Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Y560 Kullanıcı Derneği (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.343
Cevap
17
Favori
262.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • batarya ile oyun oynarken oyunlarda takılma oluyor adaptörü takınca sorunsuz oynayabiliyorum.bunun bir çözümü warmı ? arkadaşımda packetbell war İ7 yeni nesil işlemcili nvidia 540 m ekran kartlı o batarya ile aynı oyunu oynarken donma yaşamıyor neden ? yüksek performansta oluyo bu dediklerim ... teşekürler
  • @yigit__ali;

o perfrormans ayarlarıyla ilgili bir şey nasıl yapılacagı hakkında tam bbir bilgim yok ama görüşüm şu ki prizde takılı gibi oyun oynarsan batarya çok dayanmaz, bitiverir. Sana yararda getirmez dışarda şarjsız kalırsın birde bunu çok yaparsan batarya ömrün kısalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rıfgı

@yigit__ali;

o perfrormans ayarlarıyla ilgili bir şey nasıl yapılacagı hakkında tam bbir bilgim yok ama görüşüm şu ki prizde takılı gibi oyun oynarsan batarya çok dayanmaz, bitiverir. Sana yararda getirmez dışarda şarjsız kalırsın birde bunu çok yaparsan batarya ömrün kısalır.

pirize takılı oynadığımda bilgisayarın kendi energy manegement programı war onu %80 olan moda alınca şarj olmuyo bilgisayar.orda kullanıyorum.da benim şu bataryayla bilgisayarı tam performans kullanma şansım yokmu ?
  • power manegement programında yüksek performans seçeneğini seçersen full performans alırsın
  • Arkadaşlar Size Bişey Sorucam Bizim Bilgisayarın Kaç Ram Slotu Var acaba 2x2 diyoz ya 2 tane mi girş mi var acaba ? Bide Ben Ram Alsam Taksam Pc Garantiden Çıkarmı acaba ?
  • Bide Bizm Ram ler Soğutuculumu değilmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedShade

power manegement programında yüksek performans seçeneğini seçersen full performans alırsın

bilgisayar şarjda değilken yüksek performans moduna alınca yalnız batarya ile ( crysis 2 , dirt 2 , prince of percia forgotten sands , nfs hotpursuit ) oyunlarını full çözünürlük full detayda takılmadan oynayabiliyosan sorun war benim bilgisayarımda demektir.
    bence sen bni anlamadın

ram yuvası iki tane var 2*2gb alarak kullanılıyo ikiside.büyük ihtimalle servis dışında garantili bi ürün açılırsa garanti kapsamından çıkar.çoğu elektronik ürün böyledir.lenovo servisi yeterince hızlı çalışıyor bence riske gerek yok yinede sen bilirsin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit__ali -- 16 Haziran 2011; 19:13:28 >
  • arkadaşlar bugün 4-5 saat kadar black ops oynadım oynarken hardware monitorü açık bırakmıştım oyundan sonra baktım ekran kartı sıcaklığı max 128 i görmüş ne diyorsunuz sizde durumlar nedir? işlemci sıcaklıkları 70 civarı gayet normal ama ekran kartı korkuttu beni...

Bu arada biraz önce tekrar oynadım 1 saat kadar ekran kartı 76... yüksek değer gördüğümde aynı zamanda şarj oluyordu ondan kaynaklı bi durum olabilir mi acaba??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OwiEquAnn -- 16 Haziran 2011; 23:32:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OwiEquAnn

arkadaşlar bugün 4-5 saat kadar black ops oynadım oynarken hardware monitorü açık bırakmıştım oyundan sonra baktım ekran kartı sıcaklığı max 128 i görmüş ne diyorsunuz sizde durumlar nedir? işlemci sıcaklıkları 70 civarı gayet normal ama ekran kartı korkuttu beni...

Bu arada biraz önce tekrar oynadım 1 saat kadar ekran kartı 76... yüksek değer gördüğümde aynı zamanda şarj oluyordu ondan kaynaklı bi durum olabilir mi acaba??

kardeş bu sıcaklara nasıl bakıyorsun ayrı bi program mı gerekiyor..?

• quote:

Orijinalden alıntı: H4RuNN

quote:

arkadaşlar bugün 4-5 saat kadar black ops oynadım oynarken hardware monitorü açık bırakmıştım oyundan sonra baktım ekran kartı sıcaklığı max 128 i görmüş ne diyorsunuz sizde durumlar nedir? işlemci sıcaklıkları 70 civarı gayet normal ama ekran kartı korkuttu beni...

evet ben hw monitor kullanıyorum burdan indirebilirsin...http://www.cpuid.com/downloads/hwmonitor/1.17-setup.exe

• quote:

quote:

quote:

evet ben hw monitor kullanıyorum burdan indirebilirsin...http://www.cpuid.com/downloads/hwmonitor/1.17-setup.exe

saolasn kardeşm..normal nette gezerken ekran kartı 50 işlemci 53..normal bi değer mi acaba bunlar..?

