Şimdi Ara

Lenovo G510 Turbo Boost Etkin Değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar AIDATA64 Edition programını kullananlar bilirler CPUID bölümünde gezinirken turbo boost'u gördüm destekliyor ama etkin degil diyor turbo boost kullanan işlemcilerde hep mi böyle yoksa sadece bende mi böyle ? Etkin degil ise nasıl etkinleştirebilirim turbo boostu ? biosda bi ayarı yok araştırdım ama bulamadım lütfen yardım edin İşlemcim : Intel® Core™ i5-4200M

buda resmi:https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1696934/5eb23aa0-2fc4-4d72-a148-eb77872303b6.JPG

• ayrıca intel turbo boost monitör yüklenmiyor şu hatayı veriyor ne yapmam gerekir kafayı yiyecem kıracam laptopu en sonundahttps://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1696934/ea236d1b-f49f-455f-8b57-770410e75737.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MissMacHoOo -- 13 Şubat 2014; 20:11:00 >
  • İşlemciyi test ettiniz mi cpu-z programını kurun en fazla kaç yapıyor 2.5 olan çekirdek hızını aşarsa turbo devrededir.Ağır işlemlerde bulunun sistem derecelendirmesini çalıştırabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

İşlemciyi test ettiniz mi cpu-z programını kurun en fazla kaç yapıyor 2.5 olan çekirdek hızını aşarsa turbo devrededir.Ağır işlemlerde bulunun sistem derecelendirmesini çalıştırabilirsiniz.

kardeş baktım 2.5 ghznin ne altına iniyor nede üstüne çıkıyor 2.5 ghzde kalıyor hep sabit olarak
  • başka çözüm yolu olan varmı acaba ?
  • merhaba benzer sorun bizdede var çözüm bulabildinizmi saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: süraka

merhaba benzer sorun bizdede var çözüm bulabildinizmi saygılar

Kardes ben bios güncellemesi yaparak düzelttim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MissMacHoOo kullanıcısına yanıt
    bende biosu güncelledim fakat hiç bir düzelme olmadı bios ayarı falan yaptınızmı saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: süraka

bende biosu güncelledim fakat hiç bir düzelme olmadı bios ayarı falan yaptınızmı saygılar

Hayir sadece bios guncelledim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MissMacHoOo kullanıcısına yanıt
    merhaba bende turbo boost destekliyor etkin yazıyorfakat işlemci 2,5 üstüne çıkmıyor işin dahada garibi MSI GE70 2OE-267XTR Core i5-4200M DE BELLEK GECİKME TESTİNDE 3,00 da 70,1ns lenovo 2,5 de 67,5 ns acaba anakarttan verileri program tam ölçemiyor olabilir mi diyorum saygılar sizde zahmet olmazsa ölçebilirmisiniz birde AIDATA64 hangi versiyon bendeki 4,30 saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süraka -- 28 Temmuz 2014; 21:12:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.