı yapmayınız rica ediyorum, bu kısmı silin lütfen
    Mouse ın tekerleği çevir çevir bitmiyor :)
    .
    .
    bu lemo k3 note modelinden 2 çeşit vardır birisi bu (düz olan) diğeri arkasında extra dairesel hoparlörü olan (angelic deniyor)

alttaki resimdeki model angelic olandır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 17 Nisan 2015; 20:55:15 >

• hocam angelic hoparlörlü olanın fiyatı belli mi kaça getirebilirsiniz?
  • Be x ler için ilan açacak misiniz tekrardan ?

• tarafımdan cubot s168 alınmıştır. Arkadaşa buradan teşekkür ediyorum. Alışveriş dört dörtlük. Hizmetinin devamını temenni ederim. HAYIRLI İŞLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARISOY

tarafımdan cubot s168 alınmıştır. Arkadaşa buradan teşekkür ediyorum. Alışveriş dört dörtlük. Hizmetinin devamını temenni ederim. HAYIRLI İŞLER

eğer bataryasında, ekran filminde bir sorun olursa belirtin. temin edicem ...tşk.
  • pm
    Lenovo Lemo K3 note için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 24 Nisan 2015; 16:02:03 >
  • Yeni pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.