Şimdi Ara

Led Projektör lazımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yazlık evin bahçesine led projektör arıyorum da geceleri için uygun fiyatlı enerji tasarrufu da iyi projektörler lazım malum yazdan yaza kullanıcağım için masrafıda az tutmak lazım daha önceden alışveriş yapan veya konu hakkında bilgisi olan cevap yazabilir mi teşekkürler iyi forumlar..

• Öncelikle merhaba,

İstediğiniz watt doğrultusunda led projektör gönderebilirim. Yalnız Led projektör ürünlerinde kaç watt talebiniz var kaç metrelik alanı aydınlatacaksınız. Orjinal watt mı olacak yoka piyasa malıda işinizi çözer mi?

0553 168 78 27

Led projektör piyasa malı ve orjinal olarak kontrol edebilirsiniz.

50 watt piyasa malı 60 TL
    50 watt orjinal 80 TL

• Led projektör bende çok baktım bi ara. Ucuzu yok. Neden anlamadım açıkcası. Bi ampülün aydınlatacağı kadar ışık verebilecek olanı bi ampülün 10 katı fiyat. Neden böyledir. Alan neden alır bu fiyattan anlamadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • meaculpame M kullanıcısına yanıt
    Kasası dökümdür. Belli bir alanı aydınlatmak için kullanılır. Led ampul ürünleri genel aydınlatma olarak kullanıldığı gibi led projektör ürünleri daha fazla ışık gücüne sahiptir.
  • starledaydinlatma kullanıcısına yanıt
    Hocam aracı binanın altına parkediyorum. Bi sensör takayım araçla gelince yansın rahat girip çıkayım diye düşünüp bakmıştım. 20watt gibi çokda bi alanı aydınlatmayacak olana bile 40 tl civarı fiyat söylediler. 20tl gibi bi fiyata sensör, duy, ampül hepsini aldım bağladım. Aynı işi gördü. Ben led olayında o parayı hakeden bişey göremedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • meaculpame M kullanıcısına yanıt
    Keşke hazır olan sensörlü projektörlerden alsaydınız.
  • ben 50W 42 tl olan bu siteyi buldum da uygun heralde dediklerinize göre
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LED AYDINLATMA
    9 yıl önce açıldı
    LG Led Tv Arka Işık ayarı
    10 yıl önce açıldı
    Power Led'li Lamba Yardım
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.