Şimdi Ara

Led Tv Aldım ve 12Aylık Digitürk paketi hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yaklaşık 1 ay önce smart led tv aldım içinde CI+ modulu digitürk hediye olarak geldi içinde kart

benim sorum ben aradım aldğım yeri nasıl kullancam diye, çanak taktırmanız gerekmekte dediler. benim bu modulu kullanmak hd kanalları izleyebilmek için çanak almammı lazım nasıl yapmam lazım birisi açıklarsa çok iyi olur. digiturk aradım fakat müşteri hizmetleri yok soracak kimse yok malesef, yardımlarınız için teşekkür ederim.

• yayını alabilmeniz için çanağa ihityac var modul ve kart gelen şifreli sinyalı çözer... modul ve kart ile başlı başına digiturk izleyemezssin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byrebels

öncelikle merhaba
    yaklaşık 1 ay önce smart led tv aldım içinde CI+ modulu digitürk hediye olarak geldi içinde kart

benim sorum ben aradım aldğım yeri nasıl kullancam diye, çanak taktırmanız gerekmekte dediler. benim bu modulu kullanmak hd kanalları izleyebilmek için çanak almammı lazım nasıl yapmam lazım birisi açıklarsa çok iyi olur. digiturk aradım fakat müşteri hizmetleri yok soracak kimse yok malesef, yardımlarınız için teşekkür ederim.

digitürk kaç aylık bir paket olarak verildi
  • iptal etmek isterseniz 1.5 ay dolunca arayip söyleyin yoksa otamatik olarak üye olursunuz digitürke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sadece HD paket almak?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.