Şimdi Ara

Left 4 Dead 2 tarzı online oynucagım oyun var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler left 4dead 2 hiç oynamadım ve steamdan almak istiyorum zombili falan tam bana göre

bunun gibi baska oyunlar varmı online oynancak ve oyuncu sayısı fazla olan. tabiki ücretsiz olmalı veya steamdan falan alıncaksa fazla pahalı olmamalı? pc'im cok kuvvetli degil i3 ve 4gb ram yani orta duzey bir pc

• http://store.steampowered.com/app/235540/

İndirimde alabilirsin.Ama bilgisayarın açar mı bilmem.
  • The Forest'i önerebilirim. Arkadaşlarınla oynayabileceğin. Açık dünya bir oyun, arkadaşlarınız ile yerleşim kurabileceğiniz. Deli zombilere karşı koyabileceğiniz bir oyun

Oyuncu sayısı hakkında pek bir bilgim yok, internetten hem bunu araştırıp hemde oyunun resimlerine bakıp karar verebilirsin. Steam'da mevcut. Ücretli bir oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsterixOburix

http://store.steampowered.com/app/235540/

İndirimde alabilirsin.Ama bilgisayarın açar mı bilmem.

hocam onerdigin saglam bir oyun gibi

ama beinm sistem biraz dusuk kalıyor buna :( 6gb ram diyor benim 4 mesela. acaba oyunun acınca grafikleri minimuma indirsem nasıl oluır ozaman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delverano

The Forest'i önerebilirim. Arkadaşlarınla oynayabileceğin. Açık dünya bir oyun, arkadaşlarınız ile yerleşim kurabileceğiniz. Deli zombilere karşı koyabileceğiniz bir oyun

Oyuncu sayısı hakkında pek bir bilgim yok, internetten hem bunu araştırıp hemde oyunun resimlerine bakıp karar verebilirsin. Steam'da mevcut. Ücretli bir oyun

hocam bu tarz oyun oynayabilcegim bir arkadasım yok

yalnız resimler manyakmıs. resident evil hastasıyım ben tam bana gore duruyor oyun

eger bu oyunu online oynayanlar varsa almak istiyorum bakalım pc ise belki gucu yeter emin olamadım arastırcam

• quote:

Orijinalden alıntı: tekken1O

quote:

Orijinalden alıntı: Delverano

The Forest'i önerebilirim. Arkadaşlarınla oynayabileceğin. Açık dünya bir oyun, arkadaşlarınız ile yerleşim kurabileceğiniz. Deli zombilere karşı koyabileceğiniz bir oyun

hocam bu tarz oyun oynayabilcegim bir arkadasım yok

yalnız resimler manyakmıs. resident evil hastasıyım ben tam bana gore duruyor oyun

eger bu oyunu online oynayanlar varsa almak istiyorum bakalım pc ise belki gucu yeter emin olamadım arastırcam

Elbette oynayan kitlesi mevcuttur, kendi başına değilde arkadaş grubunla olursan eğer daha eğlenceli olur , daha çok keyif alırsın. Eğer bu tür oyunlari seviyorsan arkadaşlarınla hep girmek istersin. Biraz daha araştırıp arkadaşlarınla da paylaşabilirsin, belkide onlarda oynamak isterler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir oyun arıyorum (PlayStation 1)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.