Şimdi Ara

LENOVO IDEAPAD 700 CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB DDR4-1TB HDD-15.6'-GTX950M 4GB-W10 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
10
Favori
41.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vatanda iki urunde vardı ikiside aynı paraydı personele sordum ikisi arasındaki fark nedir diye, birisi eski seri birisi yeni seri cıkarttıkları için yıl farkı varmış aralarında bu sebeplede kod değişmiş. özellik tamamen aynı. 80RU00F5TX bu yeni olan serimiş.
  • Doggymania kullanıcısına yanıt
    teşekkürler sen aldınmı bu ürünü nasıl bir laptop?
  • Arkadaşlar az önce vatandan 3.249 liraya bu laptopu sipariş ettim ama bi pişmanlık da olmadı değil.gddr3 gtx950m e bu fiyati verdiğim için.Sizce siparişi iptal etmelimiyim .Alan arkadaşların şikayetleri var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mert1940 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba bu bilgisayarı almayın boşuna.o parayı etmez .Ekran kartı sorunlu 1 aydır kullanıyorum.Performansı deseniz bu donanıma göre çok kötü ,çok yavaş..çok pişman olursunuz..
  • arkadaşlar yokmu tam olarak ssd nasıl takıcaz ? ssd ye nasıl windowsu tekrar kurcaz.Video'da yok internette hiç.Yardımcı olacak kimse yok mu ?
  • Arkadaslar ssd girisi ben goremiyorum? Goren var mi?
    Bu mesaja eklenen görseller:

LENOVO IDEAPAD 700 CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB DDR4-1TB HDD-15.6"-GTX950M 4GB-W10

• Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 haftadır kullaniyorum ve herhangi bir sorunla karşılaşmadan. Şuana kadar Sırt rally ve watch dogs e3 grafik modunu yukleyerek oynadım. Farkında olmadan 2 oyunu aynı anda ve güç tasarrufu modunda oynadım dirt rally de iki kere 1 saniyelik donma yasadim. Yani bence performans bakımından yeterince tatmin ediyor. Isınma problemi yok denecek kadar az. Bu modeli Düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.

• Bayramdan sonra alacağım bu laptopu. Sormak istediğim bir kaç soru var
    1. Öncelikle yakın fiyatta 960m veya üstü laptop var mı? Çizim programı kullanacağım için grafik performansı çok önemli
    2. Harddiski hemen değiştirip SSD takacağım, sanırım M2 slot var doğru mu? Harddisk yuvasında SSD için bir uyumsuzluk var mı sata3 te?
    3. İlerde ram i 32gb yapacağım, boş slot var mı?

• 960m ile arasında aşırı bir fark yok denilebilinir. notebookcheck sitesinden detaylı olarak arastirabilirsin. Yanlis hatırlamıyorsam 960m 85. sirada 950m 95. siradaOyunlarda ultra settingste 15-20 fps arasında fark oluyormuş. Fakat şöyle bir dez avantajı var 950m gddr3 960m ise gddr5. Bende özellikle grafik tasarım işlerinde kullanmak üzere aldım. Şuana kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadim. Ram konusunda önümüzdeki 4-5 yıl 16 gb ddr4 ram yeterli olacagindan kaç GB ram desteklediğini arastirmadim.

• Baron24 B kullanıcısına yanıt
    Çizimlerde 16gb yi anında dolduruyorum, yetmiyor. Mutlaka 24 ya da 32 yapmam lazım. Piyasada nedense 960m li iyi bir alternatif yok. Geçen sene boyunca y50-70 kullandım 860m vardı onda. SSD eklemiştim iyiydi performansı. Tek sıkıntısı 16gb yetmiyordu. Asus un 960m li laptopu var sanırım ama lenovo dan çok memnun kaldım, o kadar toz toprağın içinde kullandım üstüne kahve döktüm hiç sıkıntı çıkarmadım. Ses kalitesi çok iyiydi jbl ile. Asus da kullandım ama kalite hissi lenovo gibi değil.

