Şimdi Ara

Lenovo b560 (notebook) ekran kartıyla ilgili...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar. dört ay önce uygun fiyata lenovo b560 aldım. bilgisayarı almamdaki amaç internet vb. kullanım içindi ama zaman geçtikçe sıkıldım oyun da oynamak istiyorum şuan notebook üzerinde onboard GMA 3150 var. bu ekran kartı genellikle netbook lara takılan oyun için sıfır olan bi ekran kartı. zaten notebook'u ucuza almamın sebebi de harici ekran kartı olmaması.
    kısaca notebook özellikleri;
    Intel i3 2.40 GHZ işlemci
    2GB Ram 1066Mhz
    360GB Hdd
    64~256 MB GMA 3150 Ekran Kartı (Onboard)
    15.6 İnc Ekran genişliği
    Windows 7 Home Premium 32bit

böyle bi notebook kredi kartı indirimlerine de dayanarak kargo parası dahil 695 700 liraya denkgeldi. Notebook'dan çok memnunum arkadaşlar dört aydır kullanıyorum bilgisayar hiç donma kitlenme vb. sorunla karşılaşmadım çok memnunum. ama oyunlara gelirsek berbat bi performansla karşılaşıyorum. oyun için almadığımı söylemiştim ama counter strike 1.5 vb. oyunlarda bile sorun çıkarıyor. örneğin bomba atarken hafif kasılmalar oluyor. şimdi demek istediğim ben bu notebook a harici bi ekran kartı takabilir miyim? benim Lenovo B560 modeli onboard olan sürüm, bazı Lenovo B560 modellerinde M310 ekran kartı var ama bu kart da giriş seviyesinde yani işimi görmez diyebilirim en gözüme kestirdiğim kart GT 540M modeli ama bu modeli bulabilir miyiz? Yani bu model benim notebook un anakartına uyar mı? Bu ekran kartı nereden satılır? Böyle sorularım var.

ANAKART ÖZELLİKLERİ;
    Manufacturer: LENOVO
    Model: MoutCook
    Chipset: INTEL ID044 Rev. 02
    Southbridge: INTEL HM55
    LPCIO: NS

BIOS
    Brand: LENOVO
    Version: 39CN21WW
    Date 24/13/2011

• bilidğim kadarıyla mümkün değil bu dediğin. gene de daha bilgili arkadaşlar daha net açıklayacaktır. ha mümkün olsa bile 2. elden satıp yenisini alman daha mantıklı olur çünkü garanti kapsamaı dışında kalıyor ürün.
  • bence mumkun 2. el laptop ekran kartı satanlar var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.