Şimdi Ara

Lenovo Ideapad 330 için ssd önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet laptopum yavaşladığı için ssd taktırmak istiyorum. İki tür sorum var birincisi uyumlu ssdleri nasıl bulabilirim? yada önerebilecekleriniz var mıdır? İkincisi ise SSD'yi teknik serviste taktırabilir miyim?

Birde ssdyi kendim mi alırsam daha uygun olur teknik servisten alırsam mı daha uygun olur? yardımlarınızı bekliyorum. İyi forumlar

• Bende de lenovo z500 var. Youtube'da ssd takma videolarını, format atma videolarını falan birçok kez izledim. Bugun samsung evo 860 250gb hdd siparişi verdim. Geldiği zaman bütün işlemlerini kendim yapacağım bir aksilik olmazsa. Daha öncesi ne ssd ne de bu işlemler ile ilgili bir bilgim yoktu, tamamen netten araştırarak yapacağım. Bence siz de bu şekilde yapabilirsiniz. Teknik servis dediğiniz herhangi bir bilgisayarcıysa, ücreti mukabilinde yapar tabi.
  • SlmKbr kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim hocam kendi laptopum için uygun olanı nasıl bulabilirim peki

• Hocam az önce baktığım bir iki videoda sata 3, 2.5 inç bir ssd uygun sizin pcye. Türkçe video göremedim ama yabancı video var ssd takmayla ilgili izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=uwV2U6NcdpQ&feature=youtu.be
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo y510p için SSd önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.