Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Lenovo A789 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
5
Favori
19.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gokseller

Fm transmitter sayesinde teli radyoya baglayıp konusuyorum arabada ve istediğim müziği dinliyorum...

arkadaşlar burdan okudum bende A789 aldım çok memnunum gümrükten sorunsuz geçti 108 dolardan fakat ben fm verici özelliği kullanamıyorum nerden açacağımı bulanmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: floyd53

quote:

Orijinalden alıntı: gokseller

Fm transmitter sayesinde teli radyoya baglayıp konusuyorum arabada ve istediğim müziği dinliyorum...

arkadaşlar burdan okudum bende A789 aldım çok memnunum gümrükten sorunsuz geçti 108 dolardan fakat ben fm verici özelliği kullanamıyorum nerden açacağımı bulanmadım

hcm hangi romu kullaniosun bilemyrm ama cogunlugun kullandigi romda fm radyo uyg gibi fm transmitter uygulamasi olmasi lazim menude..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slmlar herkese,son zmnlarda andrea 4.0.4ten sonra herhangi stabul farkli bir rom ciktimi arkafaslar?

birde fm radyo uyg.sini hic kullanisli bulmuyorum.bilemyrm baska bnm gibi dusunenlerde var midir?nie diceksiniz hmn solim.favori olarak kaydettiginz kanallar arasnda gecis yapmk istediginzde ust menuyu acip favori kanal listesine erismek gerekiyor.kanal secimunden sonra yine liste kaybolup radyo ana ekrani geliyor,brz mantik hatasi yapilmis gibi.hic hosuma gitmedi.

• arkadaşlar lenovo 789 telefon arama yaparken ekranı kapatıyor bunun bi çözümü varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustik61

arkadaşlar lenovo 789 telefon arama yaparken ekranı kapatıyor bunun bi çözümü varmı

aynen evet,aslinda teli kulaginiza goturdynzde ekranin kararmasi iyi bisey fakat geri ekrana bakmak istedignizde bellli bir zmn sapitiyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

slmlar herkese,son zmnlarda andrea 4.0.4ten sonra herhangi stabul farkli bir rom ciktimi arkafaslar?

birde fm radyo uyg.sini hic kullanisli bulmuyorum.bilemyrm baska bnm gibi dusunenlerde var midir?nie diceksiniz hmn solim.favori olarak kaydettiginz kanallar arasnda gecis yapmk istediginzde ust menuyu acip favori kanal listesine erismek gerekiyor.kanal secimunden sonra yine liste kaybolup radyo ana ekrani geliyor,brz mantik hatasi yapilmis gibi.hic hosuma gitmedi.

yeniden...

Bu arada arkadaşlar aşağıdaki resimde olduğu gibi bir kılıf arayışı içindeyim, var mıdır satan bir yer bilen..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 15 Ağustos 2013; 22:07:31 >

• quote:

quote:

arkadaşlar lenovo 789 telefon arama yaparken ekranı kapatıyor bunun bi çözümü varmı

aynen evet,aslinda teli kulaginiza goturdynzde ekranin kararmasi iyi bisey fakat geri ekrana bakmak istedignizde bellli bir zmn sapitiyo.

bu sorun devam ediyor mu hala,yazılımsal bir soruna benziyor bence...

birde bu cihazı almayı düşünüyorum bende ne dersiniz bu fiyatlara daha iyi bir önerisi olan var mı?
  • USB DRİVER ı nereye nasıl yükleyelim bilgisi olan arkadaş varmı??? usb tanınmaz oldu ,şarj işlemini yapıyor kablo ama tanınmıyor???
  • USB DRİVER ı nereye nasıl yükleyelim bilgisi olan arkadaş varmı??? usb tanınmaz oldu ,şarj işlemini yapıyor kablo ama tanınmıyor???
  • arkadaslar telefonda aşırı şarj sorunu var. çok geç doluyor (4-5 saat) ve bir günü çıkarmıyor. sizde de boyle mi* bu sorunu nasıl çözebiliri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pessak198823

Sanırım en son s234 güncellemesi çıktı rom güncellemesi yapın.Şarjın çabuk dolmaması değilde hemen bitmesi birazda aşırı kullanıyorsan olabilir.Bende en az 3 gün gidiyor.Sadece konuşuyorum.