Aslında şu asus tam aradığım özelliklere, ne dersiniz?
    www.vatanbilgisayar.com
    Asus N552VW Core İ7 Notebook Fiyatı - Vatan Bilgisayar
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n552vw-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-1tb-256-ssd-15-6-gtx960m-4gb-w10-notebook.html

Lenovo ya zaten SSD takacağım bununla aynı fiyata geliyor ama 950m olacak. Asus 960m

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odysseus348 -- 11 Eylül 2016; 14:29:08 >

• Asusun bu modelinde incelemistim. Bu modelde hoşuma gitmişti. Detaylı bir araştırma yapmak lazım. İsterseniz birde asus kullanıcılarına danışin o zaman daha rahat karar verirsiniz.

• arkadaşlar ssd olarak hangileri uyumlu m2 slot yazıyorda.Bir sürü farklı m2 slot ssd var bilgisi olan varmı ?
  • Merhabalar, 80RU00F5TX versiyonundan aldım.Ama performansını tam olarak kullanmak için m2 slot ssd almayı düşünüyorum.Ssd taktıran yada daha önce m2 ler arasında performans değerlendirmesi yapan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

Aşağıda paylaştığım iki ssd arasında kaldım.Birinin okuma yazma değeri 540/540 diğerinin 1400/600, performans için bu kadar fiyat farkı değer mi sizce? Yada zaten o kadar bir hıza gerek yok mu dersiniz

www.vatanbilgisayar.com
    Samsung 850 EVO 250 GB M.2 (mini mSata) SSD - Vatan Bilgisayar
    http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-250gb-850-evo-m2-mini-msata-ssd-okuma-hizi-540mb-yazma-hizi-500mb.html

www.vatanbilgisayar.com
    Kingston 240GB HyperX Predator PCIe X4 (M.2) SSD (1400MB Okuma / 600MB Yazma) - Vatan Bilgisayar
    http://www.vatanbilgisayar.com/kingston-240gb-hyperx-predator-pcie-x4-m2-ssd-1400mb-okuma-600mb-yazma.html

• Öncelikle Merhaba arkadaşlar 2 gün önce bu cihazı satın aldım.Mediamarkttan 3600 tlye.Öncelikle cihazı ddr 4 ve Alüminyum olduğu için seçtim.Aklımda hep monster ve msi vardı ama onlar plastik kasalı olduğu için ve öğrenci olduğumdan taşıması kolay olsun diye vazgeçtim.öncelikle cihazla henüz oyun oynamadım.Şu ana kaar ciihazdan baya memnunum gerek malzeme kalitesi gerek ekran kalitesi olsun oldukça iyi seviyede.Klavyesi biraz aralıklı yazı yazmak kolay dokunuş hissiyatı olarak iyi.üstelik aydınlatmalı 2 kademeli olarak ayarlanabiliyor ve beyaz renkli.ekran gündüz kullanım çok rahat mat ekran olduğundan yansıma yapmıyor fazla görüş açısı olara da başarılı kararma falan gözlemedim.Isınma konusunda aida 64 le baktığım kadarıyla 45 derceyi geçmiyor kucaktayken normal sörf yapmak olsun dizi seyretmek olsun fanlar(çift fanlı) çalışmıyor dolayısıyla ses yok gibi bişey sadece klavyeye kulağımı yaklaştırdığımda hdd sesi duyulabiliyor ama rahatsız etmedi beni.normalde duyulmuyor zaten.Touchpade bakarsak yine başarılı diyebilirim sadece sağ tık için dokunmak yetmiyor basmak gerekiyor bi tek bunu beğenmedim bundan ayrı olarak multitouch güzel çalışıyor diyebilirim.Gelelim ses kalitesine ses kalitesi sıradan laptoplara oranla çok başarılı karşısında dururken etrafınızı sarıyor gibi hissettiriyor ama bassları çok iyi vermiyor ayrı subwoofer olmadığı için.Yazılımsal olarak daha iyi bir wi fi bulamadığımdan dolayı yurt internetiyle henüz tamamen güncelleyemedim eve gidince halledecem.Ama şuana kadar hiç kasma donma yaşamadım açılış kapanış süreleri sıradan diyebilirim ssd olmadığı için ama uefi bios var ssd takınca 2 saniye bile sürmez diye düşünüyorum.kamerası 720p çok da iyi olmayan bir kamera kulaklık jakı tek çıkış oyuncu kuklaklıkları için ayırıcı gerekecek usbyse sorun yok tabi.önceki yorumlarda okuduğum kadarıyla usbler sıkı demiş arkadaşlar haziran 2016 üretim benim cihazım ve dedikleri gibi hafif güç uygulamak gerekiyor.şarj kablosu çift yönlü olarak takılabiliyor.cihazda kilit yeri, 3 tane usb 3 girişi,hdmi çıkışı,kart okuyucu ve ethernet yuvası var. ekran güç tasarrufu modunda oyun oynamadan çok yüklenmeden 3 saat gördüm ben batarya lityum yani durduğu yerde bitmiyor,ömür larak daha uzun ,ve şarjda kullanım sorun olmuyor.geçen gün cihazın içini açtım ve biraz inceledim servis kapağı yok öncelikle ve garanti etiketi yada açmayın diye bir uyarı yok o yüzden sorun olmaz parça takmak diye düşünüyorum.Fotograf çekmediğim için üstteki yorumdan yararlanıyorum.cihazda m2 ssd desteği var yerini kırmızı belirttim çift ısı borusu ve çift fan olduğundan ısınma problemi yaşatacağını sanmıyorum yük altında.havayı altan çekip arkaya verecek şekilde tasarlanmış ve borular geride olduğundan klavye ve el destekleri ısınmıyor ayrıca bakır ısı yansıtıcı var sorun olmaz diye umuyorum.wi fi anteni kabloyla ekran tarafına gidiyor ve çekim gücü iyi ve ac destekli.valla şimdilik aklıma gelenler bunlar arkadaşlar elime oyun geçince sıcaklık ve fps değerlerini ss çekip atarım bu konuya.Sormak istediğiniz varsa burdan sorabilirsiniz iyi forumlar ayrıca imla için kusura bakmayın üşendim biraz
    LENOVO IDEAPAD 700 CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB DDR4-1TB HDD-15.6"-GTX950M 4GB-W10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nfsman -- 28 Eylül 2016; 17:01:29 >

