beyler left 4dead 2 hiç oynamadım ve steamdan almak istiyorum zombili falan tam bana göre
bunun gibi baska oyunlar varmı online oynancak ve oyuncu sayısı fazla olan. tabiki ücretsiz olmalı veya steamdan falan alıncaksa fazla pahalı olmamalı? pc'im cok kuvvetli degil i3 ve 4gb ram yani orta duzey bir pc
The Forest'i önerebilirim. Arkadaşlarınla oynayabileceğin. Açık dünya bir oyun, arkadaşlarınız ile yerleşim kurabileceğiniz. Deli zombilere karşı koyabileceğiniz bir oyun
Oyuncu sayısı hakkında pek bir bilgim yok, internetten hem bunu araştırıp hemde oyunun resimlerine bakıp karar verebilirsin. Steam'da mevcut. Ücretli bir oyun
ama beinm sistem biraz dusuk kalıyor buna :( 6gb ram diyor benim 4 mesela. acaba oyunun acınca grafikleri minimuma indirsem nasıl oluır ozaman?
quote:
Orijinalden alıntı: Delverano
The Forest'i önerebilirim. Arkadaşlarınla oynayabileceğin. Açık dünya bir oyun, arkadaşlarınız ile yerleşim kurabileceğiniz. Deli zombilere karşı koyabileceğiniz bir oyun
Oyuncu sayısı hakkında pek bir bilgim yok, internetten hem bunu araştırıp hemde oyunun resimlerine bakıp karar verebilirsin. Steam'da mevcut. Ücretli bir oyun
hocam bu tarz oyun oynayabilcegim bir arkadasım yok
yalnız resimler manyakmıs. resident evil hastasıyım ben tam bana gore duruyor oyun
eger bu oyunu online oynayanlar varsa almak istiyorum bakalım pc ise belki gucu yeter emin olamadım arastırcam
quote:
Orijinalden alıntı: tekken1O
quote:
Orijinalden alıntı: Delverano
hocam bu tarz oyun oynayabilcegim bir arkadasım yok
yalnız resimler manyakmıs. resident evil hastasıyım ben tam bana gore duruyor oyun
eger bu oyunu online oynayanlar varsa almak istiyorum bakalım pc ise belki gucu yeter emin olamadım arastırcam
Elbette oynayan kitlesi mevcuttur, kendi başına değilde arkadaş grubunla olursan eğer daha eğlenceli olur , daha çok keyif alırsın. Eğer bu tür oyunlari seviyorsan arkadaşlarınla hep girmek istersin. Biraz daha araştırıp arkadaşlarınla da paylaşabilirsin, belkide onlarda oynamak isterler.