Bildirim
LENOVO K5 NOTE ANA KONU - KULLANICILAR KULÜBÜ (KUTU AÇILIMI - İNCELEME) (131. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
merhaba arkadaşlar. bende k5 note aldım. ekran süresinden çok memnun değilim en fazla 5 saatı gördüm ama güne vurunca 1 günü çok rahat çıkarıyor. benim sorum: Bu telefonun nillkin markalı kılıfı sipariş eden varmı. fazla getiren varmı. ben yurtdışından bişey almadığım için konuya yabancıyım. getiren bir arkadaş olursa almak isterim . Bende problem olarak görünenler:
1-Watsapı açmadan mesajlar gelmiyor, açınca gelen mesajı görüyorum.
watsap güncel ancak mesaj programı açınca geliyor. çözümünü bilen varsa söylerse sevinirim.
teşekkür ederim. iyi günler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buluuuuu -- 9 Şubat 2017; 16:27:20 > -
-
Ekran parlaklığı ile alakalı bir durum yani. Ama benim ki kırılmaz camdan değildi, ekranın kendisindeydi. O yüzden iade ettim. -
İlk gmaili denedim, uygulamada sadece outlook da kayıtlı rehber görüntüleniyor, bul yapmaya izin vermiyor, outlook uygulamasında bul yapmaya izin veriyor diye kullanıyorum. Teşekkür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar bu telefonun sar değeri 1.350 W/kg (10g), çok yüksek değil mi? -
Çift hatlı olduğu için normal zaten o maksimum değer.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
5" ekran 4000 batarya, hdr (K5 note kamerasında hdr varmı bilmiyorum, fotoğraf çekerken titreme den dolayı fluluk çok oluyor.) Bluetooth 4.1 , ekran PPI 441,
Bu durumda telefonun ekran saati daha uzun olacaktır, k6 Powerl çift simkart ise ben k6 alırdım.
quote:
Orijinalden alıntı: BendeBilmiyorum
Çift hatlı olduğu için normal zaten o maksimum değer.
ikinci hattı kullanmasak bile bu kadar yükseğe çıkabiliyor mu acaba? Birde bu değere rağmen bu telefon alınır mı? -
Artık yeni çıkan hemen bütün telefonlarda sar değeri baş kısmı düşük olsa bile vücut kısmı bu şekilde ben 999 a aldım her şeyiyle güzel memnunum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
henuz denemedim:
k5 note nougat 7 custom rom
http://hitandroid.com/download-lenovo-k5-note-android-7-0-nougat-custom-rom-update/
Working Features:
Audio
Camera
Video
4G
RIL
Wifi
Bluetooth
Gps
Phone Features:
Android OS, v5.1 (Lollipop)
LTPS IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors
Size 5.5 inches
Chipset Mediatek MT6755 Helio P10
CPU Octa-core
GPU Mali-T860MP2
microSD, up to 256 GB
How To Update Lenovo K5 Note To Android Nougat 7.0 ROM
First charge you Lenovo K5 Note to 100%.
Take a backup of your phone
Install TWRP recovery
Boot into recovery mode
Wipe data factory reset, Cache partition, Dalvik Cache and Format the System partition.
Flash the Lenovo K5 Note ROM ZIP from device
Reboot and Enjoy the Nougat 7.0 ROM for Lenovo K5 Note.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C2E26CFC3 -- 8 Şubat 2017; 18:12:5 >
-
-
İlk mesaja ekledim.
@pphammer
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
7.0 gelecek mi
Reset atma olayı azaldı. Ama hala kısık seste cizirtilar mevcut. Ne olacak bu sorunlar bilmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: pphammer
root ve twrp
https://www.geekgyan.com/root-lenovo-vibe-k5-note-install-twrp/
maalesef android 6.0 icin suan root - twrp - custom rom mumkun degildir.
twrp halaa port edilemedi, bootloader kilidi acilamadi. mevcut durumda yapilabilecekler:
android 5.1 uzerinde kingroot ile cihaz uzerinden root.
android 6.0 varsa SP flash tool ile stock 5.1 firmware yukleyip yukaridaki metodla root.
kaynak:https://forum.xda-developers.com/t/lenovo-k5-note
-
android 6 ise uygulamalardan eatsapa gir izinlere gir arka planda çalışmasına izin ver -
quote:
Orijinalden alıntı: kanboz53
android 6 ise uygulamalardan eatsapa gir izinlere gir arka planda çalışmasına izin ver
Anlayamadım hocam.
Avea hatlar çekmemeye başladı
Telefondan kaynaklı
garantiye gideceğim gibi görünüyor
ayarlardan uygulamalara gir orda whatsapa gir izinler bölümünden ne kadar izin varsa ver
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X