Şimdi Ara

Legion Aktif Online Grafiği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Reddit de gördüm, paylaşayım dedim.Sizce daha düşer mi, neden düşüyor? Elysium açılsın bi girip şanş vericem vanillaya hayırlısı artık.
     Legion Aktif Online Grafiği

https://imgur.com/a/IPyaX#MJBW9Pw

• niye düşüyor anlatıyım oyunda herşey inanılmaz kolay item kasmak kolay leveling kolay raid mekanikleri kolay meslekler kolay reputationlar kolay

mythicler var bla bla diyecekler var biliyorum varlar ama keyifli bi zorluğu yok insan sadece kanser oluyor şuan ki mythic raidlerinde 20 kişilik grupta 1 kişinin küçücük hatasından wipe yiyorsun ee abi her boss tryı için ben 2klık ıvır zıvır mı basıcam ve kestikten sonrada düşen 4-5 itemden classına uygun olup sana düşmesini bekleyip düşen itemin sana ekstra olan katkısı 3-4k dps artışıysa ben niye uğraşıyım ki

ben kastığım itemle güçlendiğimi bilmek istiyorum pvpde o itemi olmıyan adamlara öküz gibi vurmak istiyorum yada bi thrashleri farmlarken tek atmak istiyorum

bunlar kişisel görüş ama oyun çok fazla kolaylığı var ben wotklde oynarken bile magei çözmem kasmam o bu derken 3-4 aylık zamanımı harcamıştım ama işin sonunda o mage ile harikalar yaratıyordum 3v1 2v1 basit geliyordu şuan herşey kolaylaştı demon hunter oynayıp sadece skill spamlayıp 1.7k 1.9k civarı olan arkadaşlarım var

legion güzel eklenti hele woda göre müthiş bi eklenti ama wow dediğimiz şey güzel bi oyun değil bi efsanedir milyonlarca insanı birbirine bağlıyan inanılmaz ötesi bi oyundur bu oyuna güzel bi eklenti yetmiyor maalesef

valla elysiuma bende başlıyacam kapancağını bilsem bile açık kaldığı süre boyunca hayvan gibi keyif verceğine eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [A]narchy -- 4 Aralık 2016; 22:21:15 >

• Legion pakedinin en baygın dönemi şuan. Yeni patche kadar böyle olacak bence. Serverların popisi baya düştü, highdan aşşa inmeyenler mediumda. Ama cidden raid harici şuan yapcak bisey yok, m+ ile oyalanıyordu millet e onlarda 35 yaptı, legendaryleri var. 0.5% hasar için kim 2m ap farmlıcak eh noluyor bırakıyorlar suanlık. Nighthold gelsin alevlenir yine

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pvp camiası baya ciddili bırakıyor oyunu, bende 2-3 hafta ara vermiştim 13 gün kaldı sezonun bitmesine dediler geldim glad için. Gerçekten oynanmayacak derecede kötü pvp.
  • [A]narchy kullanıcısına yanıt
    Elysium bugün açıkladı zaten 17 aralıkta açılyor.Ama benim endişe ettiğim konu orada PTE(Progress Through Expansion) olucakmı? Crestfall diye bir vanillada geliyor oda baya kaliteli, adamlar 4-5 yıldır uğraşıyormuş tamamen akıcak diyorlar bugsız falan ve ayrıca o PTE olucakmış.Şimdi böyle olunca arada kaldım bende Elysium mu başlasam Crestfall mu :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IllidanStormrage -- 4 Aralık 2016; 23:46:54 >
  • tot sololaniyor gencsler, gidin old content takilin xD xD
  • IllidanStormrage kullanıcısına yanıt
    Tabi , onune direk expansionu koymayacaklar.

Crestfallin ne zaman gelecegi belli degil.Elysiuma baslamak en iyisi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Grimaniel kullanıcısına yanıt
    Hocam tabi direk koymucaklar ama misal atıyorum bundan 1.5 sene sonrası için diyorum.Ayrıca 2016 sonu diyorlardı crestfall için ne kadar doğrudur bilemiyorum.
  • Bu paketide beğenmeyen varsa artık wow'u temelli bırakma zamanı gelmiştir diye düşnüyorum. Oyun şuan hem kolay hem zor. Herkese hitap ediyor az çok. Mythic raid'ler gayet zor. WQ'ler vs.. casual oyuncular için gayet eğlenceli ve takılmalık. Wq'ler önceki paketlerdeki daily'lere göre hiç sıkmıyor sürekli haritada geziyorsun. Bunlarıda beğenmiyorsunuz. Sadece wow'da değil diğer oyunlarda da, gece gündüz no-life kastım 15 kişiye saldırdım, tek attım dönemleri bitti. Popüler online oyunlar artık hep takım bazlı, bireysel olarak değil sizden takım oyunu oynamanızı istiyor. Bunun neresi kötü anlamış değilim. Ben insanların sıkılmasının sebebini oyunun yıllanmış olmasına bağlıyorum. Wow artık 12 yaşına girdi dile kolay.

