Şimdi Ara

LENOVO K5 NOTE ANA KONU - KULLANICILAR KULÜBÜ (KUTU AÇILIMI - İNCELEME) (131. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.516
Cevap
59
Favori
219.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Beyaz dengesi problemi nedir. Benim telefonda da ekran beyaz renkte iken gökkuşağı tarzında bir renk hattı vardı. Aynı şey mi acaba?
  • merhaba arkadaşlar. bende k5 note aldım. ekran süresinden çok memnun değilim en fazla 5 saatı gördüm ama güne vurunca 1 günü çok rahat çıkarıyor. benim sorum: Bu telefonun nillkin markalı kılıfı sipariş eden varmı. fazla getiren varmı. ben yurtdışından bişey almadığım için konuya yabancıyım. getiren bir arkadaş olursa almak isterim . Bende problem olarak görünenler:
    1-Watsapı açmadan mesajlar gelmiyor, açınca gelen mesajı görüyorum.
    watsap güncel ancak mesaj programı açınca geliyor. çözümünü bilen varsa söylerse sevinirim.

teşekkür ederim. iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buluuuuu -- 9 Şubat 2017; 16:27:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krtp26

Beyaz dengesi problemi nedir. Benim telefonda da ekran beyaz renkte iken gökkuşağı tarzında bir renk hattı vardı. Aynı şey mi acaba?

Hocam o gökkuşağı gibi olan şey ekran jelatini ya da ekran kırılmaz camı yüzünden olan bir şeydir. Arkadaşların bahsettiği aslında problem olmayan ama problem diyelim, parlaklık otomatik değilken cihazda beyaz arka planlı bir sayfa açınca cihaz parlaklığı otomatikte olmasa bile değiştiriyor biraz. Parlaklığı otomatikte kullananlar zaten farketmeyecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sentez* kullanıcısına yanıt
    Ekran parlaklığı ile alakalı bir durum yani. Ama benim ki kırılmaz camdan değildi, ekranın kendisindeydi. O yüzden iade ettim.
  • mustafanedim M kullanıcısına yanıt
    İlk gmaili denedim, uygulamada sadece outlook da kayıtlı rehber görüntüleniyor, bul yapmaya izin vermiyor, outlook uygulamasında bul yapmaya izin veriyor diye kullanıyorum. Teşekkür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu telefonun sar değeri 1.350 W/kg (10g), çok yüksek değil mi?
  • controlf5 C kullanıcısına yanıt
    Çift hatlı olduğu için normal zaten o maksimum değer.

• muratoto kullanıcısına yanıt
    5" ekran 4000 batarya, hdr (K5 note kamerasında hdr varmı bilmiyorum, fotoğraf çekerken titreme den dolayı fluluk çok oluyor.) Bluetooth 4.1 , ekran PPI 441,

Bu durumda telefonun ekran saati daha uzun olacaktır, k6 Powerl çift simkart ise ben k6 alırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: BendeBilmiyorum

Çift hatlı olduğu için normal zaten o maksimum değer.

ikinci hattı kullanmasak bile bu kadar yükseğe çıkabiliyor mu acaba? Birde bu değere rağmen bu telefon alınır mı?
  • controlf5 C kullanıcısına yanıt
    Artık yeni çıkan hemen bütün telefonlarda sar değeri baş kısmı düşük olsa bile vücut kısmı bu şekilde ben 999 a aldım her şeyiyle güzel memnunum.

• henuz denemedim:

k5 note nougat 7 custom rom

http://hitandroid.com/download-lenovo-k5-note-android-7-0-nougat-custom-rom-update/

Working Features:

Audio
    Camera
    Video
    4G
    RIL
    Wifi
    Bluetooth
    Gps

Phone Features:

Android OS, v5.1 (Lollipop)
    LTPS IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors
    Size 5.5 inches
    Chipset Mediatek MT6755 Helio P10
    CPU Octa-core
    GPU Mali-T860MP2
    microSD, up to 256 GB

How To Update Lenovo K5 Note To Android Nougat 7.0 ROM

First charge you Lenovo K5 Note to 100%.
    Take a backup of your phone
    Install TWRP recovery
    Boot into recovery mode
    Wipe data factory reset, Cache partition, Dalvik Cache and Format the System partition.
    Flash the Lenovo K5 Note ROM ZIP from device
    Reboot and Enjoy the Nougat 7.0 ROM for Lenovo K5 Note.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C2E26CFC3 -- 8 Şubat 2017; 18:12:5 >

• İlk mesaja ekledim.
    @pphammer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7.0 gelecek mi

• Reset atma olayı azaldı. Ama hala kısık seste cizirtilar mevcut. Ne olacak bu sorunlar bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: pphammer

root ve twrp

https://www.geekgyan.com/root-lenovo-vibe-k5-note-install-twrp/

maalesef android 6.0 icin suan root - twrp - custom rom mumkun degildir.

twrp halaa port edilemedi, bootloader kilidi acilamadi. mevcut durumda yapilabilecekler:

android 5.1 uzerinde kingroot ile cihaz uzerinden root.
    android 6.0 varsa SP flash tool ile stock 5.1 firmware yukleyip yukaridaki metodla root.

kaynak:https://forum.xda-developers.com/t/lenovo-k5-note

android 6 ise uygulamalardan eatsapa gir izinlere gir arka planda çalışmasına izin ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanboz53

android 6 ise uygulamalardan eatsapa gir izinlere gir arka planda çalışmasına izin ver

Anlayamadım hocam.

• Avea hatlar çekmemeye başladı

Telefondan kaynaklı

garantiye gideceğim gibi görünüyor

ayarlardan uygulamalara gir orda whatsapa gir izinler bölümünden ne kadar izin varsa ver
  • 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.