22 500 e pazarlıkla rtx 4050 fg ve daha üst dlss destekli laptopları alabiliyoru, değerli kardeşim. Herkesin parası kıymetli ama her malın edeceği fiyat bellidir. Satmayı düşünürsen, dönüş yaparsınız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
İzmir'deki tüm satıcılara tüm hafta bu laptopun benzerini sordum alirken 16 diyip satarken 27 diyorlar. En az 15 kişiye sordum. Al satçı esnaf fiyat koyuyor diye mal değeri eriyor. Birinin whatsapp sohbetine bakın arkadaşı 21 yazmış teyitlemek için 18 yazıyor. E 21 dediniz arkadaşınıza dedim. Bu sefer yazdıkları tutmuyor. Bu tarz insanlarla uğraştıkça yenen kul hakkının açıklaması yok. Almaya gelince herkes fiyatı öldürüyor. Ben doğru düzgün kullanmadigim tertemiz tuttuğum laptopu 22.500 diyince tepki bu. Biraz insaflı olun.
Koca hafta monster 3050ti ları 23000 ten İzmir de satmayan insan kalmadı.
%100 HAKLISINIZ. Al satçı değilim. Ben buna 2 TB ssd takıp çok en aşağı 3 yıl boyunca full hikaye oyunları ve ara sıra da cs go oynamak için alacağım. 21.000 son teklifim ve ciddiyim. Uygunsa özelden dönüş yaparsınız. Bir kaç test yapar, parayı eft/havale geçerim.
3050ti lı pc leri o al satçılar o fiyata koyarlar ama inam ki o fiyata satamazlar.