ekran kartı yok mu bunda? arkadaş PES yükledi oynayamıyor?
quote:
Orijinalden alıntı: HAAltuntas
Ekran kartsız notebook olmaz. Dahili ekran kartı vardır. Intel GMA4500M/MHD diye geçer. Pes'i oynatabilecek seviyede bir kart..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: JasoNBuraK
quote:
Ekran kartsız notebook olmaz. Dahili ekran kartı vardır. Intel GMA4500M/MHD diye geçer. Pes'i oynatabilecek seviyede bir kart..
PES2012 yi açmıyor.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: JasoNBuraK
quote:
PES2012 yi açmıyor.
Aynı ekran kartına sahip lenovo n500üm vardı, pes 2010u oynuyordum. 2012yi bilemem..
ben uzun zamandır kullanıyorum. ekranı aç kapadan sonra menteşeleri tahrip oldu. sürekli fan çalışıyor. biraz zorlamaya gelmiyor ram çok yetersiz bedava verseler almayın sadece ofis programları içinse bir şey diyemem ancak program photoshop sizi yarı yolda bırakır.
quote:
Orijinalden alıntı: caliskan4
ben uzun zamandır kullanıyorum. ekranı aç kapadan sonra menteşeleri tahrip oldu. sürekli fan çalışıyor. biraz zorlamaya gelmiyor ram çok yetersiz bedava verseler almayın sadece ofis programları içinse bir şey diyemem ancak program photoshop sizi yarı yolda bırakır.
2009 yılında olmasaydı konu keşke Hortlakçı alert
tricore
kullanıcısına yanıt
hocam puan kasıyoruz .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme