Şimdi Ara

LENOVO A8 A806 [ANA KONU] İMEİ-ROOT-ROM (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.184
Cevap
22
Favori
61.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: almeya2

Erase all + download mi yoksa format all + download mi bende bu secenek var

Firmware secenegine al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • almeya2 A kullanıcısına yanıt
    Format all + download oyledir hocam. O notu yazarken simdi oldugu gibi bilgisayar basinda degildim. Aklimda yanlis kalmistir.

• quote:

Orijinalden alıntı: kocakus

Hangi program hocam? Ortalama olarak ayarlar icinden cihaz basliginda konum altina bakmak gerek. Konum acik olacak. Yuksek dogruluk acik olacak...

Herhangibir harita uygulamasinda konumumu bulamiyor hocam

• Security engelliyor olabilir. Security icinden kayitlara bakar misiniz? Security icinden privacy guarda tiklayinca sort by apps cikiyor basip gps programina get your phone location izni vermelisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Qklavye

data klasörü boş gözüküyor. vroot ile root edemedim.apk ile root edebilen varmı.

Hocam, aynı sorun bende de var. Cihaz rootsuz gözükmekte ve data klasorunun içi bos görünmekte.Nasil cozmustun sorunu hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocakus

Hocam pili cikarip kabloyu telefona takacaksiniz. Sp flasha dosyayi gosterip download kismini erase all + download yapip ustteki download a basip 2 saniye icinde kabloyu bilgisayara takacaksiniz. Pil yokken gormemesi normal. Ankara'daysaniz yardimci olabilirim.

Arkadaşlar, cihazi alali bir ayi geçti. İmei yuzunden Kullanamadim çünkü rootsuz gözükuyor. Halbuki İlk sayfadaki yontemle A850+de sorun olmamisti. IMEI için istanbulda yardimci olabilecek arkadaş varmi?

• istanbul37 İ kullanıcısına yanıt
    Rom u tekrar kurdum.pc win 8 olmasin.rootdan sonrasi cok kolay.ilk sayfadaki yontemle imei.exe ile dosya olusturup herhangi bir root explorer ile ilgili yere at.eskisini sil.yenisinin adini degistir.bu kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Qklavye

Rom u tekrar kurdum.pc win 8 olmasin.rootdan sonrasi cok kolay.ilk sayfadaki yontemle imei.exe ile dosya olusturup herhangi bir root explorer ile ilgili yere at.eskisini sil.yenisinin adini degistir.bu kadar.

Hangi romu kurdunuz. İstanbuldaysaniz yardimci olabilir misiniz?

• arkadaslar yaptim teşekkür ederim firmwareye alınca oldu.
    Need.rom da parali 1447 rom var.sifresi yayinlanmisti burda.siz bu rom u kurun önce.yönlendirelim sizi adim adim.

Hocam once needrom sitesine uye olun.
    Needrom sitesinde Lenovo a806 aramasi yapin.
    Gelen sonuclardan not free olani secin
    Acilan sayfadan lenovo usb driver, sp flash tool ve en alttaki 1447_st_baralajbi_v3 kelimelerini iceren romu indirin.
    Kurulumu yapacaginiz bilgisayar win8 ise mutlaka dijital surucu imzalama mevzusunu kapatin.
    Sirasiyla usb driveri kurun.
    Romu zipten cikarin
    Sp flash toolu calistirin
    İlk sayfada anlatildigi gibi sp flasha romun yerini gosterin
    Download yazan yeri firmware secenegi ile degistirin
    Telefonun pilini cikarip kabloyu telefon tarafina baglayin
    Download bastiktan sonra hemen kablonun bilgisayar tarafini baglayacaksiniz.

• Arkadaşlar ne yaptıysam imei yükleyemedim. Telefon rootlu gözüküyor fakat hiçbir şekilde imei yüklemiyor. sp flash tolla multi language rom yüklerken all format+download dedim bu seferde telefonun imeiside silindi. invalid imei uyarısı veriyor telefonu kullanamıyorum acil yardım lütfen.
     LENOVO A8 A806 [ANA KONU] İMEİ-ROOT-ROM LENOVO A8 A806 [ANA KONU] İMEİ-ROOT-ROM

• ilyasgor İ kullanıcısına yanıt
    Cihazda root browser kurulu mu?
    Degilse kurup onun icinden islem yapmayi dener misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ilyasgor

Arkadaşlar ne yaptıysam imei yükleyemedim. Telefon rootlu gözüküyor fakat hiçbir şekilde imei yüklemiyor. sp flash tolla multi language rom yüklerken all format+download dedim bu seferde telefonun imeiside silindi. invalid imei uyarısı veriyor telefonu kullanamıyorum acil yardım lütfen.
     LENOVO A8 A806 [ANA KONU] İMEİ-ROOT-ROM LENOVO A8 A806 [ANA KONU] İMEİ-ROOT-ROM

Birde bunu deneyin.

AT+ dan sonra herşeyi yazdıktan sonra boşluk koy düzelecektir.Hassas nokta orası

• Sa. arkadaşlar cihazı yeni aldım. Forumdaki arkadaştan, yurtdışından getirttim. İngilizce ve çince var şu an. Imei kaydı yapmadım daha. İlk sayfa ilk mesaja göre mi yapayım işlemleri. Konuyu komple okuyayım mı yoksa? Şu an bir güncelleme buldu ve yüklüyorum? Onunla birlikte multi dil gelir mi? Tşk.
  • heavyrocker kullanıcısına yanıt
    Ben hic ugrasmayin derim. Dogrudan ilk sayfaya gore kurulumu yapin. Needrom sitesinden not free altindaki 1447 v3 baralajbi romu kurun. Son surum rom bu. Sp flash tool hata verirse Firmare secenegine alin. İmei icin anlatilanlari yapinca oluyor. Ankara grubuna her zaman yuzyuze yardim ederim.

• Cevap için teşekkürler. Flashtool için indirme adresi bulamadım şimdilik. Rom indiriyorum şu an. Bitmek üzere indirme işlemi. Flashtool nereden indirebilirim?
    @kocakus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 18 Ocak 2015; 17:05:11 >
    Needrom sitesinden indirdim ben. Lenovo a806 aratinca not free icindeki linklerde var...

http://www.needrom.com/download/lenovo-a806-2/
    Bu adreste var

• Telefon sürücülerini kurdum. ROM atmak için bataryayı çıkartıp bağlıyorum telefonu fakat sürekli sürücü yüklemeye çalışıyor ve telefon titreyip yeniden açılıyor. Ne yapmam lazım arkadaşlar? Flashtool ile gönderdim rom u fakat sürücüler yüklenmediğinden rom da yüklenemiyor galiba.
    @kocakus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 18 Ocak 2015; 18:27:25 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.