Şimdi Ara

📱⏪⏪Lenovo K6 Serisi 📱⏩⏩ 📱5ve5.5inç📱stereo🔊📱Snap430📱 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
988
Cevap
13
Favori
80.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SS10

K6 Note için güncelleme yalan oldu galiba.

Hergün kontrol etmekten bıktım. Sanırım Haziran ayında gelecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Vatandan 760Tlye düz k6 almayı dusunuyorum ne dersiniz ? Annem için alıcam , kamerası nasıldır ? Günlük kullanımda kasma donma yapar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay0035

Arkadaşlar Vatandan 760Tlye düz k6 almayı dusunuyorum ne dersiniz ? Annem için alıcam , kamerası nasıldır ? Günlük kullanımda kasma donma yapar mı ?

Bende 3 hafta önce K6 aldım 799 tl 'ye vatandan.. Şu ana kadar memnun olduğumu söyleyebilirim.. Detaylı kişisel görüşlerime gelince 5" full hd ekran başarılı , 3000 mph pil çok aşırı bir kullanıcı değilsen yani sürekli oyun vs oynayan biri değilsen bırak 1 günü 1,5-2 gün rahat götürüyor.. Kameralar fiyatını da göz ününde tuttuğunda bana göre yeterli 13 mp arka ve 8 mp ön kamera.. ön kameranın açısı daha dar ama oldukça başarılı arka kamera gün ışığında veya aydınlık ortamlarda zaten seni sıkmaz belki karanlık ortamlarda biraz sıkıntı yaratır.. 2 gb ram bana göre yeterli 3 olsa tabiki daha iyi olur ama fiyatını da düşünmek lazım...16 gb rom zaten iyi sd kartla desteklersin.. ayrıca parmak izi okuyucu var performansı yeterli.. önemli bir özellik Dolby atmos özelliği var sesler başarılı fakat kutudan çıkan kulaklık çok ama çok dandik.. sen bu ses sistemini destekle ama yanına böyle dandik bi kulaklık koy o biraz anlamsız olmuş.. Ayrıca ben telefonun kasa ve kalınlığını da başarılı buldum.. Dolayısıyla kişisel olarak ben genel olarak memnunum bu arada yaşım 36 ..
    Sadece bende bi sıkıntı yok ama bazı arkadaşlarda güncellemeden sonra mikrofonda sıkıntı olmuş konuşmalarda ses karşı tarafa çok net gitmiyormuş vs.. hala devam ediyormu bilmiyorum sıkıntının donanımsal olduğunu düşünüyorum.. Bu ay android 7 Nougat güncellemesi de gelecekti henüz gelmedi ama haziranda gelir sanırım.. O güncellemeden sonra bazı arkadaşlarda olan mikrofon sıkıntısının düzeleceğini düşünüyorum..
    Telefonu annene düşünüyorsan çok yeterli olduğunu düşünüyorum ama seni etkilemek istemem bu tamamen senin kararın araştır diğer yorumları ve telefonları da değerlendirip ona göre karar ver bence..

• Düşünenler için k6 note hakkında kullanıcı olarak düşüncelerimi yazmak isterim. Bence telefon bataryası dışında iyi değil. Orta seviye bir kullanıcıyım, sosyal medyayı ve interneti faal kullanırım, telefondan genellikle oğlum oyun oynuyor ve youtubeden video izler bu halde şarjı 3 günü çıkarıyor. Yani bir akıllı telefon için batarya çok iyi. 2 aydır kullanıyorum bu aralar ufak tefek donmalar başladı, genel olarak bahsedilen bir sorun genelde konuşurken karşı taraf sesimin az geldiğini söylüyor, kamera kesinlikle vasat, arka kameranın 16 mp olduğu yazıyor bence aldanmayın iphone 7nin bile 12 mp. Açık alanda idare eder ama kapalı alanda az ışıklı ortamda çok kötü resim çekiyor, bir de dikkatimi çeken ön kamera arka kameradan daha iyi resim çekiyor. Açıkçası ben aldığıma çok memnun kalmadım. İnternet sitesinde yazan bilgiye göre mayıs 2017 de güncelleme planlandığı belirtiliyor şimdilik yok. Isınma sorunu yaşamadım, önceki telefonumda aynı şartlarda ısınma sorunu yaşadığım şekilde kullanıyorum pek bir ısınma olmuyor. Ne ilginçtir ki telefonda galeri ve müzik uygulaması yok, uygulama indirip kullanıyorum. Parmak izi okuyucuyu faal olarak kullanıyorum fena değil bir kaç kez okumadığı oldu, o da sanırım hafif ıslaklık gibi durumda oluyor. Ses açma kısmıda biraz garip örneğin müzik dinlerken sesi tam açıkta fazla geliyor, biraz kıstığınızda nerdeyse duyulmuyor, orta seviye ses tam ayarlanamamış.Ekranı biraz kavisli olduğu için kırılmaz cam oturmuyor, kenarlarda açıklık kalıyor.

