Şimdi Ara

Lenovo g560 ısınma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
2.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar lenovo g560 aşırı derecede ısınıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firt -- 27 Aralık 2012; 14:52:04 >

• bende de aynı sorun var ısınıyor.oyun oynarken kapanıyor felan.altına fan almak lazım.

1 sorum var bilmiyorum tekrar gelcekmisin bu yazıyı görcekmisin de lenovo g560 da kendinden yüklü windows varmı yani format için bir tuşa basıp atabilirmiyiz yoksa win7 mi indircem ben şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: firt

arkadaşlar lenovo g560 aşırı derecede ısınıyor bu pcler özel olarak ısınmama için üretilen pcler ama yinede ısınıyor sadece belirli bir bölge ısınıyor. sol alt taraf.

ayrıca hoşgeldiniz ekranından sonra siyah bi ekran geliyor biraz bekledikten sonra masaüstü görünüyor.

bios yeni güncelledim ekran kartı yeni güncelledim.

Notebook fan almanızı tavsiye ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: KappadoKS

bende de aynı sorun var ısınıyor.oyun oynarken kapanıyor felan.altına fan almak lazım.

1 sorum var bilmiyorum tekrar gelcekmisin bu yazıyı görcekmisin de lenovo g560 da kendinden yüklü windows varmı yani format için bir tuşa basıp atabilirmiyiz yoksa win7 mi indircem ben şimdi.

'Lenovo OneKey Recovery ' yazılımından yararlanabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufem

quote:

Orijinalden alıntı: firt

arkadaşlar lenovo g560 aşırı derecede ısınıyor bu pcler özel olarak ısınmama için üretilen pcler ama yinede ısınıyor sadece belirli bir bölge ısınıyor. sol alt taraf.

ayrıca hoşgeldiniz ekranından sonra siyah bi ekran geliyor biraz bekledikten sonra masaüstü görünüyor.

bios yeni güncelledim ekran kartı yeni güncelledim.

Notebook fan almanızı tavsiye ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: KappadoKS

bende de aynı sorun var ısınıyor.oyun oynarken kapanıyor felan.altına fan almak lazım.

'Lenovo OneKey Recovery ' yazılımından yararlanabilirsiniz.

eywallah hocam şimdi deneyecem :)) win7 var elimde ama orjinalliğini bozmak istemedim haliyle 250 300 dolar melet :))

• ya bu fandan bendede var ama oyun oynayamıyorum yarım saate kapanıyor bişey yapamıyosun laptopun sogutucu ısıtıcıya dönüşüyo
    fan bişeye yaramıyo yaz aylarında 15 dk oynaybiliyorsun
  • Aynı sorun bende de vardı. Fanı söktüm temizledim yaklaşık 2 saattir çalışıyor pc hiç sıcaklık yok :)

http://www.youtube.com/watch?v=CuxGOLyN-eM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    DELL G3 ısınma sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Dell N5110 Wifi Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.