• Merhaba arkadaşlar. Dün başıma şöyle bir olay geldi ve çözüm bulamadım. Laptopı hdmi ile tv ye sorunsuz bir şekilde bağladım görüntü ve ses aktarımı sorunsuzdu. Kapatıp yeniden açtığımda pc tvyi görmedi. İnternetten araştırdım bir sonuç yok. Hdmi kabloda ve tv de sorun yok test etmek için ps3 bağladım sorunsuz çalıştı. En son görüntü aktarımda ekranı genişlet seçeneiğini kullanmıştım acaba bu sebep olmuş olabilir mi? (Güncellemeleri sildim, pcyi birkaç gün geriye aldım, ilk önce tvde hdmi açtım sonra pc yi açtım, tam tersini yaptım, kabloyu hdmi 2 ye taktım denedim hiçbir şekilde sonuç alamadım. Acaba sorun nedir arkadaşlar? Şimdiden teşekkürler.)
  • Odysseus348 O kullanıcısına yanıt
    960m li Msi pe60 var her açıdan lenovodan iyidir bence
    ram desteğe 32gb ekstra olarak hdd 7200 rpm etkili olacaktır
    Tek Eksisi(Kimine Eksi Kimine +)
    isletim sistemi yok msi da amaaan alırız bi win10pro home dan iyisir hem daha ucuz ;)

• Bu ürünü garanti veya iş bankası kartıyla 12 ay alabileceğim bir yer var mı acaba

• Herkese iyi akşamlar , bugün ürünü teslim aldım cihazı test ederken adaptör takılıyken batarya tam dolu gösteriyor fakat pil algılanamıyor hatası veriyor. İnternette ve forumlarda araştırmama rağmen pek bir sonuç alamadım.Benim gibi başka sorun yaşayan arkadaş varmı acaba ?

• Bilgisayarın açılışı 20 saniyeyi aşıyor neredeyse. Başlangıç'taki gereksiz uygulamaları kapattım ancak kayda değer bir değişim olmadı. Yapabileceğim bir şey var mı veya 'şundan kaynaklanıyordur' diyebileceğiniz bir şey?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.