• adanalı2008 A kullanıcısına yanıt
    kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?
  • eXistenZ_ E kullanıcısına yanıt
    Detaylı yorumunuz icin tesekkur ederim. Telefonu Persembe gunu siparis ettim Pazartesi gelince test edicez bakalım.

• K6 yı hepsiburadadan 779 tl ye sipariş edeceğim bugün düşünceniz varmı?
    100 tl daha koyup 879 a k6 power mi almalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanalı2008

Düşünenler için k6 note hakkında kullanıcı olarak düşüncelerimi yazmak isterim. Bence telefon bataryası dışında iyi değil. Orta seviye bir kullanıcıyım, sosyal medyayı ve interneti faal kullanırım, telefondan genellikle oğlum oyun oynuyor ve youtubeden video izler bu halde şarjı 3 günü çıkarıyor. Yani bir akıllı telefon için batarya çok iyi. 2 aydır kullanıyorum bu aralar ufak tefek donmalar başladı, genel olarak bahsedilen bir sorun genelde konuşurken karşı taraf sesimin az geldiğini söylüyor, kamera kesinlikle vasat, arka kameranın 16 mp olduğu yazıyor bence aldanmayın iphone 7nin bile 12 mp. Açık alanda idare eder ama kapalı alanda az ışıklı ortamda çok kötü resim çekiyor, bir de dikkatimi çeken ön kamera arka kameradan daha iyi resim çekiyor. Açıkçası ben aldığıma çok memnun kalmadım. İnternet sitesinde yazan bilgiye göre mayıs 2017 de güncelleme planlandığı belirtiliyor şimdilik yok. Isınma sorunu yaşamadım, önceki telefonumda aynı şartlarda ısınma sorunu yaşadığım şekilde kullanıyorum pek bir ısınma olmuyor. Ne ilginçtir ki telefonda galeri ve müzik uygulaması yok, uygulama indirip kullanıyorum. Parmak izi okuyucuyu faal olarak kullanıyorum fena değil bir kaç kez okumadığı oldu, o da sanırım hafif ıslaklık gibi durumda oluyor. Ses açma kısmıda biraz garip örneğin müzik dinlerken sesi tam açıkta fazla geliyor, biraz kıstığınızda nerdeyse duyulmuyor, orta seviye ses tam ayarlanamamış.Ekranı biraz kavisli olduğu için kırılmaz cam oturmuyor, kenarlarda açıklık kalıyor.

hesaplı olarak bir tane yerde buldum kavisli cam alıp deneyen oldumu bu ürünü
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lenovo-k6-note-tam-ekran-koruma-kirilmaz-cam-282067315#product-detail

• Arkadaslar Samsungta bi kod var ordan telefonun butun testleri yapiliyor ekran , kamera, ses vs tek kod ile Lenovo'da boyle bi kod var mi ?

