Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
28
Favori
128.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pretty34

Bildigim kadariyla g.glass3 var.ama yine de temp.glassin zarari olmaz faydasi olur

araştırdığım kadarıyla gg yok k3 note da. 0.2 mm camları araştırıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

quote:

Orijinalden alıntı: hasanefe10

quote:

1520 rom yükledim. kullanmadığım uygulamaları silmek istedim ama youtube uygulamasını dondurunca telefonda sürekli olarak uyarı çıkmaya başladı, hiçbir şey yaptırmıyordu uyarılar. tekrar yüklemek zorunda kaldım romu.

sistem uygulamarını nasıl sileriz ?

root+ link2sd

işe yaramadı

nasıl yaramadı..aynı telefonu kullanıyoruz zaten model fark etmez.uygulamayı sil teli tekrar başlat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sürüm farkediyor işte. 1511 de sorun yoktu. 1520 kurunca sorun oldu. bu Nanj rom da 1520 üzerinden evrilmiş. aynı sorun vardı.
    Birkaç farklı program denemiştim. Şimdi Root uninstaller pro ile tekrar denedim oldu gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 4 Haziran 2015; 21:16:56 >
  • Rom yukleyemedim bir turlu.sorun verdi hep.rafa kaldirdim simdilik.

• kötü olmuş. ben üç günde beş kere rom yükledim. arada sorun oldu ama hafıza kartı ya da sim kart takılı olduğu için atmamış, sökünce sorun kalmadı sonra.
  • quote:

kötü olmuş. ben üç günde beş kere rom yükledim. arada sorun oldu ama hafıza kartı ya da sim kart takılı olduğu için atmamış, sökünce sorun kalmadı sonra.

Hmm.olabilir.sim kartini cikarmamistim.pc yok evde.zamanim kisitli oluyor.her daim pc bulunmuyor bende.1520 surum yukleyeyim dedim ondada sorunlar var diyorlar.bu arada 1523 dev. Surumu cikmis

• Lenovo A806 kullanirken basit rom yukluyordum.flash toolla cok yukledim.bunda sorun yasadim.sim kart aklima gelmedi hic.onda sorun olmuyordu

• şu anda 03.06.2015 - VIBEUI_Abroad_0306_Nanj (Stabil + Rootlu + Multilanguage %100 Türkçe) - romdan memnunum. Sonradan sorunu çıkmazsa iyi.

Bu arada benim gibi toggle widget kullananlar için Lollipop uyumlu bir program buldum, ücretsiz ve güzel :https://play.google.com/store/apps/details?id=com.painless.pc&hl=tr
    parlaklık - wifi - bluetooth - mobil data - 2G-3G geçişleri - Ekran kilitleme şeklinde 6 kısayol ekledim, hepsi çalışıyor.
    yıllardır switch pro widget kullanıyordum ama artık 5.0 da çalışmıyor bazı özellikleri.

Bu arada romun bir iki ufak sorunu : mesaj iletildi bilgisi gelmiyor ayarı açtığım halde. normalde tik atardı iletilen mesaja ama bunda yok.
    Çift tıkla ekran kilitleme yani gesture ayarlarını bulamadım. kısayol üzerinden tek tıkla kilitliyorum ekranı.

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 4 Haziran 2015; 22:50:22 >

• quote:

şu anda 03.06.2015 - VIBEUI_Abroad_0306_Nanj (Stabil + Rootlu + Multilanguage %100 Türkçe) - romdan memnunum. Sonradan sorunu çıkmazsa iyi.

Bu arada benim gibi toggle widget kullananlar için Lollipop uyumlu bir program buldum, ücretsiz ve güzel :https://play.google.com/store/apps/details?id=com.painless.pc&hl=tr
    parlaklık - wifi - bluetooth - mobil data - 2G-3G geçişleri - Ekran kilitleme şeklinde 6 kısayol ekledim, hepsi çalışıyor.
    yıllardır switch pro widget kullanıyordum ama artık 5.0 da çalışmıyor bazı özellikleri.

