Şimdi Ara

Lenovo G570 Kullanıcı Klubü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
4
Favori
31.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Servisten gidip hakkiniz olan windows rec dvdsini ucretsiz isteyebilirsiniz :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar int kullanırken ekranın sağ tarafındaki yukarı aşağı imleci etkisizleşiyor, bazende bir int sitesine girdiğimde daha önce açtığım herhangi bir sayfaya atıyor. bunlar sistemsel midir
  • 1 yılı aşkın süredir g570 kullanıyorum memnunum ancak ekran kartının 64 bit olması ve bazen yüksek performansa alınca görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti diye bir uyarı alıyorum benim pc de fare ile klavye aynı anda çalışıyor ve kamera da anlatılanın aksine 2 mp lik çekim yapıyor bence yeterli ramın 1333mhz olması aynı seviyede bilgisayarlara göre hız farkı katıyor oyunlarda donma sorunu yaşıyan arkadaşlar driveri lenovonun sitesinden güncelleyip oyuna girmeden güç seçeneklerinden yüksek performanslı grafikleri seçmesi donma sorunlarını çözecektir çözmezse de yapabileceğiniz diğer bir işlem energy managementden yukarı doğru ok olan seçeneği seçmeniz yüksek performansta olmadığı taktirde oyunlarda sürekli donacaktır. amd nin driverlerindeki sürekli düzelmeyen sıkıntıları hesaba katarsak lenovonun sitesinde şu an bulunan driveri performans açısından yeterli olacaktır. yine de kamera sorunu çeken varsa amcap isimli programla da düzeltebilir. bence iyi bir laptop ekran kartı her nekadar yetersiz olsa da bf3 crss2 gibi yüksek grafik isteyen oyunları bile bitirebildim. bir çok oyun denedim açamadığım olmadı ısınma sorunu da çoğu pc ye göre az fan sesi de işlem yapmıyorken iyi ancak 2013 yılına ait oyunları oynayamayacağımı düşünüyorum.

• bazı arkadaşların başına gelen sorun benimde başıma geldi. sağ ekran bağlantısının altında ki vida düştü. yerine taksamda yeniden düşüyor. iş dolayısıyla cihazı bu şekilde kullandım. şimdi sağ ekran bağlantısı yuvasından çıktı. ekranı açıp kapatırken laptop'un kasası ayrılıyor. servise götürmeye karar verdim. bu şekilde servise götüren var mı ?

diğer bir sorumda bilgisayarda bazı programlarda ekranın sağ tarafında siyah boşluk oluşuyor. sürücüleri güncelledim ama yinede düzelmedi. çözünürlüğü düşürünce ekran netliği gidiyor. başka bir çözümü var mı ?
  • pc çöktü kurtarma tuşuna basıyorum birşey olduğu yok
  • bizim ekran kartı harici değilmi kasayı actım ama bulamadım ekran kartını bilen varmı?
  • slm arkadaşlar tavsiye üzerine G580 aldım windows kurdum ama aygıt yöneticisinden bilinmeyen aygıt hatası alıyorum
    Bilinmeyen aygıt Donanım kimlikleri kısmında ACPI\VPC2004
    *VPC2004 yazıyor bunun sürücülerini bulamadım bulan olursa bana atabilirmi acaba
    lenovo G580 332752 nolu ürün
  • [B]Merhaba dostlar bende g570 kullanisiyim bir kaç gerçegi sizinle paylaşmak isterim özellikle ttnet kampayasi ile alinan g570 ler başta olmak üzere bu seride menteşe sorunu mevcut benim kutuyu açtigim ilk gün sol penteşe neredeyse pertti halen pert garantisi tam bir rezillik dua edin ariza yapmasin her türlü kullanici hatasi buluyorlar yani sizden parayi aliyorlar nvidia ekran kartı olanlarda ekran kartını görmeme gibi bi sorun var servise yolladik geri geldiginde sag altta kocamaz bi çigzi vardi sanki sivri bişi ile kazitmişlar...Açilmalarda geçişlerde büyük sıkıntılar var wifi sorunu var ISINMA sorunu yok ama fandan deli gibi ses çıkıyor bunlarin dışında şık bi tasarimi var...[/B]
  • Lenovo benzer özellikteki bilgisayarlara karşı G570 serisini daha ucuza satmak zorunda, peki neden?
    Kronik menteşe sorunu olan bir seriyi rakiplerinden daha ucuza satıp acilen stoğu eritmeye çalışmışlar ve sorun yaşayanlara kullanıcı hatası diyerek geçiştiriyorlar.
    G570 ile benzer kasayı kullanan serilerde de benzer menteşe sorunlarını görebilirsiniz.
    Bunun farkında olan Lenovo, G580 serisinde dizaynı değiştirip sorunu aşmaya çalışmış.

