Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 LEGİON 5 | 3070 | R7 | 16GB Satın Al 12 Şubat 2026 14:23 1 1 LEGİON 5 | 3070 | R7 | 16GB Merhaba yaklaşık 3 sene önce oyun oynama hevesiyle aldığım Lenovo marka oyuncu laptop cihazımı satmak istiyorum çünkü bir hevesle aldığım cihazımı taş çatlasa 20 kere bile açmadım. Menteşe kısımlarındaki jelatinlere kadar hala üzerinde duruyor kozmetik hiçbir sorunu yok satma nedenim ise daha çok film izleyip sosyal medyada gezebileceğim bir cihaz istiyorum yeni çıkan snapdragon işlemcili olanların şarjı uzun gidiyormuş sanırım. Alacak kişiye hayırlı olsun İstanbul içi elden teslim olursa benim için daha iyi olur Fiyat : 32500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün LEGİON 5 | 3070 | R7 | 16GB