Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Y530 Kullanıcıları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.341
Cevap
9
Favori
191.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mixmasta

nie pek iyi sayılmısın gayet iyiy bence

sen o iyi sayılmaz dedıgın ekran kartı ile kasmadan full seviyede pes 2009 oynandıgınıda biiyomusun hemde butun grafik donaımları acık oyunun adamlar ekrandan fırlıyacak.. ve bu makınada 2 gb ram ve 256 ekran kartı var 3 gb ve 512 2 kere oynar heralde kapat alttan cal of 3 calıstır:D devam:D:D:D 498 modeli nı zaten hiç sölemıyorum T9400 işlemcı 512 256 bit ekran kardı 3 gb ddr3 ramler daha ne olsun yanı
  • quote:

Orjinalden alıntı: mixmasta

tabi oyun oyun dışınma ısınma gibi bi problemi yok ama oyun sırasında bu sorun bariz bi hal alıyo

diger makınalara göre kıyaslarsan zaten bu ısınma %50 daha asagıda aletın özellıgı zaten az ısınması klavyenın sol tarafında hoparlöer var 1. hoparlör orası ısınır sadece oda işemcının orada olmasından.aletin diger taraflarında her hangı asırı bır ısınma göremessın.aletin metal alasımlı olması daha iyi ısıyı kolay iletebılıyo.plastık sıcaklıgı tutar makınan ısıyı iletemez yerı gelır reset ceker işlemcı koruma için senın aletınde böle bir sorun yok yanı
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenkog

Bu recovery DVD'lerini hakkımız olmasına rağmen vermiyor Lenovo Türkiye; acaba ne yapabiliriz?

sen kendın yap dostum:D herseyı devletten bekleme:D al 2 tane bos dvd acıkken power dugmesının ustunde tus var bas ona kurtarma diski der bas ona bu kadar:D hersey turkce ne gerek var lenovoya bu konuda gidecen gelecen.. hersey aletın ıcınden zaten:D araman yeterlı:D
  • @sailorsaturn

bende zaten ekran kartı iyi diyorum
  • pardon yanlıs yerden alıntı yapmısım sımdı gördum afedersın:)
  • http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=34763

linkteki lenova yı arkadasa aldık kullanıyor hersey cok iyi özellikle sesi,fakat cihaz da cözemedigimiz bi yavaslama kasma sorunu var.
    cihazda dehset bi işlemci var 3gb de ram var ama nedense bi turlu cozemedik.
    yazılımsal oldugunu sanmıyorum,zira vistanın gereksiz servislerini kapattık,acılısta acılanları engelledik ama hala yavas.
    cihazın vista puanı dehset 5,5 ,hatta laptop kasarken işlemciyide zorlamıyor zira devamlı bakıyorum işlemci %50 yi gecmiyor bile.

fikri olan??yada bu sorunu yasayan????
  • quote:

Orjinalden alıntı: yorfa

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=34763

linkteki lenova yı arkadasa aldık kullanıyor hersey cok iyi özellikle sesi,fakat cihaz da cözemedigimiz bi yavaslama kasma sorunu var.
    yazılımsal oldugunu sanmıyorum,zira vistanın gereksiz servislerini kapattık,acılısta acılanları engelledik ama hala yavas.
    cihazın vista puanı dehset 5,5 ,hatta laptop kasarken işlemciyide zorlamıyor zira devamlı bakıyorum işlemci %50 yi gecmiyor bile.

Bu cihazlarda "Norton Internet Security" denen bir program, "varsayılan" olarak, yüklü geliyor. Kasma uzmanıdır kendisi. Hatta bu alanda liderdir... Öncelikle ondan kurtulmak gerekir.

• yok ustad ondan degil nortonu zaten ilk gün kaldırdık nod32 kurduk
  • Donanıma kusur bulmak için henüz erken. Bozulmuş bir chipset sürücüsü veya buna benzer bir sorun olabilir. Aşağıdaki linkte "Lenovo Y500" serisi bir dizüstü bilgisayardaki "yavaşlama" sorunundan ve bu sorunun çözümünden bahsediliyor. Belki işine yarar. Eğer sürücü kaldır/yükle işlemi işe yaramaz ise, recovery yapıp, sistemi fabrika ayarlarına döndürüp, ondan sonra tekrar değerlendirmek gerekir. Sonucu buraya yazarsan sevinirim.

http://forums.lenovo.com/lnv/board/message?board.id=N_Series_Lenovo_3000&thread.id=3521

• Arkadaşlar öncelikle Kolay gelsin .