Lenovo G570 Kullanıcı Klubü
  • arkadaşlar lenovo g570 alalı 1 yıl oldu şu ana kadar sol tarafta bir açılma oldu onuda servis ilgilendi şu ana kadar başka hiç sorun olmadı
  • arkadaşlar ben bu pcye bi kaç ay önce format attım herşey gayet güzel çalışıyor fakat bluetooth ve wifi yi bir türlü çalıştıramadım. kablosuz aygıt anteni devre dışı bırakıldı diye bir yazı geliyor ve ben bunu nasıl düzelteceğimi bulamadım.. sol alttaki tuşu aç veya fn+f5 gibi önerilerde bulunmayın denedm onları. böyle bir olay başına gelen varsa nasıl halletti söylerse sevinirim.. bu arada arkadaşımda da lenovo var ve vatan bilgisayarın kendi servisinde format attırdı aynı sorun onda da oldu garantiye göndermek zorunda kaldı ben garantiye gndermek istemiyorum halledebilirsem kendm yapmak istiyorum.. şimdiden teşekkürler...
  • Slm Lenovo g570 pc'm var BİLGİSAYARI UYKU MODUNA ALDIĞIMDA USB PORTLARI DEVRE DIŞI KALIYOR SORUNU NE OLABİLİR ACABA...şimdiden teşekürler...
  • şuanda kulanıyorum yaklaşık 1 yıl oldu tüm oyunları son kalitede rahatlıkla oynuyorum nadiren sorular çıkıyrıyor ama hepsi çözülmesi kolay şeyler tavsiye edilebilecek bir bilgisayar yanlız menteşe problem oluyor çok hassas bu yüzden kırılması kolay tek kötü yanı yani ısınma problemi felanda yok temiz parçalar bu g570ler
  • Arkadaşlar bu TTNET'in kampanyasından aldığım lenovo g570 wirelles bağlantısı gitti. Zaman zaman gidiyordu servise gönderdim herhangi bir sorun yok diye geri gönderdiler laptopu. bikaç aydır hiç sorun yoktu ama bugün kablosuz ağ bulamıyor. sadece kablolu ağ simgesi var. Ne driver yeniden yükledim ama bir türlü düzelmedi. Bu konuda sorun yaşamış ve çözmüş arkadaşların yardımını bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Sadece kablolu ağ simgesi var kablosuz yok.
  • Yaklaşık 1,5 sene önce G570 aldım. 1 sene civarında çok iyi götürdü beni. Her türlü FİFA,PES,ArcMap 10 vb. gibi oyun ve programlar sorunsuz çalıştı. Daha sonra herkesin başına gelen olay başıma geldi. Sağ menteşede ki vida düştü ve ekran ile kasa ayrıldı. Bu olaydan bir kaç gün sonra ısınma sorunu başladı. PC 15-20 dk açık kalsın inanılmaz ısınmaya başladı. Her türlü hava deliklerini temizlememe rağmen... Garintisi vardı. İST dışında olduğum için kargoyla gönderdim Lenovo servise. Sürekli bilgilendirdiler ve yaklaşık 4 gün sonra bilgisayar elime geçti. Bataryayı değiştirmişler, alt ve üst kasayı değiştirmişler, çizikleri temizlemişler ve her türlü bakımı yapmışlar. Ama hala ısınma konusunda çok emin değilim. Hafif ısınmalar mevcut hala bakalım.
  • arkadaşın garantisi biter bitmez perte çıktı benim makinede büyük ihtimal anakarttan kaynaklı bir sorun beyaz ekran alıyorum
    Alacak arkadaşlar çok fazla kapatıp açmayın makinenin ekranını sol tarafta açılma ve menteşe kırılması oluyor. onun dışında stabil performanslı bir cihazdı (şimdi ayağımın altında destek olarak duruyor bi ara servise gitmesi lazım ama servis muhtemelen anakart için 580 lira gibi bir rakam isteyecek onun dışında harbiden iyi cihaz.
    http://tinypic.com/r/214rvoh/5http://tinypic.com/r/33e6ka1/5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 3 Ağustos 2013; 15:01:06 >

• arkadaşlar ben civata çıkmasından dolayı servise gönderdim.ilkyapımda ücret talep etmediler.8 ay sonra aynı sorun yine karşılaştım.ha bu arada sol menteşe altındaki civata çıkıyor.bu sefer kullanıcı hatası deyip ücret talep ettiler.yalnız telefonda görüştüğüm ilk arkadaş bana g570 lerin kronik hastalığı olduğu bu konuda gelen bilgisayarların menteşeleri komple değişiyor dedi.ama ne hikmetse 1 saat sonra böle birşey olmadığını ve benden tekrar ücret talep ettiler.bende yaptırtmadım.yani servis beş para etmez amaçları para kopartmak.haklı olsanızda.kullanıcı hatası olmasada
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem0346

arkadaşlar ben civata çıkmasından dolayı servise gönderdim.ilkyapımda ücret talep etmediler.8 ay sonra aynı sorun yine karşılaştım.ha bu arada sol menteşe altındaki civata çıkıyor.bu sefer kullanıcı hatası deyip ücret talep ettiler.yalnız telefonda görüştüğüm ilk arkadaş bana g570 lerin kronik hastalığı olduğu bu konuda gelen bilgisayarların menteşeleri komple değişiyor dedi.ama ne hikmetse 1 saat sonra böle birşey olmadığını ve benden tekrar ücret talep ettiler.bende yaptırtmadım.yani servis beş para etmez amaçları para kopartmak.haklı olsanızda.kullanıcı hatası olmasada

ne kadar bir ücret talep ettiler ?
  • böyle bir sorunla karşılaşıyorum ne yapmalıyım
     Lenovo G570 Kullanıcı Klubü
  • 3SRN kullanıcısına yanıt
    kaldırdım o sorunu vermiyor artık ama driverde yüklemiyor erişim engellendi diyor . Yüklediği yerde CATALYST var onu yükleyim dedim bide oda yarıda kaldı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.