Şimdi Ara

LeEco (LeTV) LE 2(X620) KULLANICILAR KULÜBÜ [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.107
Cevap
30
Favori
65.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • simdi 16s cikmis onu kurmayi denesem olurmu twrpde 15s kurdum acilmadi veya bb72mi kullanalim surekli biriyol gostersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer şu an bb72 14s te isen yukarıda verdiğim güncelleme uygulamasını kur. Bir kaç güncelleme sonra 15s güncellenmesi geliyor onuda kur. Ben kullanıyorum gayet iyi. Türkçe de iken pil ayarlarına giremiyorum ayarlar durduruldu hatası veriyor. İngilizcede sıkıntı yok. Oda çözülür yakında güncelleme alır. Yada direkt 16s yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candzh -- 7 Ağustos 2016; 21:29:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: candzh

Eğer şu an bb72 14s te isen yukarıda verdiğim güncelleme uygulamasını kur. Bir kaç güncelleme sonra 15s güncellenmesi geliyor onuda kur. Ben kullanıyorum gayet iyi. Türkçe de iken pil ayarlarına giremiyorum ayarlar durduruldu hatası veriyor. İngilizcede sıkıntı yok. Oda çözülür yakında güncelleme alır. Yada direkt 16s yapar.

15s ve 16s kullanan arkadaşlar 14s e göre ne farklılıklar var veya ne avantajı var yazabilirmisiniz. Ve 15s veya 16s te xposed kullanan varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: musaburak092

Cevabınız için teşekkürler. Turkcell e geç demiştiniz peki tamam ama sizce sorunum çözülürmü ? Eğer kesin değilse bosyere kamu hattından olmayayim arkadaşım

Hattınız vodafoneyse sorun yaşamanız normal 800 mhz frekansını bu cihaz desteklemiyor o yüzden internette kopmalar görüşme yaparken ses gitmeleri hatta hat kopmaları falan oluyor. Benim başıma gelenler şimdi türk telekom kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok.
  • 16s yazılımını kurup çalıştıran var mı
  • arkadaşlar TWRP'yi kurmak için bu sayfadaki işlemleri yaptım.http://akillitelefon.com/2016/07/06/leeco-le-2-root-ve-twrp-recovery-yukleme/

ancak en son adım olan fastboot flash recovery recovery.img komutunu verdiğimde şu hatayı alıyorum

LeEco (LeTV)  LE 2(X620) KULLANICILAR KULÜBÜ [ANA KONU]

telefon pc'ye bağlı şekilde bekliyor. ne yapabilirim şu durumda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aldereann -- 8 Ağustos 2016; 13:12:23 >

• aldereann A kullanıcısına yanıt
    Bu konun ilk sayfasındaki dosyalarla dene.

• candzh kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.. recover yüklemesi başarılı oldu ancak hala TWRP kurabilmiş değilim. 16s yüklü, onla bi ilgisi var mı bilemiyorum
  • lordamus kullanıcısına yanıt
    bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurk_ -- 8 Ağustos 2016; 18:56:44 >
  • byrmblgl kullanıcısına yanıt
    çince açılabilir üçüncü sıranın ikinci butonu tıkla sağ üstte dünya simgesi var oradan istediğin dili seçebilirsin.
    her flashlama komutu yazarken fastboot oem unlock komutunu yazın sonrasında flashlama komutunu girin.

twrpde 3.0.2.0 versiyonunu öneririm
    yazılımınızla alakalı oldugunu düşünmüyorum.

