Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.211
Cevap
28
Favori
128.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mobilist

Merhabalar daha önce Redmi Note 2 RN3 ve RN3Pro kullandım. Bu tarz cihazlara aşinayım yani. K3 Note'u RN2 aldığım dönem de araştırmıştım izlenimlerim iyi. Bir arkadaşa K3 Note almayı düşünüyoruz. Yazılım ve ime. tamiri dışında günlük kullanıma uygun mu? Kronik sorun vb. var mı?

K5 Note ve K6 note ların fiyatını görmeden ,K3 Note almayın artık . fiyat karşılaştırması yapın , yakınsa eğer k3 note almayın
  • Hirotaro kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler almaktan vazgeçtik zaten.
  • K3 note gpu / kamera hızı hariç gayet kullanışlı , her ihtiyacı karşılayan bir cihaz.

110$ ( İkinci el 400 TL )

menü kapasitif tuş ışığı olmaması haricin de ( MM / 6.0 kullanıyorum ) çok memnunum.

Kendiniz yurt dışından alamıyorsanız ! K3 NOTE çok iyi bir telefon.

GG/TEKNOSA Mağazasının 3/4 ay önceki 675 TL K5 note kampanyası sayılmazsa, ucuza Xiaomi pro 3 note alamıyorsanız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gündür dokunmatigimde sorun var.kendi kendine açılıyor.donuyor ,dokunmatik basmiyor,belli yerleri dokunup açıyor kapıyor felan.bazen kendi kendine de düzeliyor.ekranmi degismeliyim sizce? Sizde de böyle problemler olmuş muydu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuda böyle birşey görmedim.

Ancak SARI LEKE problemi ( ben ikinci el bu hatalı cihaz aldım/kullanıyorum ) duydum.

Eğer sıfırlama , custom rom ile çözülmezse İyi bir mesaj yazıp yurtdışından (M2mini ekran aldım 1 ay da geldi özel kutu da) satın alacaksınız,

Yada satıp (DH de iki adet satan var 425/450 TL) ikinci el temiz cihaz alacaksınız.

Ve biraz para ekleyip (Siz sipariş veremiyorsanız) ikinci el xiaomi pro 3 şu sıralar popüler.

Ben cihazım dan çokkkkk memnunum Orjinal yedek pil/aksesuar ile donanımlı dolaşıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

Konuda böyle birşey görmedim.

Ancak SARI LEKE problemi ( ben ikinci el bu hatalı cihaz aldım/kullanıyorum ) duydum.

Eğer sıfırlama , custom rom ile çözülmezse İyi bir mesaj yazıp yurtdışından (M2mini ekran aldım 1 ay da geldi özel kutu da) satın alacaksınız,

Yada satıp (DH de iki adet satan var 425/450 TL) ikinci el temiz cihaz alacaksınız.

Ve biraz para ekleyip (Siz sipariş veremiyorsanız) ikinci el xiaomi pro 3 şu sıralar popüler.

Ben cihazım dan çokkkkk memnunum Orjinal yedek pil/aksesuar ile donanımlı dolaşıyorum.

Hocam sarı leke zaten mevcut.coktandir vardı.dokunmatik sorunu 2 gündür başgösterdi.g ittigidiyorda lcd ekranı satılıyor 80-90 lira arası.alip değiştirmek lazım sanırım.yeni telefon alacak durumum yok.

• Ben de toplam 100 TL masraf çıkar diye düşünüyorum (ki gayet uygun)

GG 'den olumlu yorum alan satıcı varsa hiç beklemeyin

Rom/stabilite ve çift hat 4G ile son zaman da 400 TL altı kullandığım en iyi cihaz (ben çok daha ucuza / full aksesuar satın aldım hatta)

• quote:

Orijinalden alıntı: emre4979

Ben de arıyorum fakat bulamadım..Eğer bulursanız beni de haberdar eder misiniz? Aynı şekilde ben de bulursam yazarım size..

1 Adet sarı renk/ DH de satan var.

40 TL istiyordu

• Arkadaşlar sabahdan beri telefonum çekmiyor. sim kart değiştiriyorum uğraşıyorum ama hat gelmiyordu. IMEI sorgulama yaptığımda "Bu IMEI numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir" hatası aldım. Eski telefonumun imei'sini kopyalamıştım. Sanırım yeni bir imei numarası gerekecek. Ancak nasıl tespit ettiklerine anlam veremedim. Bu konuda bilgisi olan var mı?
  • İMEİ kopyalanması normal bir durum, bu sizinle ve eski cihazın imesini k3 note' ye aktarmanızla alakalı değil.

Orj. Eski ve aktif çalışan 3 cihazım bu şekilde çöp oldu

Tamamen şanssızlık :((

• Eski cihazınızın imeisini başkası yürütmüş.
  • Bukalemun kullanıcısına yanıt
    Neyse ki kenarda kullanmadığım iki tane eski telefon var ve onların imei numarasını atacağım artık.Size de geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pranis

Eski cihazınızın imeisini başkası yürütmüş.

Aslında kimse yürütmüyor ama İŞLEM böyle işliyor/biz böyle sanıyoruz.

İMEİ atılan cihaz alın/kullanın diyorum her zaman bu nedenle,

Elimde trkcell faturalı S4 var,

3 Dandik telefon ise imei kopyalanmış durumda , bu ekonomiye de zarar. Çünkü cihazlar çalışıyor, türkiye ürünleri.

Yıllarca şirket telefonu olan , yine 2/3 yıldır pasif duran cihaza sim kart taktık ve 3 hafta için de mesaj geldi.

Arkadaşın 5 yıllık teknosa cihazı ve yine benim motorola full kutulu cihazım bu şekilde yatıyor.

Yurtdışına gidenlere hediye etmekten başka çare olmuyor

• Arkadaşlar bu akşam telefona root yapıp rom atacağım. Sizin önereceğiniz rom hangisidir. Anna'nın gönderdiği ROM ile kullanmaya devam ediyordum ancak artık değişiklik vakti geldi :) Anna'nın gönderdiği ROM : K50a40_S117_150706_ROW
  • http://www.flyme.cn/firmwarelist-46.html#16 flyme rom.root gapps yok.ilk seferde açılmaz.2-3 dkk sonra pili çıkarıp tak.tekrar başlat.root yaptıktan sonra morelocale 2 ile nerdeyse tamamen türkçe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanefe10 -- 6 Aralık 2016; 13:21:47 >

• S427 kullanıyorum.

S433 çıktı ve bilgiler bu konu da mevcut.

6.X MM çok rom var ama 7.0/7/1 test et derim.

• Bukalemun kullanıcısına yanıt
    Bakalım bu akşam zaman ayırabilirsem uğraşacağım. Takıldığım nokta olursa buradan sizlere sorarım. Daha önce IMEI atma işini yapabilmiştim. Umarım bunu da kazasız belasız halledebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

2 gündür dokunmatigimde sorun var.kendi kendine açılıyor.donuyor ,dokunmatik basmiyor,belli yerleri dokunup açıyor kapıyor felan.bazen kendi kendine de düzeliyor.ekranmi degismeliyim sizce? Sizde de böyle problemler olmuş muydu?

Temperli cami çıkardım.dokunmatik sapitmasi geçti.

• forumdaslar acil, t3s versiyonu ile t5 versiyonunun farki nedir tam olarak? t3s aldim ama degistirebilirim...

• photo_canon1 P kullanıcısına yanıt
    Fark yok.t3s 2.parti uretimler

• 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.