Şimdi Ara

LENOVO G580 !! TORRENT SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    lenovo g580
    630m 2 gb ekran kartı
    500 gb hdd
    4 gb ram

Torrent veya bittorent kullanırken mavi ekran hatası veriyor normalinde birşey yok sebebi nedir yardımcı olabilir misiniz ? iyice canım sıkılmaya başladı
    Torrent tam yüklenmiyor gibi gösteriyor her tıkladığımda dil update diyor normalde dememesi lazım açtığımda biraz kullanıyorum mavi ekran geliyor programı siliyorum sorun yok yani test ettim sorun programda yüklediğimde oluyor sebebi nedir ?

http://b1212.hizliresim.com/14/3/gk9xc.jpg

• Hocam sizin bilgisayar korsan kullanmaya karşı.
  • hocam o kadar oyun nasıl oynucam o zaman :) bir ton oyun oynadım programlar yükledim crack li :)
  • BitComet le sorunu çözdüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChuqLuck

BitComet le sorunu çözdüm

• utorrentte yaşanan mavi ekran sorununun sebebi netio.sys yüzünden olmakta . netio.sys Windows 7 Professional Edition 64-bit gibi Windows sistemlerinde Network I/O Subsystem bileşeni sorumlu olan bir DLL dosyasıdır. yani network bağlantısında aldığı verileri işleyen bir sistem dosyası. utorrent dosya indirme sırasında bilgisayarına bağlanan leech ler yada senin sunduğun dosyalar seed ler sırasında belirlenemeyen bir nedenle windowsu yanıtsız bırakmakta. bu durum herhangi bir bağlantı sırasında meydana gelebilmekte yada hiç olmamakta. konuyla ilgili eğer uzaman bir yazılımcı değilseniz durumu düzeltme imkanınız yoktur. sorunla ilgili ya utorrent programcıları yada microsoft un hatayla ilgili yama yayınlaması gerekmekte. bu sorunu yaşıyorsanız başka torrent istemcileri kullanmanız gerekmekte. bu sorun herhangi bir dosya indirme, dosya paylaşım programı yada networkte yaptığınız bağlantılar sonucunda da ortaya çıkabilir..

ilgilenen arkadaşlar konuyla ilgili microsoft makalesini okuyup makalenin ekindeki yamayı uygulayabilirler.

http://support.microsoft.com/kb/2733994/tr

saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akutmigren1 -- 20 Şubat 2013; 10:23:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DELL G3 ısınma sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Lenovo G505 Kasma Sorunu Yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.