Şimdi Ara

LENOVO İDEAPAD Z510 [Ürün İncelemesi] [Sorunlar ve Çözümleri] [Kullanıcı Platformu] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.523
Cevap
60
Favori
240.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu z510 un i5 4200m ini mi önerirsiniz yoksa i7 4702mq yumu tabiki i7 ama i5 alırsamda oyunlarda i7 ye göre bi kaybım olur mu şuan vatanda i5 4200m 1670 tl webe özel ne yapayım sizce? Durum bu kararsızım http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-4702MQ-vs-Intel-Core-i5-4200M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan253 -- 4 Nisan 2014; 22:19:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan253

Bu z510 un i5 4200m ini mi önerirsiniz yoksa i7 4702mq yumu tabiki i7 ama i5 alırsamda oyunlarda i7 ye göre bi kaybım olur mu şuan vatanda i5 4200m 1670 tl webe özel ne yapayım sizce? Durum bu kararsızım http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-4702MQ-vs-Intel-Core-i5-4200M

Oyunlarda bir fark olacağını düşünmüyorum. Yine de karar sizin. Bütçeniz uygunsa elbette i7 daha iyi olur.
  • Salvadorx kullanıcısına yanıt
    1-2 gün önce denediydim bunu. Az önce tekrar denedim. İşlemci hızı 0,75 ghz da çalışıyor sürekli. Durum aynı, yine sesli çalışıyor çoğu zaman. 2-3 dk da bir kesiliyor ama anca 10 sn sürüp tekrar devreye giriyor. Bide ara sıra şu fan temizlemenin çıkardığı gibi ses yapıp sonra kesiliyor bu modda. Sorunun yazılımsal olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsaydı Biosdayken yapmazdı bence bunu. Birde netde gezinirken yarım saatde ısınıyor laptop.
  • Bende 1 hafta önce Core-i5-4200M modelinden aldım. Windows 8.1 kullanıyorum ve şimdilik gayet memnunum. Yalnız Intel Widi tv bağlantısında sorun yaşıyorum. Sanırım Windows 8.1 ile uyum sorunu var. Hem Intel'in hem Lenovo'nun sitesinde ki güncel Intel Wireless Display programlarını kurup denedim nafile. Her seferinde "Bu programda uyumluluk sorunları var" deyip kapanıyor. Bu sorunu yaşayan var mı başka?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, Z510 i5 işlemcili laptop almıştım. Lisanslı Windows 8 yüklü geldi üzerinde ve ben win8.1 e güncelleme yapmıştım. Windows 8.1 yükseltmesi yapıldı ise recovery çalışmıyor, 8.1 yok imiş. Lenovo müşteri hizmetlerini aradım ve konuyu anlattım. Windows 8 yüklemesi için laptopu istediler, çünki microsoft win 8.1 single language dvd dağıtmadığı için kendileri yükleyeceklermiş. Bende yükleme materyallerini bana göndermelerini rica ettim ve gönderdiler. 3 dvd geldi. Laptopu alırken üzerinde windows 8 lisanslı gelenler müşteri hizmetlerini arayıp, lisanslı orjinal yükleme dvd.lerini alabilirler.
  • Lenovo IdeaPad Z510 59-391775 model laptopuma 5.1 ses kartı takabilirmiyim ve takabilirsem hangi ses kartını tavsiye edersiniz?
  • beni de kullanıcılar arasına katabilirsiniz.

Bende i5 li olanı var. win8 yüklü geldi. Freedos olarak gelen arkadaşların aldıkları z510 ların içinden çıkan cd de onekey recovery programı mevcut mu. Bu programa ihtiyacım var.
    benimkinde sorun olduğundan tekrar win 8 yükliycem. kurmak istiyorum bu programı. ayrıca diğer Lenovo uygulamaları da gerekecek tabi.
    cd yi paylaşabilirmisiniz veya netten indirebileceğim adres verirseniz sevinirim.
  • Asker dönüşü Lenovo Z510 59-391785 modelini alacağım. Isteklerime cevap veren tam bir fiyat/performans ürünü. Eski Z570 kullanıcısı olarak beni hiçbir şekilde uzmeyecegini düşünüyorum. Şu anda fiyat araştırması yapmaktayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz hocam z510 kullanıcısı. vatandan 1.tblık i5 li kullanıcı
  • Evet arkadaşlar uzun bir araştırmanın sonunda 2 bilgisayara düştüm kararsızım dell deki aydınlatmalı klavye beni cezbediyor ve optik sürücü bulunmamakta birde çok önemlimi bilmiyorum ama fanı altta sanırım inceleme videolarında yanda göremedim bu fan olayıda bir eksimidir masaya koyunca acaba hava almamazlık yapıp ısınma olur mu endişem bu yönde işte linklerhttp://www.pcdepo.com/dell-inspiron-7537-s20w65c-notebook-urun11218.html http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z510-59-391771-notebook-urun11180.html lenovoda aydınlatmalı klavye olsaydı zaten kusursuz bir ürün olucaktı kişisel değerlendirmem DELL:10/7 YADA 10/8 LENOVO: 10/9 SİZCE HANGİSİ?

• arkadaşlar lenovo z510 i5 olanının beyaz rengi var mı ?
  • Orta seviyede oyun ve multimedia olarak alınabilcek bir laptop gibi ancak kasa kalitesi ve wi-fi sorunları fan sorunu vs görünüyor,oyunlarda özellikkle bf4 1e1 deneyen varmı?İ7li freedos modelini düşünüyorum sizce alındığında verdiğimiz parayı karşılarmı?Şimdiden teşekkürler
  • Bu seri Z520 ile ne zaman güncellenir?
  • Arkadaşlar çok net bir sorum olacak :D

Ürünü vatanbilgisayardan almak istiyorum. Şöyle bir durum var, ekstra olarak bir SSD taktırmak istiyorum bunu vatanbilgisayarda kendileri takabilirler mi ve bu bir ücrete dahil olur mu?
  • Wifi sorunları- fan sorunları gibi kronik problemleri yok. İnanılmaz soğuk bir bilgisayar.

Verdiğiniz parayı karşılar.

Yaklaşık olarak aynı paraya daha iyi bir ekran kartı için Dell 7537 var. Ona bakabilirsiniz. Oyunlarda daha başarılı yani.

Z510 jbl hoparlörleri ile tam bir multimedia canavarı.
  • Arkadaşlar bende bu modelin i7 işlemcilisini kullanıyorum genel olarak çok memnunum fakat wifi bağlantısı son zamanlrda çok kopmaya başladı en son güncellemeleri yaptım sorun düzelmiyor.Bu sorunu yaşayıpta yardımcı olabilecek varmıdır acaba ?
  • merhaba arkadaşlar i5 olan modelden az önce ebrar bilgisayardan sipariş verdim yarın elimde olacak muhtemelen.
    makina FreeDos geliyor ben henüz win8 kullanmadım sizce win8 kurmalıyım yoksa win7 ilemi devam etsem.

Birde kutudan çıkan sürücüler win8 yada 7 için uygunmudur.
  • Arkadaşlar bu modelde kulaklık çıkışı aynı zamanda dijital optik çıkış olarak kullanılabiliyor mu ?
  • Hayır optik çıkış özelliği yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Hayır optik çıkış özelliği yok

Bu kadar iyi bir ses sitemi bulunduğu halde dijital ses i çözemeyen bi ses kartı mı var yani , ilginç olmuş
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.