Şimdi Ara

left4dead multiplyer oynarken konusmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
21.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar c tusuna basılı tutup konusma ozelliği varya acaba o sadece steama mahsus bir ozellik mi?yoksa hamachiyle oynarkende oluyor mu?oluyorsa nasıl oluyor?yardımlarınızı bekliyorum hayırlı aksamlar

• Yapay Zekanın Yanıtı

Left 4 Dead 2'de Çok Oyunculu Konuşma

Left 4 Dead 2'nin çok oyunculu modunda takım arkadaşlarınla iletişim kurmak için çeşitli seçenekler mevcuttur.

• Konuşma Tuşu: Varsayılan olarak "E" tuşu, oyunda konuşmayı etkinleştirir. Konuşma tuşunu basılı tuttuktan sonra konuşabilirsiniz.
    • Sesli Konuşma: Mikrofonunuz varsa, sesli sohbet yoluyla takım arkadaşlarınızla konuşabilirsiniz. Oyun ayarlarında mikrofonunuzu etkinleştirebilirsiniz.
    • Mesaj Yazma: Oyunda metin mesajları göndermek için "T" tuşunu kullanabilirsiniz.
    • Chat Nasıl Açılır: Sol alt köşedeki sohbet simgesine tıklayarak veya "~" tuşuna basarak sohbet penceresini açabilirsiniz.

Önemli İpuçları:

• Takım arkadaşlarınızla iletişim kurmak, Left 4 Dead 2'de başarılı olmak için çok önemlidir.
    • Stratejinizi koordine etmek, engelleri aşmak ve Zombileri alt etmek için konuşmayı kullanın.
    • Arkadaşlarınızla özel bir sunucu oluşturarak özel bir sohbet kanalı açabilirsiniz.
    • Diğer oyuncularla iletişim kurarken saygılı olun ve uygunsuz davranışlardan kaçının.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: red alert2

herkeze merhabalar
    arkadaşlar c tusuna basılı tutup konusma ozelliği varya acaba o sadece steama mahsus bir ozellik mi?yoksa hamachiyle oynarkende oluyor mu?oluyorsa nasıl oluyor?yardımlarınızı bekliyorum hayırlı aksamlar

güncel...
  • hayır steam ile ilgili bir şey değil o senin yaptığın ayara bağlı olarak bir tuşa basında steamden localden hamachiden nerden oynarsa oynansın c ye basınca ( veya hangi tuşsa ) ses gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

hayır steam ile ilgili bir şey değil o senin yaptığın ayara bağlı olarak bir tuşa basında steamden localden hamachiden nerden oynarsa oynansın c ye basınca ( veya hangi tuşsa ) ses gider.

ya biz beceremedik o işic ye basıyorum adamın ustunde konusma baloncugu beliriyor ben konusuyorum ama ses yok
  • o mikrofonla & ses kartı ile ilgili bir durumdur herşey çalışırken imkansız.
  • yanlışın var sadice steama özel bişiy steamdan l4d2 gelince bir l4d2 alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighDamagE

yanlışın var sadice steama özel bişiy steamdan l4d2 gelince bir l4d2 alın

zaten hamachide o kadar cok süründüm ki eğer fiyatı uygun olursa steamla orijinal alacam

zarris abi bu mikrofonla konusma işi oluyormus meğer ama oyunun sesi bizim sesimizi öldürüyor resmen hiç anlayamıyoruz birbirimizi bunun bir çözümü var mı?oyun ayarlarından sesi filan mi kısmak gerekir?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XBOX ONE offline oyun oynamak
    9 yıl önce açıldı
    Usbden oyun oynamak
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tabiikide var ses ayarlarına gir

orda transmit voice microphone felan var bide başka bişey var altında isimleri tam aklıma gelmiyor

onlardan birisi sana diğer mikrofonlardan gelen sesi azaltıp çoğaltıyo

diğeride senin sesini karşı tarafa gidişini ayarlıyo

ben şahsen karşı tarafa gidiş sesini ortanın biraz altında tutuyorum ses net gitsin diye

full yapınca o çok feci dayanılmaz bir ses çıkıyor ve karşısı anlamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

tabiikide var ses ayarlarına gir

orda transmit voice microphone felan var bide başka bişey var altında isimleri tam aklıma gelmiyor

onlardan birisi sana diğer mikrofonlardan gelen sesi azaltıp çoğaltıyo

diğeride senin sesini karşı tarafa gidişini ayarlıyo

ben şahsen karşı tarafa gidiş sesini ortanın biraz altında tutuyorum ses net gitsin diye

full yapınca o çok feci dayanılmaz bir ses çıkıyor ve karşısı anlamıyor.

cok teşekkur ediyorum hayırlı gunler.
    saygılar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.