Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
26
Favori
130.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: badcatbad

Hocam kopyala yapıştır yapmaya gerek yok akilli.be sitesinde anlatılmış detaylarıyla.

Driverları yükledikten sonra ilgili recovery dosyasını indirip, uyumlu sp flash tool ile yüklemeniz gerekli. Çok kolay işlemler, hiç ilginiz olmasada yapabilirsiniz.

Genelde takılınan nokta driver konusu. Driverları yükledikten sonra telefonu bağlayın ve bilgisayarın telefonunun driverlarını yüklemesini bekleyin , sonra söküp tekrar bağlayın bu sefer usb ayarlarından hata ayıklama (usb debugging) seçeneğini açın. Devamında kapatarak sp flash tool işlemlerine geçebilirsiniz.

Gerekli tüm dosylarda aynı yerde paylaşılmış.

Deneyin takıldığınız yer olursa yardımcı olurum.

Hocam sorunu mazur gorun. Driverler bilgisayar için mi. Yanı ben onları yuklememistim galiba. Dediğiniz tekrar deneyip sonucu paylasirim ilgilendiğimiz için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alp Er Timur kullanıcısına yanıt
    Evet bilgisayara driverlarin yuklenmesi gerekiyor,

Rica ederim.

• quote:

Rica ederim.

Hocam siz hangi room u kurdumuz görsellik açısından guzelmiste.

• quote:

Rica ederim.
    Selam beyler. Benim elimde de bir adet K3 Note var. Fakat ne yaptıysam root edemedim ve dolayısı ile imei tamiri yapamadım. Tüm driverler yüklü. Flash tool yüklü ve flash tool yardımı ile recovery yükledim. Fakat recoveryden root için super su zip dosyasını CWM de görmüyor TWRP de ise görüyor fakat yüklemeye çalışınca filed hatası veriyor. Zip dosyasının isminide birkaç kez değiştirerek denedim yine olmadı. Birkaç kere tekrar indirip denedim yine olmadı. Supersu yu birtürlü yükleyip teli root edemiyorum. Aslında tek niyetim imei tamiri. Ama bu telefnda root olmadan olmuyor sanırım? Hem MAui Meta hemde SN Writer programlarını denedim ama nafile. Acil yardım gerekli yakında telefon kapanacak. Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: maxmetalizm

Selam beyler. Benim elimde de bir adet K3 Note var. Fakat ne yaptıysam root edemedim ve dolayısı ile imei tamiri yapamadım. Tüm driverler yüklü. Flash tool yüklü ve flash tool yardımı ile recovery yükledim. Fakat recoveryden root için super su zip dosyasını CWM de görmüyor TWRP de ise görüyor fakat yüklemeye çalışınca filed hatası veriyor. Zip dosyasının isminide birkaç kez değiştirerek denedim yine olmadı. Birkaç kere tekrar indirip denedim yine olmadı. Supersu yu birtürlü yükleyip teli root edemiyorum. Aslında tek niyetim imei tamiri. Ama bu telefnda root olmadan olmuyor sanırım? Hem MAui Meta hemde SN Writer programlarını denedim ama nafile. Acil yardım gerekli yakında telefon kapanacak. Şimdiden teşekkürler.

Tekrar selamlar. Tam ümidi kesmiştim ki imei olayını kendim hallettim. Bilmeyen ve merak eden arkadaşlar, telefonuna root yapmak istemeyenler yada bu ıvır zıvırlar ile uğraşmadan sadece Maui Meta ile imei tamiri yapılabiliyor. Sadece telefonu kapattıktan sonra pili çıkarıp bilgisayara o şekilde bağlamak ve pili sonradan takmak gerekiyor. Sonrasında Maui Meta telefonu görüyor.

Saygılar.

• quote:

quote:

Tekrar selamlar. Tam ümidi kesmiştim ki imei olayını kendim hallettim. Bilmeyen ve merak eden arkadaşlar, telefonuna root yapmak istemeyenler yada bu ıvır zıvırlar ile uğraşmadan sadece Maui Meta ile imei tamiri yapılabiliyor. Sadece telefonu kapattıktan sonra pili çıkarıp bilgisayara o şekilde bağlamak ve pili sonradan takmak gerekiyor. Sonrasında Maui Meta telefonu görüyor.

Saygılar.

Alıntıları Göster
    1518 rom mu yüklediniz hocam Maui kullanmak için ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

1518 rom mu yüklediniz hocam Maui kullanmak için ?
    bu telefonda ekran süresine bakan var mı ? ne kadar çıkıyor en fazla ?
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Hayır. 1512 bendeki versiyin. Hangi sürüm olduğu önemli değil. Sadece telefonun doğru driverleri ve modem dosyası olsun yeter.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Ekran süresini hesaplamadım ama bir yıldır thl5000 kullanıyordum. Şu an K3 kullanıyorum ve şikayetçi değilim. Bence gayet tatminkar. Gps olayına bittim şıp diye buluyor yerini navigasyonda.

• quote:

1512 rom kullaniyorum. 3-4 saat civari ekran suresi veriyor. Yalniz dikkatimi ceken bir olay bu romda beklemede bataryayi cok yiyor. Aktif kullaninca 5 saat civari cikan ekran suresi aktif kullanmayinca 3 saat cikiyor... wfi 3g full acik...