• negatifcocuk N kullanıcısına yanıt
    Xiaomi al ben satıyorum misal k6 mi

• berkay0035 kullanıcısına yanıt
    ####0000# Rom sürümünü gösterir.
    ####1111# Factory(fabrika) moda girer
    ####2222# Seri numarayı gösterir
    ####3333# Engineer(Mühendis) moduna girer
    ####537999# Geliştirici seçenekleri menüsüne girer
    ####5993# Uluslar arası versiyon numarasını gösterir.
    ####5994# Operatör veri bağlantısı seçme menusu açılır ( 4G/2G/3G seçebilirsiniz)
    ####682# Easy Image (Ülkeler arası mod geçiş) Row romlarda
    ####7599# Panel ekran ve dokunmatik üreticisi bilgilerini gösterir.
    ####7777# Fabrika ayarların döner kişisel bilgileriniz silinir.
    ####8375# Cihaz versiyon bilgileri kernel sürümü vs bilgileri görüntüler.
    *#06# IMEI Numarası Sorgulama
    *#07# SAR değeri ve bilgileri (ROW (Avrupa) versiyon romlarda)

• quote:

Arkadaslar Samsungta bi kod var ordan telefonun butun testleri yapiliyor ekran , kamera, ses vs tek kod ile Lenovo'da boyle bi kod var mi ?

####0000# Rom sürümünü gösterir.
    ####1111# Factory(fabrika) moda girer
    ####2222# Seri numarayı gösterir
    ####3333# Engineer(Mühendis) moduna girer
    ####537999# Geliştirici seçenekleri menüsüne girer
    ####5993# Uluslar arası versiyon numarasını gösterir.
    ####5994# Operatör veri bağlantısı seçme menusu açılır ( 4G/2G/3G seçebilirsiniz)
    ####682# Easy Image (Ülkeler arası mod geçiş) Row romlarda
    ####7599# Panel ekran ve dokunmatik üreticisi bilgilerini gösterir.
    ####7777# Fabrika ayarların döner kişisel bilgileriniz silinir.
    ####8375# Cihaz versiyon bilgileri kernel sürümü vs bilgileri görüntüler.
    *#06# IMEI Numarası Sorgulama
    *#07# SAR değeri ve bilgileri (ROW (Avrupa) versiyon romlarda)

• i.y4114 kullanıcısına yanıt
    Ben kırılmaz camı aliexpresten getirttim, kenarlar yapışmadı kavisli olduğu için, şimdilik kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adanalı2008 -- 29 Mayıs 2017; 15:20:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

• quote:

Ben kırılmaz camı aliexpresten getirttim, kenarlar yapışmadı kavisli olduğu için, şimdilik kullanıyorum.

link alabilirmiyim hocam incelemk isterim ürünü birde fotosunu çekip buraya koyarsanız en azından ürün hakkında bilgi edinmiş oluruz bu ay içinde şaka gibi 2 tane kırılmaz camı kırdım şuan yenisi lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i.y4114 -- 29 Mayıs 2017; 16:5:53 >
  • eu1900 E kullanıcısına yanıt
    aynı sorun benim tel.de de var. Hoperlörü açıp konuşuyorum, normalde ses karşıya gitmiyor. telefon henüz 2haftalık. öncesinde böyle bir sorun yoktu. siz çözüm bulabildiniz mi?

• Arkdslar telefon geldi. Sukur hicbir sorunu yok gayet guzel. Yalniz sarj kablosunu hic begenmedim takip cikartmak icin baya guc kullanmak gerekiyor ugreen kablom var onu kullanicam.

• quote:

Arkdslar telefon geldi. Sukur hicbir sorunu yok gayet guzel. Yalniz sarj kablosunu hic begenmedim takip cikartmak icin baya guc kullanmak gerekiyor ugreen kablom var onu kullanicam.

Hocam kendi kablosu çok dandik ben kipadan slink marka kablo aldım metal kısmı biraz uzun olduğu için çok işime yarıyor bu sayede kılıf takarken sorun çıkarmıyor kendi verdikleri kablo 1 hafta dolmadan bozuldu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

% 2-3 te ne kadar oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: solingen

aynı sorun benim tel.de de var. Hoperlörü açıp konuşuyorum, normalde ses karşıya gitmiyor. telefon henüz 2haftalık. öncesinde böyle bir sorun yoktu. siz çözüm bulabildiniz mi?

sıkıntı guncelleme yaptıktan sonra mı cıktı
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.