Şimdi Ara

Legend of the Seeker (2008-2010) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
888
Cevap
0
Favori
58.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bölümü yeni izledim. Tek söyleyebileceğim en vasat bölümlerden biri olduğu.

• En azından geçmiş bölümleri hatırladık.Kadın gerçek yaratıcımı değil mi anlamadım.Yaratıcıyla gardiyan aşıklarmış birbirlerine .Gardiyan Bu kadının sevdiğim kişi olduğuna emin olmam gerek dedi keşke kapatmasaydı yarığı öğrenirdik gerçek olup olmadığını.

Haftaya yine tekrar bölüm.
  • 720p 14. bölümü indirmişiz
    neyse 350 mb olanı indiriyorum 15
  • Şimdi ne kadar günaha girecem yada çarpılcam bilmiyorum ama acayip pis sinir yaptım.Yazmazsam içimde kalır.

Yaratıcı g*tünden bişey sallamış richard taşı verecek diye herkes ona inanıyor.Vermeyecek dese gardiyan bırakacak mı denemeyi sanki?Hadi richard diyelim verecek taşı lan ......................... karısı o zaman bir el atta sen bitir boşuna 3 sezondur ne koşturuyorsun adamı.
    Richard'a son sözü bıraktığında onun yerinde olsam derdim:
    Bak evladım ağız burun girişirim şimdi sana görürsün kimi yarattığını
    Belliydi zaten sahtekar olduğu benim anlamadığım Işığın kardeşleri neden buna bütün güçlerini versinler?Gerçek yaratıcının zaten gücü olmaz mıydı?Han'a neden ihtiyaç duysun ki?Hep söylenen sözleride çarpıtıp durdu zaten çok mal bir karaktermiş.Umarım bir daha gelmez.

Güzel bir bölüm bekliyordum ama bende hayal kırıklığına uğradım orta şekerli bir bölüm geldi.

• Leş bir bölümdü... Flashbackten başka birşey izlemedik... Sırf belirlenen bölüm sayısını tamamlamak için yapılmıştı adeta... Sam Raimi Sword of Truth'un hikayesini ve bu diziyide katlediyor resmen... En azından şu
    Han olayından kurtulmuş olduk böylece... Işık Rahibelerinin hiç Hanı kalmadı böylece her bölümde milletin birbirine Han transferi yapma geyiğide sona erdi...
  • bu bölüm neydi öyle yaaa..
    yaratıcı böylemi olur allahaşkına..maden yaratıcı neden ışık kardeşlerinin
    hanına ihtiyacı olsunki..richardın gerçek karakterini bilmesi lazımdı onu zaten yaratan o
    değilmi..richard zavallım ne diyeceğini şaşırdı..
  • Herkesin dediği gibi boş bir bölümdü, izlemesen eksikliğini anlamayacağın bir bölüm.
  • flashbackler ile dolu bölüm. yok seeker geçmişte ne yapmış kimi öldürmüş kimi kurtarmış ?
  • Sönük bir bölümdü. Bu hafta yeni bölüm yok.

Birşey buldum bu nedir?

The official Terry Goodkind site has just published this promo video announcing a new Richard and Kahlan novel, available early 2011...

• quote:

Orijinalden alıntı: afsdfas

Sönük bir bölümdü. Bu hafta yeni bölüm yok.

Birşey buldum bu nedir?

The official Terry Goodkind site has just published this promo video announcing a new Richard and Kahlan novel, available early 2011...

Videodan ve yazıdan anladığım kadarıyla Terry Goodkind yeni bir roman yazıyor. 2011 in ilk yarısında çıkacak anladığım kadarıyla. Kahlan ve Richard hakkındaymış. Eğer videonun kaynağını verirsen daha çok açıklama yapabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Tuor] -- 4 Nisan 2010; 10:48:05 >

• Ben yeni başladım bu diziye 11 bölümü bitirdim 3 günde Kahlan nın mort'sith gibi giyinmesine bayıldım çok iyi düşünmüşler iyikide yapmışlar
  • saçmalamışlar (eğer yaratıcıysa) koca yaratıcı gazlamı çalışıyo lan

dean winchestar yeterdi de alayına neyse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grozny -- 4 Nisan 2010; 17:49:35 >
  • 2.sezon 15 . bölümü izledim beklediğim gibi değildi ama bu dizi bağımlılık yaptı ben de kahlan ve cara 2 kez kılınç sallasın yine izlerim bu diziyi o kadar hastası oldum inş 3. sezon çekilir piyasada o kadar çok kötü dizi var ki bence bu o dizilere göre daha sürükleyici...
  • Episode 16
    Title: "Desecrated"

PROMO
  • quote:

Orijinalden alıntı: afsdfas

Episode 16
    Title: "Desecrated"

PROMO

cara bayılıyor yav:( caraya bir şey olmasında gardiyana ben bile hizmet etmeye razıyım

• Bunlar İyice Kaptırmış
  • Cara yı ilk gördüğümde Anna ya bak nolmuş dedim ama imdb den baktım ikisi farklı kişilermiş niye bunlar bu kadar benziyo
     Legend of the Seeker (2008-2010)

• Oda İnsan Ondan Olabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: William06

Cara yı ilk gördüğümde Anna ya bak nolmuş dedim ama imdb den baktım ikisi farklı kişilermiş niye bunlar bu kadar benziyo

Bana kalırsa çokta benzemiyorlar. Bir kere göz ve ağız yapıları çok farklı.

• Legend.of.the.Seeker.S02E16.720p.HDTV.X264-DIMENSION

Alt Yazı Bekliyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.