Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.211
Cevap
26
Favori
130.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şaka maka derken cihazı aldım kullanıyorum, ekranı çok hoşuma gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRUEHAUF

Beyler bu telefonu malatya da kullanan varmı. Bugün birinde beyaz renk k3 note gordum.

Ben malatyadayim yanliz bendeki sari

• quote:

Orijinalden alıntı: pretty34

Mrb arkadaşlar,hint romu vardı bir ara,kullanan deneyen arkadaşlar nasıl olduğu konusunda cevap verebilir mi?
    Daha iyisi varmı,şarj ve stabilite konusunda

hint romu kullananlar sıkıntısı kalmadı kı foruma pek ugramaz oldu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdatalay

quote:

Orijinalden alıntı: pretty34

Mrb arkadaşlar,hint romu vardı bir ara,kullanan deneyen arkadaşlar nasıl olduğu konusunda cevap verebilir mi?
    Daha iyisi varmı,şarj ve stabilite konusunda

hint romu kullananlar sıkıntısı kalmadı kı foruma pek ugramaz oldu :)

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar p70'in ekranıyla k3 note telefonumun ekranlarının resmini çektim ben p70 i daha başarılı buldum resimdede belli ediyor kendini.
     LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ

• Bende aldım lenovo suite çıkıyo. Aygıt yöneticisinde MPT de soru işareti var. xp tanımadı driver kurarken adb hatası verdi. Ne kadar dedimse olmadı. Yarın win 8 li laptop gelcek onda deneyecem. Çözümü bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: afff

Bende aldım lenovo suite çıkıyo. Aygıt yöneticisinde MPT de soru işareti var. xp tanımadı driver kurarken adb hatası verdi. Ne kadar dedimse olmadı. Yarın win 8 li laptop gelcek onda deneyecem. Çözümü bilen var mı?
    Arkadaşlar bizim bu çinden aldığımız modelin sar değeri 0.29, hindistanda satılan modelse 1.59, yanlış mıyım? Hint romunu yükledim 1.59 görünce canım sıkıldı, neyse ki durumlar değişikmiş.

Bir de sistem yaklaşık 1.2 gb rami işgal ediyor, bana fazla geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

Arkadaşlar bizim bu çinden aldığımız modelin sar değeri 0.29, hindistanda satılan modelse 1.59, yanlış mıyım? Hint romunu yükledim 1.59 görünce canım sıkıldı, neyse ki durumlar değişikmiş.

Bir de sistem yaklaşık 1.2 gb rami işgal ediyor, bana fazla geldi.

Alıntıları Göster
    Şimdi farkettim ki şarj problemi yaşıyorum, gözlerimin önünde 5 dk içerisinde %27 den %19 a indi. Tek bende mi sorun var?
  • 480mrt 4 kullanıcısına yanıt
    Yeni mi aldınız ? Öyle ise bu çok normal.

• DR ARER kullanıcısına yanıt
    Kâğıt üzerinde k3 note daha başarılı aslında. Hatta incelemelerde ekranın g2,g3 kadar başarılı olduğunu söyleniyor.

• DR ARER kullanıcısına yanıt
    Kâğıt üzerinde k3 note daha başarılı aslında. Hatta incelemelerde ekranın g2,g3 kadar başarılı olduğunu söyleniyor.

• 1 hafta oldu, bugün ilk kez rootladım, rom attım, imei silinmiş onu da hallettim. Demin video izleyim az dedim baktım su gibi gidiyor, acayip canım sıkıldı
    Eğer içinizde şüphe kalacaksa ilk sayfadaki adımları format al diyip yapın.

batarya kalibrasyonu yapın. ben 4.5 ile 5 saat arası ekran süresi alıyorum telefondan, bana yeterli bu süre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: capslocksmith

batarya kalibrasyonu yapın. ben 4.5 ile 5 saat arası ekran süresi alıyorum telefondan, bana yeterli bu süre.
    beyler günaydınlar
    önemli bir sorum var h+ da ısınma sorunu yaşıyorum bunu nasıl 3g ye alabilirim?
    diğer sorum yüzde 0 dan 90 a kadar 1 dkda %1 atıyor fakat 90 ile 100 arasında şarj uzun sürüyor sorunmu sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Warknife_ -- 1 Ağustos 2015; 9:43:46 >
  • capslocksmith C kullanıcısına yanıt
    Bir araştırıp deneyeyim onu, teşekkürler

@superior001 hocam ilk sayfada yazanlae acayip karışık geliyor bana, akilli.be sayesinde yapabildim ben

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: capslocksmith

Kalibrasyonu bildigimiz yontemmlemi yapiyorsun yoksa programlami?

• quote:

Orijinalden alıntı: hidrojeo

Telefon elime yeni ulaştı, fiyat/performans puanı A+ , gerçekten hızlı telefon, beğendim.

Alıntıları Göster
    tele cwm kurdum açılmıyor sonra şu romu attıp sp flash tool ile yine açılmıyor şarza takınca kırmızı yanıyor birde bataryayı cıkarıp takınca şarza takarsa lenova yazısı bi süre gelip gidiyor ne yapmam gerekir
    10.07.2015 -https://mega.co.nz/#!y5...vJb_WODbyWQPv6UNi4NekUA - VIBEUI2.5_S112_150610_ROW_Android.5.0 - SP FLASH TOOLS YÜKLENECEK(Stabil + Multilanguage + Google Play + Resmi Güncelleme Alır + SP Flash Tools) (Tavsiye Edilen)(TAVSİYE)

• quote:

Orijinalden alıntı: barut78

tele cwm kurdum açılmıyor sonra şu romu attıp sp flash tool ile yine açılmıyor şarza takınca kırmızı yanıyor birde bataryayı cıkarıp takınca şarza takarsa lenova yazısı bi süre gelip gidiyor ne yapmam gerekir
    10.07.2015 -https://mega.co.nz/#!y5...vJb_WODbyWQPv6UNi4NekUA - VIBEUI2.5_S112_150610_ROW_Android.5.0 - SP FLASH TOOLS YÜKLENECEK(Stabil + Multilanguage + Google Play + Resmi Güncelleme Alır + SP Flash Tools) (Tavsiye Edilen)(TAVSİYE)

Alıntıları Göster
    İstanbul içi alıcı çıkarsa telefonu 600 tl'ye satarım.

edit: İstanbul dışı da olur. Ayrıntılar için pm atın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 480mrt -- 1 Ağustos 2015; 12:05:03 >

• quote:

sp flash tool versiyon degişince düzeldi

• quote:

quote:

sp flash tool versiyon degişince düzeldi

Bu telefonda en stabil çalışan Flash Tools 1504 sürümü şuana kadar sıkıntı yaşayan kime onerdiysem telefonu hayata döndü

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.