işlemlerde atladıgınız birşey var muhtemelen
  • onurk_ kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. biraz önce tekrar uğraştım.https://akilli.be/forum/threads/letv-x620-rom-root-twrp-recovery-tuerkce-dil-google-play-imei-tamiri.1875/ bu sayfadaki yöntemle kurmaya TWRP'yi ve kurulum oldu. ancak restart yaptığımda your device will boot in 5 seconds yazan ekranda takılıp kalıyordu telefon. kapasam da değişmiyordu bi şey. fastboot'a girip tekrar yaptım baştan ve root dosyasını da flashladım ve sonunda da herşeyi halletmiş oldum telefon açıldı :)
  • Selamlar telefonumda eui 8.7.015S (stable) sistemi yüklü
    Fm Radio uygulamasını nasıl kurabilirim ?
    orange yazarsa açılıyor red yazarsa açılmıyor :)
  • Boot ekranından kapattim oem kilidini red yazdı twrp bb72rom kullanınca açık kalması gerek herhalde kapatınca açılmıyor telefon

• Beyler bana kilif ve ekran koruyucu linki atarmisiniz?

• Arkadaşlar lütfen yardım edin. Dün saçma sapan bir iş yaptım ve engineermode da band mode ayarlarında lte band 38,39,40,41 olanlardaki tikleri kaldırdım ve restart yaptığımda basebandım çöktü. Şu an telefon sim kartı görmüyor, imei göstermiyor ve baseband bilinmiyor. twrp edeği yüklemek, sıfırdan twrp rom kurmak, nvram dosyalarını silip tekrar mauimetadan imei atmak çözüm olmadı.flashtool ile bütün denemelerime rağmen rom yükleyemedim hata verdi. varmı fikri olan?
  • emreagacli kullanıcısına yanıt
    Şunu dener misin? Daha önce konuda paylaştığım bir mesaj.

Bu konu yardımcı olacaktır sana.https://akilli.be/forum...-play-imei-tamiri.1875/

Ama senin durumun aynını bende yaşadım şu sekilde çözdüm. Önce bu konudaki driver ları kurmalısın. Daha sonra sp flash tools ile kurulumda kullanılan rom dosyasını indir ve bir klasöre çıkart. Telefonu ses kısma + Güç tuşuna basılı tutarak Fastboot moduna al. Daha sonra klasör içindeki çince bat dosyasına çift tıkla ve işlemlerin bitmesini bekle. İşlemler bitince güç tuşna basılı tutarak telefonu kapat yeniden açıldığında rom yüklenmiş oluyor. İlk açılış biraz uzun sürer sabırlı ol.

https://mega.nz/#!gcozA...tO0W68BgKgQcNQcEE2Keu9Y Burdan indir sp flash tools romunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: candzh

Şunu dener misin? Daha önce konuda paylaştığım bir mesaj.

Bu konu yardımcı olacaktır sana.https://akilli.be/forum...-play-imei-tamiri.1875/

Ama senin durumun aynını bende yaşadım şu sekilde çözdüm. Önce bu konudaki driver ları kurmalısın. Daha sonra sp flash tools ile kurulumda kullanılan rom dosyasını indir ve bir klasöre çıkart. Telefonu ses kısma + Güç tuşuna basılı tutarak Fastboot moduna al. Daha sonra klasör içindeki çince bat dosyasına çift tıkla ve işlemlerin bitmesini bekle. İşlemler bitince güç tuşna basılı tutarak telefonu kapat yeniden açıldığında rom yüklenmiş oluyor. İlk açılış biraz uzun sürer sabırlı ol.

https://mega.nz/#!gcozA...tO0W68BgKgQcNQcEE2Keu9Y Burdan indir sp flash tools romunu.

teşekkürler cevabın için dün hallettim ama buraya yazmaya fırsatım olmadı , nvram klasörlerini silince başka birşey yapmaya gerek kalmadan düzeldi reboot bile yapmadım. null imei problemi yaşayan arkadaşlar aynı prosedürü uygularsa sorunları çözülür. nvram klasörlerini silip mauimeta dan imei atsınlar anlamayanlar için ekran görüntüsü koyuyorum sadece KLASÖRLERİ silin 3 tane altalta. LeEco (LeTV)  LE 2(X620) KULLANICILAR KULÜBÜ [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.