Şimdi Ara

Lenovo Ideapad Y580 Kulübü[GTX 660M][Yenilendi][83 Üye] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.762
Cevap
35
Favori
336.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mekintox

Çok gereksizce dizüstü - masaüstü karşılaştırması yapmışsınız.
  • Beyler şuan Vatan'daki %25 indirim mağazalarda da geçerli mi yoksa internete özel mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Innova

Beyler şuan Vatan'daki %25 indirim mağazalarda da geçerli mi yoksa internete özel mi?

Mağazalarda da geçerli, bayram kampanyası şeklinde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Methylamine

quote:

Beyler şuan Vatan'daki %25 indirim mağazalarda da geçerli mi yoksa internete özel mi?

Sağolasın.
  • bu sabah almaya gidicem,şu ısınma sorunu kafama takıldı.Çokmu ısınıyor arkadaşlar
  • yani makine öğrenci makinesi gibi, özellik açısından iyi ama bazı yönlerde ödün vermiş.

Yani hani öğrenci adam gider aynı döneri en iyiye yakın fakat ucuz yerde yer, işte ucuz yer Lenovo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Methylamine

quote:

Bilseydim mağazadan alırdım ya :(
    Cumartesi günü internete özel %25 indirim yazıyordu ben de hemen sipariş vermiştim. Hala gelmesini bekliyorum. Sipariş hazırlanıyor aşamasında daha.
  • beyler bence alın derım ben alalı 4 gun oldu pc den cok memnunum ısınma sorunu yok pc de cok cabuk soguyan bı pc kımse ısınma sorunu war demesın we harıka ses cıkısı war daha oncede yazmıstım bendekı i7 ssd+hdd lı magzadan kendım aldım 2000tl ye bence bu para değer
  • i5 ile i7 arasında çok fark yok neden ?

http://pcdepo.com/lenovo-y580-59-332595-notebook-urun8121.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheva24

quote:

Orijinalden alıntı: TITANSTYLE

http://www.notebookcheck.net/Lenovo-IdeaPad-Y580-20994BU-Laptop-Review.78974.0.html

Buyrun beyler bk atanlar bayilanlar bi goz gezdirsinn
    Vatandan 1628 liraya bugun i5 lisini aldm 450 vermek istemedim i7 ye oyun icin aldim. Carsamba elime gecicek o zaman gozlemlerimi yazarimm

vatan online da i5 lisi yok görünüyor nasıl aldın?

Sitede görünmüyor ama mağazalarda bulunuyor..

• Gpu-z da ekran kartıı cuda ve directcompute kısmı boş.Rica etsem gpu-z den ss alıp burada paylaşabilir misiniz?

GTX 660M için

Intel Gpu için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldboy86 -- 21 Ağustos 2012; 14:10:19 >
  • Sorunu çözdüm.Muhtemelen herkes benim yaşadığım sorunu yaşıyordu.

Beyler sağ tıklayıp nvidia ayarlarına girdikten sonra bir seçenek var "güç yönetim modu" adıyla.Onu mutlaka "maksimum performansı tercih et" şeklinde işaretleyin.

Çzellikle gpu tam yükte iken ekran kartı ısısının 66 civarında olduğunu ve OVERBOOST (işlemci hızı 950mhz) özelliğinin aktif olduğu konusunda dikkatinizi çekerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldboy86 -- 21 Ağustos 2012; 14:34:26 >

• evet internet sitesinde İ5 gözükmüyor.
    bende İ7 sine göz atmaya gitmiştim ancak pahalı geldi bana İ5 modelinin olduğunu görünce hemde 450 lira daha ucuz olunca tabi balıklama atladım.
    cihazı hala bekliyorum teşir almak istemedim yarın gelicek yarın bi ön görüş yazabilirim..
    benim gibi oyun ve internet için alıcaksanız İ7 ye 450 lira boşa para vermeye gerek yok..onun yerine büyük bir ssd takarsınız oldu bitti...
    bu arada çoook ama çoook kaliteli bir kasası ve klavyesi var..resimlerle neredeyse ilgisi yok diyebilirim çok karizma ve ağır gözüküyor..
    hp dv6 6030 a nazaran ''hala satılan kasa''
  • quote:

evet internet sitesinde İ5 gözükmüyor.
    bende İ7 sine göz atmaya gitmiştim ancak pahalı geldi bana İ5 modelinin olduğunu görünce hemde 450 lira daha ucuz olunca tabi balıklama atladım.
    cihazı hala bekliyorum teşir almak istemedim yarın gelicek yarın bi ön görüş yazabilirim..
    benim gibi oyun ve internet için alıcaksanız İ7 ye 450 lira boşa para vermeye gerek yok..onun yerine büyük bir ssd takarsınız oldu bitti...
    bu arada çoook ama çoook kaliteli bir kasası ve klavyesi var..resimlerle neredeyse ilgisi yok diyebilirim çok karizma ve ağır gözüküyor..

hayirlisi olsun ben asiri disk isinma sorunu oldugu icin cok memnun kalmadim ama sogutucu ile sorunu cozdum cok sikayetim yok ama sogutucu sart bence zorladigimda disk 65 dereceyi buluyor.

