Şimdi Ara

Lenova g550 laptop hiç tepki vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim eski laptop u anneme vermiştim kullansın diye dün pc yi açık bırakıp 1 saatliğine biyere gitmiş geldiğinde laptop kapanmış ve bidaha açılmamış üstündeki hiç bir ışık yanmıyor ve power tusuna basınca pc hiçbir tepki vermiypr bataryayı söktüm öyle denedim olmadı biraz nette arastırdım bios pili cıkarıp takın diyorlardı :D kasayı tamamen söktüm pili bulamadım ve hemen kapattım daha büyük sorun olmasın diye benim en büyük korkum anakartın yanması daha önce bu sorunu yaşayan arkadaşlar bilgi verirse cok sevinirim garantisi yok gerçi kasa kırık içinde garanti olsada bi işe yaramaz :D

• Şarj'a bağlayıp öyle açmayı denedinizmi ?

Eğer yine tepki vermiyorsa muhtemelen anakart yandı.
  • denedim malasef gene aynı tepkiyi veriyor birazdan bilgisayarcıya gidip adaptor denicem inş düzelir çünkü bataryası sorunluydu şarjı 5 dk da 0 a iniyordu :) belki adaptor e bişey olmustur şarj bitmiştir ondan açılmıyordur İNŞ :)
  • laptop un kasası paramparçaydı bilgisayarcıya götürdüm anakart çatlamıs yaparmıs ama garanti veremezmiş 200 tl dedi 2.ci el anakart fiyatlarıda 200 250 arası kasa alsam aynı sorunu yaşamamak için 450 500 e geliyor en mantıklısı yeni bilgisayar almak olucak galiba :'(
  • Arkadaşlar anakart arastırdımda biraz lenova g550 ye göre 2.el yok bulamadım bişey sormak istiyorum başka bi model anakart alsam acaba uyumlu olurmu yoksa illa bundanmı almak gerekli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dell mi?, lenovo mu?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.