Şimdi Ara

Lenoco Y580 Pc açılış hızı yavaşladı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 ay kadar önce almış olduğum Lenovo y580 laptobum 2 gün öncesine kadar sorunsuz çalışıyordu.2 gün önce windows güncellemesi yaptım ve bilgisayar windows başlatılıyor ekranında takılmaya başladı.Revocery tuşundan sistemi sıfırladım.Güncelleme yapınca yine açılışta takıldı.Tekrar recover yaptım güncelleme yapmadan bekliyorum fakat açılma süresi çok uzadı.30-35 sn içinde açılan laptop recover yapılıp hiçbirşey kurulu olmamasına rağmen 5-6 dk da açılıyor.
    Laptopun garantisi var servise gönderip geri gelmesi yaklaşık 1 ayı bulacaktır o yüzden istemiyorum.
    Laptobu aldığımda burada paylaşmıştım.3.nesil i7 işlemcili,8 gb ram ve ekran kartı olarak gtx660m var.
    Bu forumda y580'in ilk sorununu ben verdim galiba:D
    İvedilikle yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

• merhaba,

öncelikle hayırlı olsun cihaz iyidir.
    güncellemelerde sıkıntı olabilir. ilk olarak sistem geri yükleme yapıp bir önceki geri yükleme noktasına gel bahsettiğin sıkıntıları kontrol et aynı sıkıntıları verecekmi!
    servisleri kontrol edermisin microsoft uygulamalarından farklı çalışan servislerin neler.
    büyük bir ihtimal windows update ile ilgili sorun.

çözümleri denedikten sonra olumlu olumsuz geri dönüş yaparsan sevinirim.

saygılar.

Eve gelince ilk işim söylediklerini yapmak olacaktı ama pc açılmıyor.Güvenli modda da açılmıyor.Classpnp.sys yüklendikten sonra bekliyor.tekrar recovery ile açacam artık ama böyle nereye kadar kullanırım bilemiyorum.Baktım olmuyor son çare 1 ay servise gönderecem.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.