hocam orjinal rom mu kullanıyorsun? bende andrea romu yuklemiştimde
  • hocam orjinal roma nasıl ger dönebilirim acaba?
  • selamlar,
    lenovo a800 telefonumda gps kullanamıyorrum.
    Tecrübesi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.
  • ssoner1907 S kullanıcısına yanıt
    orjinal rootu indirrir sd karta kopyalarsın. sonra recovery menüsüne girer önce eskisini siler sonra yenisini kurarsın. windowsda imaj açmak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssoner1907

arkadaslar telefonda aşırı şarj sorunu var. çok geç doluyor (4-5 saat) ve bir günü çıkarmıyor. sizde de boyle mi* bu sorunu nasıl çözebiliri?

sadece lenovo değil çoğu çin telefonunda orjinal şarj diye kutuda gelen şarj aleti 5 para etmez. samsungun 1 amperlik şarj aletini alın 1 saatte dolduruyor. kötü şarj aleti geç dolma erken bitmenin yanı sıra, bir kaç ay sonra telefonda birçok soruna neden oluyor. örneğin şarjdayken dokunmatik ya çalışmıyor. yada geç cevap veriyor. bir menüye örneğin mesajlara girerken ekranda bi anlık kırmızı çerçeve çıkıyor. bu sorunlar başlamışsa düzeltmek için sadece şarj aletini değiştirmek yetmiyor, pilide değiştirmeniz gerekiyor. ben suya düşürdüğüm samsung 5620 montenin 0.75 A şarjını kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kircali1199

selamlar,
    lenovo a800 telefonumda gps kullanamıyorrum.
    Tecrübesi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.

telefonun ekran çözünürlüğüne uyumlu igo paketini ya resmi yollardan satın al, sanırım 18 dolar falandı. yada kaçak yollardan indir. sd karta kur. navigasyon cihazından hiç bir farkı kalmıyor.
  • http://kitkatjellybeanc.blogspot.com/2013/04/upgradeupdate-lenovo-a789-to-android-42.html

Böyle bir kaynak buldum ancak ben pek emin olamadım gerçekliği konusunda, var mıdır buradaki yöntemleri hiç deneyen yada yorumda bulunmak isteyen?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ssoner1907

arkadaslar telefonda aşırı şarj sorunu var. çok geç doluyor (4-5 saat) ve bir günü çıkarmıyor. sizde de boyle mi* bu sorunu nasıl çözebiliri?

sadece lenovo değil çoğu çin telefonunda orjinal şarj diye kutuda gelen şarj aleti 5 para etmez. samsungun 1 amperlik şarj aletini alın 1 saatte dolduruyor. kötü şarj aleti geç dolma erken bitmenin yanı sıra, bir kaç ay sonra telefonda birçok soruna neden oluyor. örneğin şarjdayken dokunmatik ya çalışmıyor. yada geç cevap veriyor. bir menüye örneğin mesajlara girerken ekranda bi anlık kırmızı çerçeve çıkıyor. bu sorunlar başlamışsa düzeltmek için sadece şarj aletini değiştirmek yetmiyor, pilide değiştirmeniz gerekiyor. ben suya düşürdüğüm samsung 5620 montenin 0.75 A şarjını kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.

arkadaş bende telefona yükledigim bir uygulamadan dolayı oluyor sanıyorum o çerçeve için silmedigim oyun kalmadı içindekiler olamsa yeniden rom kurucaktım hele şu dandik şarj aletin yedigi naneye baksen uyarın sagolasın kardeş iyice canımı sıkmaya başlamıştı bende zoppo ya geçim artık diyordum :)

• quote:

http://kitkatjellybeanc.blogspot.com/2013/04/upgradeupdate-lenovo-a789-to-android-42.html

Böyle bir kaynak buldum ancak ben pek emin olamadım gerçekliği konusunda, var mıdır buradaki yöntemleri hiç deneyen yada yorumda bulunmak isteyen?

deneyen oldumu acaba 4.2 çalışıyormu tr destegi varmı stabilmi ?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.