Şimdi Ara

lenova windows kurulum sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar lenova laptopum var format atmak istiyorum (recovery yok)
    ama windows 7 kurulumunu bir turlu baslatamiyorum cd boot oluyor ama daha donra siyah bir ekran ve mouse geliyor daha ileriye gidemiyorum bu sorunu nasil cozebiliriz ?

yardimlariniz icin simdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emilll -- 2 Ocak 2012; 10:19:07 >

• ne kurmaya çalışıyorsunuz?win7 mi xp mi?
    format işlemine başlamadan önce biosa girip biosu default ayarlara sıfırlayın öyle format atmayı deneyin.
    Eğer yine aynı sorun olursa format işlemini dvd üzerinden değil de kurulum dosyalarını usbye atarak yapmayı deneyin.
  • windows 7 kurmaya calisiyorum usb den kurmayi denedim yine siyah ekranla karsilastim.
  • o zaman ilk olarak kullandığınız win7 isosunu değiştirerek başlayın..daha önce başka bir bilgisayarda kurulumu yapılmış ve çalıştığı onaylı bir dvdden (ya da o iso ile usbden) kurulum yapmayı deneyin.
    format işleminden önce bilgisayardaki partlar ne alemde idi?Yani C D E gibi?Daha önce işletim sistemi olarak ne vardı?
    Tam modeli ne bilgisayarın?Daha önce hdd ile alakalı bir sorun vs yaşadınız mı?
  • Lenova Y530 windows vista vardi window vistada da ayni sorunla karsilasiyorum bir kac varkli iso dan kurulum yapmayi denedim .harddiskten ses gelmiyor ama bende ondan supheleniyorum
  • biosa girip hddnin görünüp görünmediğini kontrol ettiniz mi?bir ediniz size zahmet..
  • sorun bulundu harddiskte bad sector varmis
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ssd Windows Yükleme Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.