Su an du batteryi kaldirdim power manager kurdum bikac ayarlama yaptim test asamasindayim sonucu yazarim...

Bu telefona p780 den gectim haliyle ilk once yadirgadim ama gunu gecesine kadar cok rahat kurtariyor... Bu da yetiyor ;)

• quote:

Mobil veride kullanirsam 4.5-5 saat arasi aliyorum.WiFi - Mobil veri karisik kullandim dun 5 saat 32 dk.ekran suresi aldim

• quote:

Orijinalden alıntı: wanted007

quote:

1512 rom kullaniyorum. 3-4 saat civari ekran suresi veriyor. Yalniz dikkatimi ceken bir olay bu romda beklemede bataryayi cok yiyor. Aktif kullaninca 5 saat civari cikan ekran suresi aktif kullanmayinca 3 saat cikiyor... wfi 3g full acik...

Su an du batteryi kaldirdim power manager kurdum bikac ayarlama yaptim test asamasindayim sonucu yazarim...

Bu telefona p780 den gectim haliyle ilk once yadirgadim ama gunu gecesine kadar cok rahat kurtariyor... Bu da yetiyor ;)

Alıntıları Göster
    ben de 4000mah s860 tan geçtim. o yüzden acaba var hep aklımda; acaba hem k3 performansı hem 4000-5000 batarya bir model baksam mı diye

K80 yapmışlar ama hem performansı k3 note dan kötü, kamerası ve ekranı, hem de 100 dolar daha pahalı. o yüzden vazgeçtim.

Bir yandan da bu telefonu alırken 2-3 yıl daha değiştirmemek üzere almıştım

Günü çıkarmaya çıkarıyor tabi de 2-3 günü çıkarsaydı bi de

• quote:

ben de 4000mah s860 tan geçtim. o yüzden acaba var hep aklımda; acaba hem k3 performansı hem 4000-5000 batarya bir model baksam mı diye

K80 yapmışlar ama hem performansı k3 note dan kötü, kamerası ve ekranı, hem de 100 dolar daha pahalı. o yüzden vazgeçtim.

Alıntıları Göster
    Sim2 ye taktım hattı yine 3G çekiyor.

acaba tek hat olunca nerede olursa olsun 3G de ikinci hat takılınca mı 2. sim 2g oluyor ?

2G geçişi yapamadık bir türlü. batarya yönünden çok fark ettiğini düşünüyorum.

• quote:

valla Ben memnun kaldim diyebilirim.diger tlf modelindeki konulara bakiyorum Adam 3 saat ekran suresi aliyor hala seviyorum telefonumu diyor. sarji iyi gidiyor diyor.bizimkisi canavar

• quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

quote:

valla Ben memnun kaldim diyebilirim.diger tlf modelindeki konulara bakiyorum Adam 3 saat ekran suresi aliyor hala seviyorum telefonumu diyor. sarji iyi gidiyor diyor.bizimkisi canavar

Alıntıları Göster
    6000 mah piyasaya çıkana kadar bekleyeyim o zaman

elephone da yapacak, pek güvenmediğim marka olsa da. bir marka daha vardı S1 miydi neydi.

• quote:

acaba tek hat olunca nerede olursa olsun 3G de ikinci hat takılınca mı 2. sim 2g oluyor ?

mobile uncle programinda 2g gecis yeri var.bizim telefonda mobile uncle tools calisiyorsa yapilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Alp Er Timur

quote:

Rica ederim.

Hocam siz hangi room u kurdumuz görsellik açısından guzelmiste.

Ben geldigi romuyla(1512) kullaniyorum hala.Gorsellik hepsinde ayni vibe temasi bu icinde geliyor zaten. Kisa zaman icinde 1525 yada ustu bir roma gecerim. Ama şunu farkettim, 1.5 yil ingilizce kullaninca Türkçe romu özlemişim. Bir sure daha devam boyle...

• quote:

Hocam bu tamamen romla alakali, sizin rom st surumu degildir buyuk ihtimal. Bazi romlarda iki hat icinde 3g aciliyodu P780de.

Bende 4000lik pilden geci yapinca bu tele pil olayina kafaya taktim. Arkadaslar bir gun gidiyorsa daha ne istiyorsun diyor.

İslemci hizini dusurmeye calistim ama bizim islemci yeni oldugundan calisan program bulamadim, buda pil suresini baya uzatir. 1.2 Ghz ceksek yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio
    mobile uncle programinda 2g gecis yeri var.bizim telefonda mobile uncle tools calisiyorsa yapilir

Oldu gibi şimdilik. Şu anda 2G hat.

Engineer Mode MTK da Band kısmı var. oradan WDCMA kısmında bir iki yeri sildim. reset attım önce telefon hiç açılmadı bataryayı söküp taktım açıldı ama ayarları sıfırlamıştı, tekrar denedim WDCMA 850 ile 900 ü açık bıraktım. Sonuç iyi gibi. Bakalım
  • neyse 50 tl verdim
    2 hat kalici imei ve turkce yukledim
    cok sukur..
    bi daha da ellememm..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.