Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
28
Favori
128.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzmirde imei atma ile ilgili yardımcı olabilecek biri var mı? Hanıma aldım telefonu. Teknoloji özürlüyüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam bende aldım telefonu yeni ve güncelleme geldi . S422 diyor hiçbir bilgim yok yapmalı mıyım. Yaparsam emai silinir mi . Anna değiştirmişti çünkü emaisini . Birde ne fark edecek güncelleme yaparsam.

• Arkadaşlar,uygun fiyatlı kırılmaz cam ekran koruyucu ve kılıf bakıyorum. Aliexpress olur başka siteler olur.Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pranis kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arkadaşın fotoğrafını attığı bölgedeki sarı lekenin tıpkısının aynısından benim telefonda da var. Bu statik elektrik birikmesinin sağlığa zararlı bir durumu var mıdır acaba? Yoksa böyle de idare ederim ben.
  • Merhaba arkadaşlar. Bende bu telefondan almak istiyorum. telefonun orjinalinde türkçe dil destegi var mi ?. imei atıp üstündeki orjinal yazılım ile türkiyede sorusuz kullanabilirmiyiz. ve verebileceginiz diger bilgilere ihtiyacım var. şimdiden çok teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrax55

Merhaba arkadaşlar. Bende bu telefondan almak istiyorum. telefonun orjinalinde türkçe dil destegi var mi ?. imei atıp üstündeki orjinal yazılım ile türkiyede sorusuz kullanabilirmiyiz. ve verebileceginiz diger bilgilere ihtiyacım var. şimdiden çok teşekkürler...

Ben Anna'dan aldım. IMEI işini Maui Meta 3G ile çok basit hallettim. Yazılım zaten Türkçe geldi. Arkadaşıma sattım. Fiyatına gore gayet güzel bir cihaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

http://tr.aliexpress.com/item/Amazing-2-5D-0-3mm-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Screen-Protector-for-Lenovo-Lemon-K3-Note/32329454471.html?spm=2114.13010608.0.85.rfWPDq

Buradan aldım taktım 7-8 aydır sorunsuz kullanıyorum. Tavsiye ederim.

Teşekkürler.

• gigascor45 G kullanıcısına yanıt
    Konunun ilk sayfasındaki ''K50-T5'' official romları ''K50-T3S'' modeline uyar mı?Bir de Android 6 olup stabil çalışan, az ram tüketen rom hangisi?Benim cihazdaki rom ''ROW'' adıyla hint romu, haliyle çok ram tüketiyor ayrıca hiç beğenmedim değiştirmek istiyorum.
  • panorama_ömer16 P kullanıcısına yanıt
    Blend rom ve miuyu denedim ikisinden de memnun kalmadım. Son olarak Androium VUI 1 de karar kıldım. Çok sade ve akıcı bir rom. 2 gündür kullanıyorum herhangi bir hata ile karşılaşmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter_06 -- 10 Ağustos 2016; 10:41:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter_06

Blend rom ve miuyu demedim ikisindende memnun kalmadım. Son olarak Androium VUI 1 de karar kurdum. Çok sade ve akıcı bir rom. 2 gündür kullanıyorum herhangi bir hata ile karşılaşmadım.

Peki bu cihazın iconları değiştirilebilir mi? Çok dandik bir uygulama iconları var.
    Farklı bir launcher yüklersen değiştirebilirsin.
  • merhabalar
    lenovo k3 not telefonda dokunmatik hatası oluştu.
    sağ taraftaki dokunmatik çalışmıyor.
    acaba sorun nedir?
    bu sorun nasıl çözülür?
    teşekkürler
  • merhaba bulunduğum ülkedeki teknoloji magazasındavşu an sıfır orjinal türkçe dil yüklü yaklaşık 400 tl siz ce değer mi?
    bu haliyle root atmadan saadece imei değiştirebilir miyim acaba?
    teşekkürler.
  • değiştirebilirsin
  • hunter_06 kullanıcısına yanıt
    Bir kaç adet launcher denedim, ''simge paketi yükle'' sekmesinde hiçbir şekilde ikonlar görünmüyor, ''Varsayılan'' seçeneği var.
  • arkadaşlar bu telefonda klavye ile yazarken titremeyi nasıl kapatabilirim bilginiz varmı yazarken dokununca titremesini istemiyorım ne yapmam lazım?

marketten kullandığın launcher a özel tema paketi yükle . o listede gözükür.

• belmethos kullanıcısına yanıt
    Marketten indirmem şart mı?

• yazarlen titremesini masıl kapatırım bu telefonun

• 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.