Şimdi Ara

left4dead serisi ile ilgili bir sorum var?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BU seriden bir oyunu almayı düşünüyorum.Fakat oyunların multiplayer oynanabilirlik durumu nedir onu merak ediyorum.Türkiyeden oynayan arkadaşlara soruyorum özellikle ping sorunu falan varmı yani yüksek pingle oyuna girilirse ne oluyor? Oyunun sistemini bilmediğim soruyorum kusura bakmayın.Cod6 mw2 oynuyorum yakın pinglilerle aynı oyuna girdiğim için hiç sorun yaşamıyorum ve gayet zevkli oluyor. Bu oyunda da m.player oynanabilirlik açısından zevk veriyormu?Sonra orjinal alıp tüh demiyelim.

• açık söylüyorum şu zamana kadar oynadığım en zevkli mp bu oyunda.
  • ilk oyunu aldığımdan beri 500 saat, ikinci oyunu 175 saat oynamışım.
    cs 1.6 ile css toplamını belki şuan için geçemez ama xanty ile aynı görüşteyim.
    acelen yoksa pusuya yat, indirim bekle, o zaman al, ama 50 dolardan 40dolara falşan düşer.
    10 dolar için beklemeye değer mi hesabını yaparsın artık.
    burdaki çoğu arkadaşla pre-purchase şeklinde, oyun çıkmadan aldık, hakkını da verdi.
    burdaki başlıklarda bi çok bilgi mevcut, oyuncanavarındaki ikinci oyunun videosunu da izle.
    bir de tr lokasyonlu serverları ve büyük bir türk oyuncu kitlesi var oyunun, sıkıntı olmaz endişe ettiğin konularda.
  • 1. oyundan başlamak istiyorum.aral ın sitesinde oyun kapağı farklı ve fiyatı 36 tl,başka sitelerde eski kapaklı ve fiyatı 60-70 arası.İkiside aynı oyun herhalde değilmi? Birde tanıdık arkadaşım olmasada serverlarda rahatça grup bulabilirmiyiz oynamak için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zurrani

ilk oyunu aldığımdan beri 500 saat, ikinci oyunu 175 saat oynamışım.
    cs 1.6 ile css toplamını belki şuan için geçemez ama xanty ile aynı görüşteyim.
    acelen yoksa pusuya yat, indirim bekle, o zaman al, ama 50 dolardan 40dolara falşan düşer.
    10 dolar için beklemeye değer mi hesabını yaparsın artık.
    burdaki çoğu arkadaşla pre-purchase şeklinde, oyun çıkmadan aldık, hakkını da verdi.
    burdaki başlıklarda bi çok bilgi mevcut, oyuncanavarındaki ikinci oyunun videosunu da izle.
    bir de tr lokasyonlu serverları ve büyük bir türk oyuncu kitlesi var oyunun, sıkıntı olmaz endişe ettiğin konularda.

• oynayabilirsin...
    ilk bir ay içinde belli bir arkadaş grubu da oluşturursun oynarkene, dert etme.

karıştır dedim buradaki başlıkları, karıştırmamışsın hiç.
    elimde ilk oyunun bir hediye kopyası kaldı, 25 liradan istersen veririm. (gift olayı nedir steam kullanmadıysan l4d sorular cevaplar başlığına bak)
    aralın sitesinde link vermemişsin, ilk oyunun bi iki farklı kapağı olabilir ama left4dead diyorsa öyledir.
    cut versiyon olmamasına dikkat et, sanmam ama çıkabilir de.
    http://www.g2play.net/ buradan da key alabilirsin.

2 oyun var piyasada.
    left 4 dead
    left 4 dead 2

araldan da alsan, d&r'dan da alsan steame kayıt olacak, steamden çalışacak, hangisi kolay gelirse öyle yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zurrani -- 19 Şubat 2010; 14:02:52 >

• bence direkt l4d2 al.ama ping konusunda türklerle çevre yapıpta türk lobilerine girmen lazım türk serverları güzel ping veriyor ama yabancılarda pingler uçuyor çok nadir güzel pingli yabancı serverlar denk geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ping in en az etkilediği oyunda budur herhalde. 150 ping e kadar kabul edilebilir çünkü ince nişancılık gerektirmiyor cod gibi oyunlara nazaran.

zurraniden alabilirsin gönül rahatlığıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xanty

açık söylüyorum şu zamana kadar oynadığım en zevkli mp bu oyunda.

