Şimdi Ara

LENOVO LEGION Y520 Intel Core i7-7700HQ 16GB RAM, 1TB + 256GB SSD, SIFIRDAN FARKSIZ, MUKEMMEL FIYAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mediamarktan yaklaşık 2 hafta önce almış olduğum LENOVO Legion Y520 Intel Core i7-7700HQ 16 GB RAM 1 TB + 256 GB SSD GTX 1050 Win10 Home Gaming Notebook'u paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum. Sattığım ürün aşağıdaki linkteki ürünün birebir aynısıdır. 30.08.2017 Mediamarkt faturalıdır. 2 yıl tam garantisi mevcuttur. Ürün sıfırdan farksızdır. Tamamen yepyeni olduğu için tekrar resim eklemiyorum. Tüm detaylar aşağıda mevcuttur. Kutusu, torbası, faturası kısaca içinden çikan her şey ile beraber teslim edilecektir.

http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lenovo-legion-y520-%C4%B1ntel-core-i7-7700hq-16-gb-1-tb-256-gb-ssd-gtx-1050-win10-home-gaming-notebook-1173422.html?gclid=CjwKEAjwi97NBRD1zZSdkr2-4isSJAD11VlgZSh8cv2fQ_fVC9VCiSAQVLQSkzH57-7UT-22rNrUjxoCtDrw_wcB

Piyasaki fiyatının da düşmesi sebebi ile tekrar bir indirim yapıyorum. En son fiyatım 3.500 TL dir. Yanında aynı zamanda 69 TL'ye almiş olduğum çantasıda hediyesidir.

Kadıköy, Istanbuldayım. Alışverişte herkesin içinin rahat olması açısından ELDEN görüp, deneyip ona göre satışı yapmak isterim. Referans olarak imzam da daha önce yapmış olduğum satışları görebilirsiniz.

Ilginiz için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpiffyGeek -- 17 Eylül 2017; 11:42:6 >

• İstediğim fiyat üzerinde 500 TL'den fazla indirim yaptım.

Sıfırdan farksız 2 haftalık olan bir ürün için piyasa fiyatları ile kıyaslayınca gerçekten fiyat çok iyi bir seviyede.

Sorularınız için mesaj aracılığı ile temasa geçmekten kaçınmayın.

Teşekkürler,
  • PM
  • Pm. Cevaplanmadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz 2 hafta önce satıldı arkadaşlar. İlginiz için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun, kaça gitti

• Ürünü sattinizmi hocam?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.