Şimdi Ara

LENOVO İDEAPAD Z510 [Ürün İncelemesi] [Sorunlar ve Çözümleri] [Kullanıcı Platformu] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.523
Cevap
60
Favori
239.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    z510 i5 4200 kullanıyorum. Wi-fi ile problemler yaşıyorum. (Hız düşüyor ya da tamamen kopuyor. Resmi forumlarında yazılan çözümleri denedim ama faydası olmadı.) Yukarıda buna benzer şeyler konuşulmuş. Windows 7 Ult kurdum. Windows 8 ile daha az sorun yaşandığını okudum. Deneyen, tecrübe eden var mı?
    Teşekkürler.
  • Arkadaşlar az önce bilgisayarım geldi, şuan windows 8.1 yükleme ekranındayım ama hdd yi bölmek istediğimde hata verdi.
    Yeni bölüm oluşturulamadı. [Hata : 0xc5401e60]

Windows ta kuramıyorum ileri tuşu aktif değil, bu durum normalmi arkadaşlar. ?

Windows bu sürücüye yüklenemiyor. (Ayrıntıları Göster)
    "Windows bu diske yüklenemez.Seçilen diskte MBR bölüm tablosu var.EFİ sistemlerde, Windows yalnızca GPT disklere yüklenebilir"

Seçenekler arasında bahsedilen 8gb SSD diskte görünmüyor, ne yapmam gerekiyor lütfen acil bir tavsiye !

Edit1: Win 8 ile şuan anahtar girme ekranı direkt geldi, win8.1 yüklenmiyor sanırım ?
    Edit2:Lisans anahtarı girdim yükleme ekranına geldim ve durum aynı yükleme yapılmıyor !
    Edit3: 1 tb lık alanın üzerinde bulunan 1000mb lık ayrılmış alanı sildim ve sorun düzeldi şu an disk bölümleri açıldı
    273.0 mb kurtarma - 95.0 mb sistem - 931.0 Gb Birincil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göktürk -- 17 Mart 2014; 9:47:54 >

• LV-426 L kullanıcısına yanıt
    Windows 8 kullanıyorum yaklaşık 2 aydır sıkıntı yaşamadım hiç.
  • üzrinde ayırılmış 1000mb lık freedos alanı nedeni ile sorun olmuş, şuan canavar, tık yok
    ses seda yok alışmamaışımya, sanki dizel arabadan benzinli arabaya bindim :D
  • Selamlar bende yeni aldım ve şu an bilgisayarımdan yazıyorum :)
    Üzerinde win8 yüklü ben 8.1 kurmaya çalışıyorum. UEFI olayları canımı sıktı. Usb yi gerektiği şekilde boot olacak şekilde ayarladım.
    Fakat 840 gb lık bölüme kurmama izin vermiyor.
    windows bu diske yüklenemez seçilen disk gpt bölümü stilinde deyip duruyor kafayı yiyeceğim. Bilgisi olan yardım ederse çok sevineceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar onceki mesajda win 8.1 aktivasyon sorunum oldugunu soylemistim onu hallettim cok sukur ancak benim sorunlar bitmek bilmiyor ( acemiyim malum daha format atmayi bile yeni ogrendim ) neyse benim sıkıntı energy manager ve camera driverlari ile ilgili. Bu driverlari kurdum. Yuklu gozukuyolar ama acamiyorum bir turlu. Arama yerine yazdigimda da birsey cikmiyor. Az ince goruntulu konusmayi denedin. Kamera isigi yanior fakat karsiya sadece ses gidiyor? Bu sorunu nasik cozebilirim?

• İyi günler
    Eğer pilde bilgisayarınız yavaş çalışıyorsa Güç seçeneklerinden yüksek performans ardından plan ayarlarını değiştir ve gelişmiş güç ayarları
    En altta işlemci güç yönetiminden en düşük işlemci durumunu %5 den %100 e çıkarın sorun hallolucak.
  • Lenovo Ideapad Z510 59-391771 İÇİN WİNDOWS 8 64 BİT LİNK ATARMSINIZ
  • Z510 i7 araniza katildim

• coskun2746 C kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun arkadaşım bende alıcam bu form açıldığından beri 1 aydan beri takip ediyorum bu kadar araştırma yeter :D hangi siteden aldın acaba
  • ARKADAŞLAR BİRDE PC DEPODAN ALACAĞIM BEN ÖYLE GÖZÜKÜYO LENOVO İDEAPAD Z510 59 391771 ALICAM ŞUAN FİYATI 1.999 TL ACABA SİGORTALATTIRAYIMMI 150 TL CİVARI Bİ FİYAT OYNAMASI OLUYO HAYATIMDA HİÇ Bİ ELEKTRONİK EŞŞAMI ELİMDEN DÜŞÜRDEMEDİM TELEFONUM OLSUN TABLETİM OLSUN SUDA DÖKÜLMEDİ ÜZERİNE ÇOK SÜKÜR :D. BU KONUDA ÇOK DİKKATLİYİM GEREK VAR MI SİZCE SİGORTAYA?
  • Arkadaşlar az önce pcye counter strike yükledim. Fakat 100 fps alabilmek için ayarlarla epey oynamam gerekti nvidia denetim masasından. Yarın öbür gün ben buna crysis call of duty ghost fln da atıcam hep böyle ayar yapmak gerekiyor mu? Çok sıkıntılı bir iş.
  • Arkadaslar bugun ilk defa boyle bi problemle karsilastim.Fm oynarken once ekrar karardi.Sonra bilgisayar hata verdi.Acip kapadigimda sorun cozuldu ama bir daha karsilasir miyim acaba?Bilgisayarda yaptigim tek degisiklikte pil de kullanirken kasma yasamamak icin yukarida dendigi gibi islemci seviyesini %5 den %50 ye yukseltmistim.Ama bilgisayar fiste koruma modundaydi.Bilgisi fikri olan varsa yardimci olursa sevinirim
    ä

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holymoustache -- 19 Mart 2014; 12:03:19 >

• Cekimnoktasi.com aldim gayet hizli gonderdiler.

• holymoustache H kullanıcısına yanıt
    Bios ayari eski haline getir.

• coskun2746 C kullanıcısına yanıt
    Hocam hic oynamadim ki bios ayarlariyla.

• holymoustache H kullanıcısına yanıt
    Ben format atmaya calisinca ayni hatayi verdi biosdan ayarlariula oyamistim eski haline getirdim duzeldi bir denermisimiz.

• Lenovo z500-510 Kasası Fırçalanmış sert plastik deniliyor almadan önce buna dikkat edin mutlaka %100 Alüminyum olduğunu bildiğiniz kasa ile karşılaştırın.
  • ARKADAŞLAR VATAN DAN ALICAM AMA SU AN ICIN I7 Z510 YOK GELIR MI GELIRSE NE ZAMAN GELIR BI BILGISI OLAN LUTFEN BILGILENDIRSIN BENI SIMDIDEN TESEKKURLER.

• Arkadaşlar counter strike 1.6 kuran varsa ekran çözünürlüğünü 1366x768 yapabiliyor musunuz? Ayrıca oyun içinde sabit 100 fps oynayabildiniz mi? Ben bu dediklerimin hiçbirini yapamadım çünkü.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.