Şimdi Ara

Ledli kapı eşiği denemem (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
8.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu bir dakika.Bu kadar da anasının gözü olmak istemiyorum.

Renk eğer fotoğraf makinası ve dijital ortamdan kaynaklanan bir tonlama farkı yoksa bence olur.

Çk da abartmak istemiyorum.Ancak dediğim gibi arka kapılar için de olursa çok iyi olur.

Ayrıca kullandığınız alüminyum malzeme kalınlığı nedir,

Alümiyum üzerinde parlatma veya matlaştırma işlemi isteğe göre mi yapılıyor?

Ben bu opel yazılıyo çok beğendim.Eğer arka taraflar için de çalışma yapabilirseniz talibim.

Dediğim gibi eğer ölçü gerekirse söyleyebilirim.

Aslında aydınlatmayı nasıl yaptığınızı çok merak ediyorum.Hangi ledleri kullanıyorsunuz,

yani yarın bir gün parlaklığı azalsın ya da ledlerden biri patlasın istemem.

Aslında el becerim var gerekirse değiştiririm ancak zahmetine katlanmak istemiyorum.

Bunlar biraz da aslında size özel bilgiler.Yani paylaşmak istemeyebilirsiniz.Bunu doğal karşılarım :)

Ancak burada yayınlamaz iseniz özel mesaj yolu ile bunları paylaşırsanız sevinirim.

Peugeot yazılı olan tadından yenmez :)

• Slm,
    Sorularınızı sırayla yanıtlamaya çalışayım

Aslında sizinde bahsettiğiniz gibi dijital çekimden kaynaklanan bir ton farkı mevcut, gerçek renk aslında o rengin biraz daha turuncuya yakın olanı, makinenin ayarlarını biraz kurcalayım belki gerçek tonuna yakın bir çekim yapabilirim.

PEUGEOT yazısı veya istediğiniz herhangi bir yazıyı yazıyorum.

Arka kapılar için şuan yapmayı düşünmüyorum.

Alüminyumun kalınlığı 5.5mm

Eşikleri polisaj ile parlatılmış şekilde satıyorum. Eğer mat isterseniz ayrıca bir işlem ile matlaştırırız.

Şerit led kullanıyorum. Bunlar bir süre sonra canlılığını yitirmez ve uzun ömürlüdür.

Söylediğim gibi yazı olarak ne isterseniz onu yazarım.

Yine öğrenmek istedikleriniz olursa sorabilirsiniz.
  • açıkçası bende geçen sene peugeot'dan 4 adet kapı eşiği aldım.
    ne yalan söyleyeyim kaliteli aslında ama 307 yazıyor.
    bende peugeot yazsın istiyordum ama çok pahalıydı.

benim malzemeden şüphem yokda bunu nasıl elektrik tesisatına bağlarız onu düşünmekteyim.
    zira aracın orasında burasında kablo görmek istemem.
    tesisatı iyi bir şekilde saklamak lazım. bu iş için elektrikçilere güvenmem.
    kendim ya da extremeenvy ile beraber yaparız.
    kapı fitiline saklamak lazım.

extremeenvy alsın taksın , bende almak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: individual

hoca ben senin derdini anladım canın coupe çekiyo senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: individual

açıkçası bende geçen sene peugeot'dan 4 adet kapı eşiği aldım.
    ne yalan söyleyeyim kaliteli aslında ama 307 yazıyor.

benim malzemeden şüphem yokda bunu nasıl elektrik tesisatına bağlarız onu düşünmekteyim.
    zira aracın orasında burasında kablo görmek istemem.
    tesisatı iyi bir şekilde saklamak lazım. bu iş için elektrikçilere güvenmem.
    kendim ya da extremeenvy ile beraber yaparız.
    kapı fitiline saklamak lazım.

extremeenvy alsın taksın , bende almak isterim.

Elektrik tesisatına bağlantısı çok kolay aslında, eğer biraz el beceriniz varsa kendinizde yapabilirsiniz ama ben tüm müşterilerime bir oto elektrikçisine bağlatmalarını tavsiye ediyorum. Montajdan sonra kablo hiçbir şekilde hiçbir yerden görünmüyor. Fitillerin içinden geçiriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: krom_auto_modifiye

Slm,
    Sorularınızı sırayla yanıtlamaya çalışayım

Aslında sizinde bahsettiğiniz gibi dijital çekimden kaynaklanan bir ton farkı mevcut, gerçek renk aslında o rengin biraz daha turuncuya yakın olanı, makinenin ayarlarını biraz kurcalayım belki gerçek tonuna yakın bir çekim yapabilirim.