Vanilla gibi olsun istiyorsunuz eyvallah, vanilla'da işten geldim iki saat takılayım olayı olacağını mı sanıyorsunuz. O dönemde ya wow, ya hayat vardı. O tip oyunların devri maalesef bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hydralisk -- 5 Aralık 2016; 11:22:59 >

• Hydralisk kullanıcısına yanıt
    Benim beğenmediğim şeylerden bazıları şunlar;karakterlerin skillerinin nerdeyse çoğunun gitmesi, artık hiçbir tadı yok 3-4 atak skiliyle oynuyorum çok zevksiz. Ayrıca pvp sistemini leş ettiler. Ve şu artifact weapon olayı bence çok saçma. Herkesde doomhammer,ashbringer... O silahların, o silahların gerçek sahibinin büyüsü gitti gözümde. Yok elementler Thrall' ı terketmişte artık doomhammer bizimmiş. Biz kimiz abi? Taa dreanoerdan kalan silahı saçma sapan kişiler eline alıyor, iş mi şimdi bu? Bir artifact saçmalığından bir tanesi üstelik. Bir sıkıntıda bence vanilladaki skill ve talent dağılımının uzun zamandır kullanılmıyor oluşu. O zaman ne güzeldi, herkes kendi istediği buildi yapıp karakterini kendine en yakın hissettiği şekilde oynuyordu. Şuan ise bakıyorsun herşey çizilmiş sen sadece oynuyorsun. Ne anladım ben bu oyunun rpg olmasından. O yüzden böyle giderse daha çok oyuncu kaybeder. Bu ve bazı şeylerin düzelmesi lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmopasa

tot sololaniyor gencsler, gidin old content takilin xD xD

Abi orası benim ekmek teknem

8 karakter ortalama 5-8 pet haftada 150k.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CAFE96FA5 -- 5 Aralık 2016; 16:43:18 >
    Beğenmemenizi anlıyorum ama yanlış değerlendirme de söz konusu. Her artifact'ten aslında bir tane var oyunda, her oyuncu klişe de olsa seçilmiş kişi oluyor ve bu oyun temelde bir rpg... Biz kimiz demişsiniz de Thrall kimdi peki, isminin anlamı bile köle manasına geliyor, aslında lakabı demek daha doğru olur. Yani sözün özü, legion'ın en son eleştirilecek yeri, konusu ve içeriği kanımca. Oyundaki en büyük sıkıntı ve eksiklik talent sisteminin tekdüze olmasıdır, karakter üzerinde kontrol hissi çok zayıf kalıyor, rpg'nin temel unsuru karaktere hakimiyet ve onunla bütünleşmektir malumunuz. Mobalar yüzünden bu hale geldi oyunlar. Emek harcamadan, hatta oynamadan :) hemen güçlenmek... TBC zamanındaki ağaç sistemi getirilse oyun tadından yenmeyecek kıvama gelir. Tabiî casual oyuncuları zorlar belki ama en azından bir şekilde seçenek sunulabilirdi...
  • Khoradasein kullanıcısına yanıt
    Evet bende o talent treeden bahsetmiştim adı aklıma gelmedi. Bence de o büyük bir eksiklik ayrıca skill sayısının eskiye nazaran daha az olması da büyük bir sorun bana sorarsanız.
    http://db.vanillagaming.org/?talent

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grimaniel kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğim şey legionda böyle birşeyin olması
  • quote:

Orijinalden alıntı: fablebora

quote:

Nasıl oluyor hocam o iş bizde haftalık Raid flask parasını çıkaralım bari 😀 tot dediğimiz nedir hangi Raid?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

şu olayı açarmısın biraz :)?
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    http://www.wowhead.com/throne-of-thunder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CAFE96FA5 -- 6 Aralık 2016; 1:42:16 >
  • quote:

http://www.wowhead.com/throne-of-thunder

Hocam sololanmasi ne kadar sürüyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadığımda milletin vanilla talent sisteminin geri getirilmesini istemesi . Farklı talentler oluyormuş herkes kendine göre build yapıyormuş bıdı bıdı. Bunu yazanların vanilla oynadığından şüpheliyim ben. Bu oyunu çıktığı günden beri oynuyorum ve vanilla döneminide çok iyi hatırlıyorum . Herkes ama herkes tek bir build kullanırdı endgame de . Eğer kullanmazsan eksik kalırsın o kadar stabildi işte . Warrior den örnek vermek gerekirse 35-9-3 buildi tarzı yapardı (sayılar kafadan sallamadır ). O yüzden vanilla dönemindeki talent sistemi şimdikinden iyi değil. Kötümüdür onuda tartışırız. Şimdi en azından şöyle farklılıklar var yine warriorden örnek verirsek , kimisi gidiyor alan stun talentini alıyor , bir diğer kişi uzaktan vurulabilen tek target stunu alıyor . En azından bir kaç farklılık var eskiden bu yoktu . Vanilla döneminin kötü olduğunu düşünmüyorum ama kendinizide kandırmayın arkdaşlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.