Şimdi Ara

LENOVO ailesi öneriyor musunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk baştaki amacım ısınmayan ve sessiz çalışan bir notebook tabikide. ultrabook istemem çünkü performansları iyi değil.

asus tercihim fakat tam benim istediğim özellikte bulamadım. üstelik ssd sshd hdd karşılaştırma videolarını izleyince tamamen normal hdd den sogudum

bunu iyi buldum. kasası nedir bilmiyorum (aliminyum istiyorum)

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-391775-z510-notebook-core-i5-25ghz-6gb-500-sshd-156-2gb--w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=69137

arkadaşlar kullanan var mı ısınma problemi var mı. bu ürün hakkındaki yorumları alayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benim arkadaışımda z500 var kasa aynı sanırım (çok kullandığımdan bu yorumları yapıyorum ) kasası sağlam bence ama aliminyummu değilmi çözebilmiş değilim :) :)
    sınma sorunu bence fazla yok kişiden kişiye göre değişebilecek bi konu kim ne derse tam kafana oturmaz. 2 saat sorunsuz Call of Juarez Gunslinger oynadım full özelliklerde kasma veya donma olmuyor ısınması bence normal. sessiz çalışıyor. performansıda gayet iyi açılma süresi z500 de yaklaşık 30 ile 35 sn arası. o fiyatta iyi bi ürün bence:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: adam john

benim arkadaışımda z500 var kasa aynı sanırım (çok kullandığımdan bu yorumları yapıyorum ) kasası sağlam bence ama aliminyummu değilmi çözebilmiş değilim :) :)
    sınma sorunu bence fazla yok kişiden kişiye göre değişebilecek bi konu kim ne derse tam kafana oturmaz. 2 saat sorunsuz Call of Juarez Gunslinger oynadım full özelliklerde kasma veya donma olmuyor ısınması bence normal. sessiz çalışıyor. performansıda gayet iyi açılma süresi z500 de yaklaşık 30 ile 35 sn arası. o fiyatta iyi bi ürün bence:)

Şimdi bahsettigim modelde sshd var yani açılma süresi falan yarı yarıya düşücektir.

Benim için ısınmaması önemli.

Sshd olan hesaplı asus bulamadım ama

Sıralamam 1. Asus 2. Lenovo oldugu için.

Lenovoyu tercih ettim

• asusta alabilirsin ama bu özelliklerde asus fiyatı arttıracaktır lenovo gayet başarılı bir ürün yapmış bence
  • quote:

asusta alabilirsin ama bu özelliklerde asus fiyatı arttıracaktır lenovo gayet başarılı bir ürün yapmış bence

Kasası neyden yapılmış lenovo nun?

• dış kasası soft kaplama yazıyor internette ama iç kasa sanırım aliminyum bilemiyorum sağlamlık hissi veriyor gayet
  • quote:

dış kasası soft kaplama yazıyor internette ama iç kasa sanırım aliminyum bilemiyorum sağlamlık hissi veriyor gayet

Z500 mü yoksa z510 mu ?

Z510 4. Nesil işlemci olmasına rağmen
    Z500 3. Besil işlemcisi daha iyi?

Gözümden kaçan bir şey varsa lütfen söyleyiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dell mi?, lenovo mu?
    15 yıl önce açıldı
    lenovo mu acer mi ? arada kaldım
    10 yıl önce açıldı
    Acer mi Lenovo mu ?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3. nesille 4. nesil arasında gözle görülen bir fark yokmuş merak etme forumlarda herkes böyle söylüyor sadece enerji daha az harcıyormuş. he ama tabı bu böyle gitcek diye bişey yok illaki bazı güncellemelerle (windowsun güncellemeleri yada ekran kartı güncellemeleriyle) işlemci pc ye daha iyi bi optimizasyon sağlar yani yine gözle görülecek değerde olmasada performans artışı olabilir arkadaşım z500den memnun z510 dan da memnun kalırsın mutlaka
  • quote:

3. nesille 4. nesil arasında gözle görülen bir fark yokmuş merak etme forumlarda herkes böyle söylüyor sadece enerji daha az harcıyormuş. he ama tabı bu böyle gitcek diye bişey yok illaki bazı güncellemelerle (windowsun güncellemeleri yada ekran kartı güncellemeleriyle) işlemci pc ye daha iyi bi optimizasyon sağlar yani yine gözle görülecek değerde olmasada performans artışı olabilir arkadaşım z500den memnun z510 dan da memnun kalırsın mutlaka

Evet ama uzun sure kullanmak istiyorum

• genelde sonyleri uzun sure kullanmalık ürüb olarak gösteriyorlar. bence buda uzun süre kullanılabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.