+1 bide mp ile oynadığın kişiler arkadaşlarınsa taktik falan geliştiriyor insan, sen önde kal, hop daha fazla gelme, kapıyı açıyom beni koruyun.! falan v.b gibi sözcükler ciddi söylendiğinde çok eğlenceli oluyor... Birde bir sorum var left4dead2'de doktorların kullandığı şok cihazı gibi bişey vardı aldım ama bir türlü ne işe yaradığını bulamadım ne işe yarıyodur bu bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AgLoTr_

quote:

Orijinalden alıntı: xanty

açık söylüyorum şu zamana kadar oynadığım en zevkli mp bu oyunda.

+1 bide mp ile oynadığın kişiler arkadaşlarınsa taktik falan geliştiriyor insan, sen önde kal, hop daha fazla gelme, kapıyı açıyom beni koruyun.! falan v.b gibi sözcükler ciddi söylendiğinde çok eğlenceli oluyor... Birde bir sorum var left4dead2'de doktorların kullandığı şok cihazı gibi bişey vardı aldım ama bir türlü ne işe yaradığını bulamadım ne işe yarıyodur bu bilen var mı?

DEFİBRİLATÖR :

Kalbin normal dışı hızlı atımını durdurarak tekrar normal kalp ritmine dönmesini sağlayan araç.
    Ölmüş bir takım elemanını tekrar diriltebiliyorsun. Çok ayar oluyorum ben ya o kadar uğraş birini alacam diye sonra kalksın ayağa

• o difibilatörü oyuna katanın arkadaş yaaaaaa

biz adamı öldürmek için o kadar kasıyoruz adam ölüyor çat çat kalkıyo sonra olmaz böyle bişey.ben ölürsem bendede kullanmasınlar ya arkadaş yetti bu difibilatörrrrrrrrrrr difibilatörrrrrrrrrrrrrrrrr
  • Gerçekten can sıkıcı bir olay.Dün team versus oynarken hard rain in 1. haritasında 3 kere defible adam kaldırdı karşı takım.Bukadarı da çok fazla oluyor.Hadi çok nadir bulunan bir şey olsa anlayacağımda her yerde zibil gibi.

Acil tarafından 1 deki gibi cevo mod lazım kanaatimce
  • harbiden baya güzel bi oyun ilk oyunuda son çıkanıda bitirdim baydı artık bütün ölümleri ezberledim.ama multiplayer için ideal
  • Son update ile defib sayısı azaltıldı sanırım, son birkaç oyunumunda neredeyse hiç denk gelmedim.
  • Yok yahu hala aynı.. Her mapde 1-2 adet denk geliyor..
  • Foruma bayağıdır girmiyordum, bizim herkes buradaymış yahu :D
    Soruyu sorana cevap olarak L4D2 almanı tavsiye ediyorum diyebilirim. Birincisi artık eskisi kadar oynanmıyor ve Valve da yeni bir şeyler yapacakmış gibi durmuyor. Ama ikinci oyunun yeni eklentileri gelmek üzere.
  • Evet her mapta iki tane cıkıyor en az gecen 3 kişidede vardı Day hatırlar
  • Ben 200 ping ile oynuyordum hiç farkedilmiyor bile. Rahat oynuyorsun yani.
  • Abartmayın, 200 ping ile oynandığı gayet rahat farkediliyor. Özellikle de diğer oynayan kişilerin pingi sizlerden düşükse vs'de işkenceye dönüşüyor ve bir süre sonra kickleniyorsunuz.
  • evet adamlarda ping 75 bende 210 oldumu kickliyor server beni
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.