Şimdi Ara

LENOVO K5 NOTE ANA KONU - KULLANICILAR KULÜBÜ (KUTU AÇILIMI - İNCELEME) (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.516
Cevap
59
Favori
219.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu 4 gündür kullaniyorum. Temel kullanım amacım multimedya cihazi olarak kullanmaktı. 3. Sarzinda yogun wifi den dosya indirimi ve film izlememde 12 saatte 7 saat ekran suresi aldım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonun siyahı neden yok acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MegaWindows kullanıcısına yanıt
    Hocam durduk yere sistem kendini guncellemez. Siz yanlışlıkla baslatmişsınizdir. Başlayınca da durması için ustte gelen indirme bildirimine basılı tutup uygulamayı durdur filan yapmaya çalışın .

Yeni gelen guncellemeyi ben forumdan öğrendim, yani cihaz kendini otomatik güncellemez.

• Merhaba bugün aldım telefonu beni de konuya alın

• Kira Lelouch kullanıcısına yanıt
    32gb moddelinden mi aldınız hocam? hayırlı olsun bu arada

• Bende dün 32 gb olan modelinden aldım telefon baya iyi görünüyor.

• Hocam Avea kullanıyorum, 2G ve 4G de hiç bir sorun yaşamaz iken, 3G de bazen bana ulaşılamıyor, hatta o ulaşılamayan zamanlarda internetede giremiyorum, data alış verişi byte ler seviyesine iniyor. Bazı sorunları duyduğumdan Telefonumu güncellemedim hala Android 5,1 kullanıyorum.
  • Evet sonunda dün akşam 32 gb lik parmak izli modeli media markt tan 999 TL ye kurumsal kartla 5 taksitle aldım. Cihaz 6.0 ile geliyor. Sim kartı daha takamadım ama ilk kullanımda wifi bağlanma ses kalitesi ekran harika şimdi kayıtları vs aktaracam özellikle kayıtları aktaracağımız tavsiye ettiğiniz bir program var mı
  • K5 note de e posta uygulaması yok muydu ben mi bulamadım tavsiye ettiğiniz e posta uygulaması var mı?
  • ecolixy E kullanıcısına yanıt
    Hocam share it bu konuda 1 numarali program. Arkadaşa toplami 750mb tutan videolari 1.5 dk da attım. O programın nasil kullanılacağını internette bulabilirsiniz.

• 4 saattir uykuda olan cihaz 10dkda birden 95e indi. sanırım girdiğim site kastırıyor chromeyi. baya kastı cihaz bildiğin
    gece fazla kaldığı için olabilir mi ilk şarj 7 saat gitti bu az gidicek gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survival -- 21 Kasım 2016; 12:33:58 >
  • Facebookta ve google klavyede çok kasma.var arkadaslar .telefon sarjdayken de cok yavaş neden acaba?

• Dün Atm'ye para yatırırken nasıl olduysa telefon elimden ön camı aşağı gelecek şekilde düştü. Takla bile atmadan beton zemine yapıştı. Dedim kesin ekran kırıldı. Elime aldım hiçbir şey yok Kutusundan çıkan kılıfı bile zarar görmemiş anlamadım ama çok hoşuma gitti dayanıklılığı. Sizin için yanlışlıkla drop test yaptım.
  • Teşekkür ederim. Benim eski telefonum biraz miladdan kalma gibi bir şeydi. Xperia Go kullanıyordum. Sizin dediğiniz programı xperia go da çalıştıramadım nedense artık bilmiyorum :s kayıtlar için telefonu biraz daha kurcaladım ve dışa, içe aktar seçeneklerinden kayıtları google attım ordan telefona çektim. Mail olarak bluemail i play mağazadan indirdim kullanışlı gibi duruyor. Bu akşam a kadar 4,5 ge ye de geçebilirsem 10 numara olacak:) İnşallah güzel bir telefon almışızdır.
  • %15e kadar 5 buçuk saat ekran süresi alıyorum bu bana biraz az geldi sizce normal mi?

• Reset atmış yine 5.1 sürümü ağır uygulama vs yok. Sinir bozucu

• inexo kullanıcısına yanıt
    Hocam reset problemini herkes 112 mb lik güncellemeden sonra yaşadı. Siz 5.1 de reset var diyorsanız bu iş karışır

• Yanıltmak istemem.
    bende reset olayı tahminen.
    kilit açınca sim kart soruyor belki de sim kartta bir temassızlık sorunu vardır.

• Lenovo K5 Note 32 gb Teknosa'dan bugün aldım şu ana kadar hiçbir sorun yok android 6 ile çıktı kutudan kulaklık sesinde hiçbir sorun yok özellikle ona dikkat ettim hiçbir sorunu yok gibi maşallah tıkır tıkır çalışıyor arka kamera iş görür kapasitede ama çok iyi değil ön kamera rakiplerine göre baya iyi batarya manyak 0 dan 100 e şarj olması 2 saati biraz aşıyor buradaki kullanıcılar gibi bende çok memnun kaldım zaten burayı baştan beri takip ettim hepinizin yorumlarına sağlık.

• Son 112 mblık güncellemeyi yaptıktan sonra reset sorunu yaşamaya başladım ben de. Forumda hard reset tavsiye eden arkadaşlar gördüm. Demedim ama hard reset sonrası iki haftada iki kez daha yeniden başladı telefon. Hala sorun devam ediyor bende.

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.