AMD Radeon HD 7690XT ile 660 grafik kartini biri karsilastirabilir mi. Bir tek bunu test edemedim, y580 grafik karti en iyi Asus n56vz lerden daha iyi oyunlarda ama dogrusu
    su makinayi merka ediyorum ne dersiniz. Sadece grafik karti olarak bilen biri karsilastirabilirmi?

http://www.pcdepo.com/hp-pavilion-dv6-6c04et-a7n36ea-notebook-urun7176.html

• quote:

Orijinalden alıntı: old_guru

quote:

hayirlisi olsun ben asiri disk isinma sorunu oldugu icin cok memnun kalmadim ama sogutucu ile sorunu cozdum cok sikayetim yok ama sogutucu sart bence zorladigimda disk 65 dereceyi buluyor.

AMD Radeon HD 7690XT ile 660 grafik kartini biri karsilastirabilir mi. Bir tek bunu test edemedim, y580 grafik karti en iyi Asus n56vz lerden daha iyi oyunlarda ama dogrusu
    su makinayi merka ediyorum ne dersiniz. Sadece grafik karti olarak bilen biri karsilastirabilirmi?

hp den uzak durun kardeşim, ya da kışın eviniz soğuksa alın ısınmak için kullanırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oncoskun -- 21 Ağustos 2012; 16:22:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oncoskun

quote:

Orijinalden alıntı: old_guru

quote:

hp den uzak durun kardeşim, ya da kışın eviniz soğuksa alın ısınmak için kullanırsınız.

oyle derler ve dogrudur test ettim. bizim sirkette eski pavilion kasa var ama inan y580 alt orta tarafinda ondan daha fazla isiniyor. Ozelikle speedfan ile baktigimda disk isinma degeri 65 i buluyor. y580 hp den fazla isiniyor eger hp evi isitirsa y580 mahalleyi isitiyor

Yeni HP kasada durum nedir bilmiyorum.

Neyse ben isinmadan fazla grafik karti karsilastirmasini merak ediyorum. Hangi kart daha iyi... Markalari bir yana birakalim simdilik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Devilhaze

beyler bence alın derım ben alalı 4 gun oldu pc den cok memnunum ısınma sorunu yok pc de cok cabuk soguyan bı pc kımse ısınma sorunu war demesın we harıka ses cıkısı war daha oncede yazmıstım bendekı i7 ssd+hdd lı magzadan kendım aldım 2000tl ye bence bu para değer

Hayırlı olsun, hdd de ısınma sorunu vardır, cpu ve gpu da normal seviyelerde y570 de yoktu bu sorun ama onda da cpu ve gpu istenen düzeyden biraz yüksekti.

Bilgisayar performans açısından mükemmel ama bir sorun çıkar da teknik servise gönderirseniz o zaman anlayacaksınız.

Kasa kalitesi Lenovonun ideapad serisi içerisinde iyi ama bir toshiba nın satellite serisindeki plastik kasası bile Y580 den çok daha sağlam.
  • driver yuklememişlerdir bende bi sorun yok hatta bugun bişe fark ettim yuz tanıma war pc de kurdum ben olmadan açılmayacak artık bayada güzel bişe :)

tek sorunum var geri nasıl kaldıracam onu bulamadım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devilhaze -- 21 Ağustos 2012; 19:28:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mamunda

quote:

Orijinalden alıntı: denizhanq

quote:

Orijinalden alıntı: Mamunda

Arkadaşlar ssd li modeli bugün aldım az önce vatandan sorularınızı cevaplayabilirim

Öncelikle ben bi özellik söyleyeyim 15 saniyede açılıyo şu anda bilgisayar hiçbişey yüklü olmadığından olsa gerek ve bu çok hoşuma gitti

benim pc eski sayılır beş sene falan oldu aldığım win 8 on saniyede açılıyo 512 ekran kartı bir ram var pek özellik sayılmaz yani :) win 8 yükleyin :)

win 8 tam sürüm çıktı mı her şeyiyle pek bi bilgim yok ama win 7 ye göre açılma süresi çok iyi bu da ssd nin getirisi zaten win8 nasıl bi sürede açılır bilemem tabi

tam sürüm 32 bit çıktı mı bilmiyorum ama 64 biti görmüştüm ben 32 bit olanını kullanıyorum tam sürüm deil ama dediğim gibi açılıyo ssd'de 3-4 saniyede açılır heralde :)

• bugun vatandan i5 modelini aldim. i7den tek farki 32Gb ssd yok. ve i5 islemci farki... Render diye kasmicaksaniz i7ye para vermenin geregi yok... 1600 küsür verdim laptopa.. Suan kurulumu yaptim D:/ icindeki driver backupini DVDye yazdiriyorum acayip isinma var. Demedi demeyin... Laptopun mSATA girisivar yani mini SSD alip takilabilir. fakat Turkiyede msata ssd nerden alinir bilmiyorum.bilen bnide bilgilendirsin lutfen. Kolay gele...

----

Arkadaslar Ekran karti driveri beta oldugu icin cok isiniyordu sanirim. Guncel driver yükledim isinma kalmadi. Birde Win8pro kurdum. Makina gayet serin. Hatta 2 gun ara ara teste biraktim full calismada bile cok serindi. Bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoomone -- 22 Nisan 2013; 14:46:48 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.