Ben şuan aktif olarak lenovo ürünlerini satışta bulunuyorum. Emin olunki bu ürün şuan piyasadaki ürünlerden 1 2 beden yukarıda . bugüne kadar bırakın arızayı üründen şikayet dahi olmadım. Ama sizin yinede merak ettiğiniz birsey olursa. Ben elimden geldiğince sizlere ürün hakkında bilgi verebilirim merak ettiğiniz takıldığınız bir durum olduğunda sizlere yardımcı olabilirim. Hatta fiyatlar da dahil olmak üzere. servis ağı vs vs .

İşimden fırsat buldukça forumu takip edeceğim hepinize hayırlı sabahlar
  • merhaba arkadaşlar. ben y530 59-015500 kullanıyorum. merak ettiğim sizler bilgisayarlarınızı max. ne kadar açık bırakıyorsunuz. ben sürekli film,dosya vb. indiriyorum ve uzun süre açık bırakmak bazen tedirgin ediyor. bu yaz bir arkadaşımın laptop'u 3. gün ekran kartı yaktı. ben de tedirginim o yüzden. cevaplarınızı bekliyorum.
    saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wrclove -- 29 Kasım 2008; 1:07:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: d4Wgs5h4s

Donanıma kusur bulmak için henüz erken. Bozulmuş bir chipset sürücüsü veya buna benzer bir sorun olabilir. Aşağıdaki linkte "Lenovo Y500" serisi bir dizüstü bilgisayardaki "yavaşlama" sorunundan ve bu sorunun çözümünden bahsediliyor. Belki işine yarar. Eğer sürücü kaldır/yükle işlemi işe yaramaz ise, recovery yapıp, sistemi fabrika ayarlarına döndürüp, ondan sonra tekrar değerlendirmek gerekir. Sonucu buraya yazarsan sevinirim.

http://forums.lenovo.com/lnv/board/message?board.id=N_Series_Lenovo_3000&thread.id=3521

ilgi için tskelr
    tavsiyeniz üzerine tüm sürücüleri yeniden ve güncel sürümleri indirerek denedim,fakat sorun devam etmekte.
    şöyle bi durum var o kafama takıldı IRQ cakısması diye bi olay var vista sorun cozum hata raporlama merkezinde.sanırım sistemde bi cakısma var.
    bana kalsa en temizi c ve d yi formatlayıp recoveriyide silerek bastan vista yuklemek ama arkadasın oldugu için pek bişiy yapmaya gelmiyo.

• quote:

ilgi için tskelr
    tavsiyeniz üzerine tüm sürücüleri yeniden ve güncel sürümleri indirerek denedim,fakat sorun devam etmekte.
    şöyle bi durum var o kafama takıldı IRQ cakısması diye bi olay var vista sorun cozum hata raporlama merkezinde.sanırım sistemde bi cakısma var.
    bana kalsa en temizi c ve d yi formatlayıp recoveriyide silerek bastan vista yuklemek ama arkadasın oldugu için pek bişiy yapmaya gelmiyo.

İlginç bir durum. Dediğim gibi, "recovery" yapıp, ne tepki vereceğine bakmak gerekir. Olmazsa, senin de söylediğin gibi, eski usül format...

Ben de kısa bir süre önce "recovery" yaptım. "Internet Download Manager" denen bir programı kurduktan sonra, zannedersem "Lenovo ReadyComm 4.0" programı ile geçinememelerine bağlı olarak, sistem kararsız hale geldi. Dosyalarımı kurtarabildim çok şükür. Bu makinaya "Internet Download Manager" kuracak arkadaşlar, öncesinde dosyalarını yedeklesin. Benden söylemesi...

