Şimdi Ara

Lenovo Anlamsız Fiyat Farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler teknosanın sitesindeki fiyat farkı aklımı karıştırdı.

http://www.teknosa.com/urunler/125032880/lenovo-y5070-59432245-notebook#product-features

http://www.teknosa.com/urunler/125032994/lenovo-y5070i7-4720hq16gb1tb8gbn16p-gx-4gb15-6win8#url

Fiyatı düşük olanın işlemcisi daha yüksek, 8 gb SSHDsi var. Ve bi kullanıcı ekran kartı Gtx960 demiş, fiyatı yüksek olanın 860. Bu fiyatların nedenini bulabilen ?

• Hepsiburadada gtx860m 4 gb yazmışlar yanlız açıklamada 3k ekranda diyor o sitede özellik full hd yazmışlar anlayamadım bu farkı net modellerle ilgili bilgide yok ama 4000 tl lik pc alıyorsun lenovoya bakmana gerek yok Asus-Msi-Monster üçlemesinden birini al bide ebrarbilgisayar istanbulbilişimden fln al boşa windows8 orjinal key parası ödeme bence...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: profheight

Beyler teknosanın sitesindeki fiyat farkı aklımı karıştırdı.

http://www.teknosa.com/urunler/125032880/lenovo-y5070-59432245-notebook#product-features

http://www.teknosa.com/urunler/125032994/lenovo-y5070i7-4720hq16gb1tb8gbn16p-gx-4gb15-6win8#url

Fiyatı düşük olanın işlemcisi daha yüksek, 8 gb SSHDsi var. Ve bi kullanıcı ekran kartı Gtx960 demiş, fiyatı yüksek olanın 860. Bu fiyatların nedenini bulabilen ?

madia markt hafta sonu 3649 dan sattı ben de aldım. güzel şık cihaz. benim aldığım gtx960m li model

• quote:

Orijinalden alıntı: oguz0071

Hepsiburadada gtx860m 4 gb yazmışlar yanlız açıklamada 3k ekranda diyor o sitede özellik full hd yazmışlar anlayamadım bu farkı net modellerle ilgili bilgide yok ama 4000 tl lik pc alıyorsun lenovoya bakmana gerek yok Asus-Msi-Monster üçlemesinden birini al bide ebrarbilgisayar istanbulbilişimden fln al boşa windows8 orjinal key parası ödeme bence...

ya Teknosada müdür olan bi abimiz önayak olacak, bayram önü de bilgisayar 3200 falan olacakmış o yüzden bunu alıcam. Monsterların da tasarımını beğenmiyorum. msi hiç bakmadım karışık geldi, f/p olarak Asusla Lenovo şu sıralar iyi diyorlar, Asusta bi model beğenemedim ben de bunu seçtim.
  • quote:

quote:

Hepsiburadada gtx860m 4 gb yazmışlar yanlız açıklamada 3k ekranda diyor o sitede özellik full hd yazmışlar anlayamadım bu farkı net modellerle ilgili bilgide yok ama 4000 tl lik pc alıyorsun lenovoya bakmana gerek yok Asus-Msi-Monster üçlemesinden birini al bide ebrarbilgisayar istanbulbilişimden fln al boşa windows8 orjinal key parası ödeme bence...

ya Teknosada müdür olan bi abimiz önayak olacak, bayram önü de bilgisayar 3200 falan olacakmış o yüzden bunu alıcam. Monsterların da tasarımını beğenmiyorum. msi hiç bakmadım karışık geldi, f/p olarak Asusla Lenovo şu sıralar iyi diyorlar, Asusta bi model beğenemedim ben de bunu seçtim.

Farkı ara müdüre sor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Farkı ara müdüre sor

Mağazaya gidince açıp göstericem zaten :D

• Kardeşim biri 860m'li diğeri 960m'li olması lazım. Mağazaya gidip öğrenebilirsin. Koskca teknosa rezil işler yapıyor. Ekran kartı modelini yazmıyor. Ne aptal bir firma. Koskoca Sabancılar yönetiyor bir de...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.