Bu arada romun bir iki ufak sorunu : mesaj iletildi bilgisi gelmiyor ayarı açtığım halde. normalde tik atardı iletilen mesaja ama bunda yok.
    Çift tıkla ekran kilitleme yani gesture ayarlarını bulamadım. kısayol üzerinden tek tıkla kilitliyorum ekranı.

https://userscloud.com/scqr80z3j23s
    bunu system app içine at.teli tekrar başlatici olarak sec.ekrana basılı tut çift tıkla kapatmayı ayarlarsin

• a bit turkish please
  • K3 Note iyi güzelde şu google play olmaması tuhaf .

IMEI atmak içinde sanırım cihazı rootlamak gerekiyor .
  • 1512 rom üzerinde yüklü geldi.rotlamak yerine bende 1520 rootlu romu kurdum.daha kötü oldu valla.ayrıca madmaxibo arkadaşın dediği gibi gorilla glass yok.50 tane siteye baktım ama maalesef yok.ayrıca geri,home,menü tuşlarının olduğu yerdede sanırım led yok.kısacası daha 1gün olmadan huylandım telefondan.satmayı düşünüyorum.cihaz kaliteli ama istediğim cihaz değil.sanırım pil performansıda 2günü çıkaramayacak.s860 dan sonra pili çok yetersiz gelecek gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

K3 Note iyi güzelde şu google play olmaması tuhaf .

IMEI atmak içinde sanırım cihazı rootlamak gerekiyor .

çin için üretilen telefonlarda romlarda google apps yok genelde. onu atmak çok kolay artık recovery kurduktan sonra.

zaten telefonla biraz uğraşan biri root yapmadan eli kolu bağlı gibi kullanır, mecburen rootlanır o telefon
  • ben de ilk iki günde hemen soğudum telefonda satayım gitsin dedim ama sonra sebebi romlar diye düşününce nasıl olsa güzel bir rom çıkacaktır dedim. kullanan çok.
    telefon güzel. görenler çok beğeniyor. yazılım işi deneye deneye güzelini bulmakta saklı kalıyor

Nanj rom ile şu an güzel gidiyor. sevmeye başladım telefonu. gapps attım, sıkıntı görünmüyor.
  • merhaba ,arkadaşlar elimde fazladan bir tane siyah renkli nilkin arka kapak var ihtiyacı olan varsa 25 tl kargo dahil 35 tl verebilirim

http://tr.aliexpress.com/item/Nillkin-Super-Frosted-Shield-Case-Back-Cover-For-Lenovo-K3-Note-5-5inch-High-Quality-Case/32332590679.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süraka -- 5 Haziran 2015; 10:32:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: süraka

merhaba ,arkadaşlar elimde fazladan bir tane siyah renkli nilkin arka kapak var ihtiyacı olan varsa 25 tl kargo dahil 35 tl verebilirim

http://tr.aliexpress.com/item/Nillkin-Super-Frosted-Shield-Case-Back-Cover-For-Lenovo-K3-Note-5-5inch-High-Quality-Case/32332590679.html

o kapak değilde bu kapak nerde hiç bir yerde yok nasıl işse..

• Yakında çıkar piyasaya o kapak. 20 dolardan aşağı olmaz ama. İçinde hoparlör var ve telefonda bağlantı yeri var onun için, takınca doğrudan bağlanacak. Muhtemelen onun için normal hoparlörden ses az geliyor.

• Aosp rom yukleyeneniz varmi?

• Ebay dan aldığım k3 note telefonum istanbul giriş kayıtı yapılmış bakalım Ankaraya sağ salim ulaşacakmı bekliyoruz..bu çok çabuk gönderilmiş kargo gibi geldi.

• die_caprio kullanıcısına yanıt
    Bir kaç tane AOSP Rom var sanırım, bende merak ediyorum nasıllar? Bir yerde pil ömrü %10-20 civarı AOSP de uzuyor falan yazıyordu ama denemek lazım.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.