• quote:

quote:

quote:

quote:

saolasn kardeşm..normal nette gezerken ekran kartı 50 işlemci 53..normal bi değer mi acaba bunlar..?

evet normal değerler... oyun sırasında da 80 civarı değerler oluyor bende... ama dün bi olay oldu işte ekran kartı max 128 görmüş oyun oynarken inş bi hasar fln olmamıştır normal çalışıyor şu anda ama bilmiyorum 128 aşırı yüksek neyseki yanmadı...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evet normal değerler... oyun sırasında da 80 civarı değerler oluyor bende... ama dün bi olay oldu işte ekran kartı max 128 görmüş oyun oynarken inş bi hasar fln olmamıştır normal çalışıyor şu anda ama bilmiyorum 128 aşırı yüksek neyseki yanmadı...

pek bilgim yok kardeşm ama sende 4-5 saat fazla oynamşsn laptoplar hassas braz ara verip tekrar oynasaydn keşke..:)

• hep böyle oynuyorum :) ama ilk defa böyle bişey oldu. bende ilk kez batarya şarj olurken oyun oynadığım için ona bağladım durumu belki mantıksız ama bilmiyorum... bugün de 4 saat fln oynayıp black ops u bitirdim ve ekran kartı sıcaklığı 77 yi geçmedi :) neyse umarım bi hasar fln olmamıştır ondan korkuyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: b@d0

http://www.bimeks.com.tr/urun/115977/lenovo-y560p-59-063696-.aspx#payment

alınır mı bu fiyata aklım çok karışık hp dv6-6020 de aklımı çeliyor çok. asus n53 serisi de aynı şekilde. hangisini hangi sebeple tercih etmeliyim. ve kullnaıcıları olarak y560p nin eksileri artıları nelerdir arkadaşlar yardımcı olabilmisiniz

geçmi oldu bilmiyorum ama intel yeni çıkan işlemcileri alma eylül e kadar lenovo p modelinide alma lenovo onları sorun olanları iade edenler var 570 diye yeni işlemcili olan düzgün sürümü eylül e doğru gelcek türkiyeye yeni işlemcilerden eylül e kadar uzak durmanızda yarar var. bu sorun sadece lenovoda değil bütün yeni işlemcili intellerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holy-Ghost -- 17 Haziran 2011; 22:50:39 >

• ilk kez böyle birşey yaşıyorum. windows 7 halt etti. bilgisayarımda hamachi vardı. silmiştim 2 gün önce. bugun tekrar yükleyip gta 4 ü açtım. playe e bastım. buraya kadar sorun yok. oyun açılırken oyundaki karakterlerin geçtiği loading ekranında oyun kaldı. karakterler sürekli geçiyor ama oyun bir türlü açılmıyor. bekledim 10 dakika kadar açılmadı. alt tab çalışmıyor alt f4 çalışmıyor ctrl alt del (ilk kez çalışmadığına şahit oldum) çalışmıyor. Yapacak bir şey yok power tuşundan kapattım bilgisayarı. tekrar açtım. başlangıç onarımı çalıştır dedi. çalıştırdım açıldı yükleme ekranı gibi bir ekran alt tarafta çözümler deneniyor yazıyor, bekle Allah bekle sonuç yok. bekledim bekledim bir şey olmadı. iptal tuşu çalışmıyor. küfrü bastım power tuşuyla kapattım bilgisayarı. Açılırken windows açılıyor yazan ekranda çok uzun bekletiyor sonra siyah bir ekran geliyor 15 dakika bekletiyor. sonra windows açılıyor ama kağnı gibi ağır açılıyor. kullanıcı seçme ekranı geliyor şifre yazıyorum giriyorum hoş geldiniz ekranı yarım saat... açıyorum accccaip ağır bilgisayar hiç böyle bir şey görmemiştim bu bilgisayarımda. chromea basıyorum açılmıyor. bekletiyor. 5 6 kere basmışım bir anda hepsi açıldı. şimdi buraya geldim bunu yazıyorum fakat saatlerdir buraya girmeye çabalıyorum. Basarım göndermesse camdan fırlatırım şerefsizi. ne yapacagım? servisi aradım bir adam çıktı numara verdi orayı arayın dedi aradım 17.30 da mesai bitiyormuş. telefonu fırlattım artık laptopuda fırlatıcam gibi gözüküyor çare bulamazsam. delirmiş durumdayım

• Arkadaslar laptopum cöktu iphonedan giriyorum. Malesef tum sayfalari kontrol edemedim. OneKey Recovery ile dosyalarimi koruyarak nasil recovery yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rıfgı -- 18 Haziran 2011; 21:19:15 >
  • Tekrardan kusura bakmayin konuyu flooda boğdum ancak bir sey soracagim benim elimde alan kodu 825 olan bir teknik servis numarasi var. İdeapadlere bu numara bakiyormus, yurtdisi mi bu numara? Faturayi kabartmasin? Ucretsiz mi yoksa?
  • beyler gta 4 ve episodes form liberty city oyunlarında bilgisayara yakışmayacak derecede düşük fps alıyorum. bende i7 işlemci ve hd 5730 ekran kartı olan versiyonu mevcut. diğer hiçbir oyunda bu tür bir sorunla karşılaşmamıştım. sitede yazan birkaç tavsiyeyi denedim -3d ayarları- biraz işe yaradı ancak yine de oyun oynanamayacak kadar takılıyor. sebebi ne olabilir ya da çözüm için neler önerebilirsiniz?
  • Bende oyunlarda bir anormallik yok gerçi gta4 ü denemedim ama ekran kartı driverınız güncelmi belki etkisi olur
    quote:

Orijinalden alıntı: mexicolas

beyler gta 4 ve episodes form liberty city oyunlarında bilgisayara yakışmayacak derecede düşük fps alıyorum. bende i7 işlemci ve hd 5730 ekran kartı olan versiyonu mevcut. diğer hiçbir oyunda bu tür bir sorunla karşılaşmamıştım. sitede yazan birkaç tavsiyeyi denedim -3d ayarları- biraz işe yaradı ancak yine de oyun oynanamayacak kadar takılıyor. sebebi ne olabilir ya da çözüm için neler önerebilirsiniz?
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.