• quote:

dostum sorun yazılımsal falan değil muhtemelen donanım dıye dusunuyorum. bu hafta bana 1makina geldi o şekilde servise gönderdim. sen yine yapılacakları bır dene.olmadı servis nosunu verelım servise gönder .. kısa yolcan çözum 1 ay içinde aldıysan eltin yenısını kapalı kutusunu gönderme ihtimalleri bile var.. hiç başında ağrımaz urunden servesı konusunda.lenovo servisi cok titiz çalısır... istersende telefonu yazarım buraya. ayrıca urunu gönderıceksende butun aksesuarları ile kutusu içinden ıvırzıvırı ile gönderkı sorun cıkmasın hem kargoda hemde serviste

• arkadaşlar benim bi sorum olacak vatanbil. de y530 2.26 512 ekran kartı olan model 2.4 512 ekran kartı olandan daha pahalı bu işte bi acayiplik yok mu sizcede? şüphelendim ikisi arasında bi fark varda ben mş bilmiyorum? yardımcı olursanız sevinirim 1 hafta içinde ben de size katılacam...
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=34764

• dostum hemen gidebiliyosan hatta bugun gidebiliyosan git hemen 2.4 işlemcılı makınayı yı al tam modelide su o modelin y530-499 o modelde yanlsı hatırlamıyosam vatana özel bi kampanya var bu hafta.. ama onu yakalayamasanda 2.26 işlemcılı makınayı gidip alabilirsin fiyatlar diger pclere göre daha avanyajlı 2.26 işlemcılı makınanın modelide Y530-500 modelidir... ... arasında 2 makına arasıdan 2 fark hdd farkı ve işlemcı farkıdır. 500 de cok iyidir o fiyata 499 dahada iyidir 2 side ileri seviyede kullanıcaksan makınayı 2 side senı en kötu 2 sene göturur.normal kullanımdada en az bu makına sana 5 sene gider 8 gb ddr2 ram destegı var alette.bır sorun olursa sor cevapliyım......
  • yardımın için teşekkürler kardeş. şu an bulunduğum şehirde vatan yok ve de öğrenciyim 3-4 gün sonra almak zorundayım şimdidua ediyorum bayram haftası lenovolarda bi kampanya olsada kaçırmadan alsam diye.. devamlı lenovolarda kampanya oluyo inşallah bi şansızlık olupda kampanya bitişi bana denk gelmez bu 2.4 lük olanı alıcam da bunların ekran kartı nasıldır bi fikrin varmı 512 ama performansı nedir bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim...
  • güzel güzel 9500 nvidea ekran kartı var işte uzerınden turbocache özellıkli yerı geldıgınde paylasımda yapabiliyo yanı 128 bit ekran kartı.. sağlam yanı. o konudada endişelenmene gerenk yok.:).
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusufozkan1

yardımın için teşekkürler kardeş. şu an bulunduğum şehirde vatan yok ve de öğrenciyim 3-4 gün sonra almak zorundayım şimdidua ediyorum bayram haftası lenovolarda bi kampanya olsada kaçırmadan alsam diye.. devamlı lenovolarda kampanya oluyo inşallah bi şansızlık olupda kampanya bitişi bana denk gelmez bu 2.4 lük olanı alıcam da bunların ekran kartı nasıldır bi fikrin varmı 512 ama performansı nedir bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim...

"Laf Salatası" değil, ayakları yere basan, doğru dürüst bir cevap olması açısından sana bir link vereceğim. O sitede tüm "Mobil GPU"ların karşılaştırmalı incelemesini bulabilirsin.

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

• arkadaşlar makine çok güzel ama internet bağlantım çok kopuyor(wireless)..bu sorunu bir türlü çözemedim..en sonunda xp yklücem o olucak..birde internet bağlantısı başlangıçta otomatik bağlanmıyor.vistanın ağ menüsünden kablosuz ağları yönet diyorum,bağlantıma tıklıyorum bu ağ kapsama alanına girdiğinde otomatik bağlan diyorum o zaman otomatik bağlanıyor hemen tamam deyip çıkıyorum ama makineyi kapayıp açtığımda tekrar el ile bağlana a dönmüş oluyor.sinir oluyorum arkdaşlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ec1000 -- 1 Aralık 2008; 16:30:48 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.