quote:Orijinalden alıntı: Zaris olum ha botu atmışın ha publici :D Team Versusda da seni atıyolar ama zaris.. Sonra ölüyom ben ölüyom diyosun.
Zarisin ölmesine kim neden oldu , leo chargerla adamı kim uçaramadı leo vala küçük olmak çok sorun herkez bana patlıyor
quote:Orijinalden alıntı: Gordon_Freman ahaha yirim ben senin artisliğini adam msnde steamda gözükmüyor engellendikmi ne Geçen seneden bahsediyor.. Şimdilerde adama silah zoruyla oyun oynatıyoruz hiç takmıyo bizi..
quote:Orijinalden alıntı: webmaster33 Gülen arkadaş manyak gülüyor ya foruma üyemi?Banada öğretsin böyle gülmeyi ya. Biz sırf o gülsün diye public oynuyoruz zaten
quote:Orijinalden alıntı: chaosseko Bende bi orjinal alamadım gitti Sen bu gidişle daha çok garenada takılırsın.
quote:Orijinalden alıntı: @DaY_WaLkeR quote:Orijinalden alıntı: chaosseko Bende bi orjinal alamadım gitti Sen bu gidişle daha çok garenada takılırsın. Konuları görünce bayaa özendim bakalım Garenadada oynamıorm gerçi ne zamandır...Bakalım bu sefer harbi gaza geldim
quote:Orijinalden alıntı: Gordon_Freman ahaha yirim ben senin artisliğini adam msnde steamda gözükmüyor engellendikmi ne hacı senin ekli oldugun steam hesabı hecklendi gitti orangebox um bu başka hesap steamda ondan yokum msnede çok nadir giriyorum bu ara ondandır yeni steam nickim HighDamagE yada jiraya gibi bişey sanırım