PEUGEOT yazısı veya istediğiniz herhangi bir yazıyı yazıyorum.

Arka kapılar için şuan yapmayı düşünmüyorum.

Alüminyumun kalınlığı 5.5mm

Eşikleri polisaj ile parlatılmış şekilde satıyorum. Eğer mat isterseniz ayrıca bir işlem ile matlaştırırız.

Şerit led kullanıyorum. Bunlar bir süre sonra canlılığını yitirmez ve uzun ömürlüdür.

Söylediğim gibi yazı olarak ne isterseniz onu yazarım.

Yine öğrenmek istedikleriniz olursa sorabilirsiniz.

Melih Bey cevabınız için teşekkür ederim.Ancak ben sadece önlere almak istemiyorum açıkçası.

Eğer arkalara da yaparım derseniz hemen alıyorum :)

PEUGEOT yazılı oldu mu tadından yenmez :)

Ben parlak ya da mat daha karar vermedim.Son aşamada onu da söylerim.Siz yeter ki arkalara da yaparım diyin :)

Yalnız 5.5 mm biraz kalın değil mi

• Arkalar için üretim maliyetlerini v.s bi hesaplamam lazım. Size haber veririm. Eğer arka kapı eşiklerinin ölçüsünü verebilirseniz sevinirim.
  • bu ledler bir süre sonra ısınma yaparmı? MEsela sahilde park ettiniz gece hava almak için kapı açık oldugunu farzedin bir süre yanık kalınca ısınma yaparmı?
  • şerit ledler kesinlikle ısınmazlar.
  • Bmw audi araçların orjinalde kapı aydınlatmaları tavan ve ön arka yolcu ayak aydınlatmaları çok parlak ve ışık dozajı farklı .Bunların lamba içleri ledmi yoksa farklı bir lamba türümü kullanıyorlar.Hani nasıl desem bir bmw 5 kasa gece aydınlatmalar yandıgındaki ambians ile bir accord arasında acayif farklılık var sözde ikiside deri koltuk ahşap ön kaplama ama ambians farklı.Alman araçları bunu nasıl başarıyor acaba?
  • gorky arkadaşımız soruyu yanıtlamış gerçi, şerit ledler ısınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krom_auto_modifiye

Arkalar için üretim maliyetlerini v.s bi hesaplamam lazım. Size haber veririm. Eğer arka kapı eşiklerinin ölçüsünü verebilirseniz sevinirim.

individual isimli arkadaşımızdan eşik ölçülerini isteyeceğim mecburen.Ben de orijinal ölçü nedir bilemiyorum.

En kısa zamanda sizi haberdar ederim.

Eğer üretime geçerseniz lütfen özel mesaj ile beni uyarın.Zira konuyu unutup mesajlara bakamayabilirim.

Liste başı alıcıyım yalnız.

Çalışmalarınızda başarılar.Allah yolunuzu açık etsin.

Görüşmek üzere...
  • çok güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnzakyz

çok güzel olmuş

teşekkür ederim
  • elinize sağlık ama biz bu güzellikleri nerden bulabiliriz. :)

aracım 2010 opal astra classic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexus7 -- 1 Kasım 2010; 13:11:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nexus7

elinize sağlık ama biz bu güzellikleri nerden bulabiliriz. :)

aracım 2010 opal astra classic

Ön kapılar için 80TL, 4 kapı için 120TL

Astra için yaptığım uygulamalar :

Ledli kapı eşiği denemem

Ledli kapı eşiği denemem

• Bunların bağlantısı yapılırken kablolar nerede gizleniyor acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion4201 -- 8 Kasım 2010; 2:12:42 >
  • ben aldım şuan montajı yapılıyor bakalım nasıl yapacaklar bende merakla bekliyorum

yapılınca resimleri paylaşacağım
  • quote:

ben aldım şuan montajı yapılıyor bakalım nasıl yapacaklar bende merakla bekliyorum

Ürünlerinizi iyi günlerde kullanın. Resimleri bekliyoruz
  • quote:

ben aldım şuan montajı yapılıyor bakalım nasıl yapacaklar bende merakla bekliyorum

Teşekkürler sabırsızlıkla resimleri bekliyorum.Birde montajı nereye yaptırdınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion4201 -- 8 Kasım 2010; 17:32:27 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.