Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Lego Timsah Anahtarlık (Yeni ve Etiketi üzerinde) Satın Al 4 Ocak 2016 01:34 1 1 Lego Timsah Anahtarlık (Yeni ve Etiketi üzerinde) Anahtarlığı Amazon.de üzerinden yani Almanyadan aldım. 1 ay önce elime ulaştı Faturasıni inceleyebilirsiniz resmini verdim. Anahtarlık beklediğim gibi çıkmadı bende satmaya karar verdim.Kullanmadım hiç yani. 16 Euroya aldım yani bana kur farkı nedeniyle 53 TL ye geldi. Özellikleri Timsahın boyu 4.1 CM. Lego nun kendi orjinal anahtarlığı .Bu da orjinal Lego linki http://reviews.lego.com/1360/852986/exclusives-lego-crocodile-key-chain-852986-reviews/reviews.htm?sort=rating Malum Legolar birbirine geçen parçalardan oluşur ama bu öyle değil. Yani tek parça bu anahtarlık.Herhangi bir sökülen parçası yok. Bu yüzden dağılmaz-parçalanmaz yani Ayrıca anahtarlık üzerindeki sarı etiket halkaya bağlıdır.Yani kullanmak için önce o etiketi yırtmak lazım. Fiyatı 15 TL.PTT kargo ile göndericem. (Kargo alıcıya aittir) (Sorularınız varsa gelen mesajlara akşam 8 ile 12 arası cevap yazabilirim maalesef bu saatler arası müsaitim.) Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 15 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bolu Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Korayspor 250/50 Greyder 120/20 [3 TL] Mudo 50/20 (3 TL) Greyder 120/20