Şimdi Ara

Lenovo K3 Note+Hediyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıfır ürün kutusunda alıcısını beklemektedir.Özelliklerini bilen biliyordur uzun uzun anlatmaya gerek yok sanırım.Ama kısaca 8 çekirdekli, 1.7 Ghz, 64 bit LTE(4G) destekli işlemci, 2Gb Ram, 5.5" Full Hd Ekran 13 Mp arka, 5Mp ön kamera vb...Resimde Antutu puanını görebilirsiniz.Üründe Türkçe dil desteği vardır. Yanında kırılmaz damperli cam film ve dış çerçevesi metal arka kapağı ahşap şık kılıf gönderilecektir.(İsteğim üzerine arkadaşım tam set olarak bana almıştı.)Ürünü zaten neredeyse maliyetine satmaktayım.Fiyat 650 tl'dir. Lütfen pazarlık teklif etmeyiniz. Ürün elden teslim edilmek istenmektedir.Bunun mümkün olmadığı durumlarda önce havale sonra gönderim şeklinde işlem yapılacaktır.Alana şimdiden hayırlı olsun.Saygılarımla...
     Lenovo K3 Note+Hediyeler Lenovo K3 Note+Hediyeler Lenovo K3 Note+Hediyeler Lenovo K3 Note+Hediyeler Lenovo K3 Note+Hediyeler Lenovo K3 Note+Hediyeler Lenovo K3 Note+Hediyeler

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intibah400 -- 1 Haziran 2015; 20:21:06 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Maliyetine mi ? Cihazın kendisi 170$ dan satılıyor

AKINLASINN (F31fd Pinefix) , muratsahin2003 , tugberk16 , maksi09 (Asus A8N-VM)
  • Ben yaklaşık 600tl ye aldım 55 tl civarıda kırılmaz cam film +kılıf tuttu arkadaşım.

• Cihazı hiç kullanmadım.Vibe x2 kullanmaya başladığımdan bunu satıyorum.dolayısıyla beklentimi karşılama ma durumu yok.çünkü kullanmadım...

Xiaomi Redmi 13 Note Pro
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.