Bildirim
led isikli klavye onerisi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Up up up
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
bende bakıyorum ilgimi çeken Everest Rampage KB-R8
ve Everest Rampage KB-R88
var? -
Evet ancak dediginiz modeller biraz daha pahali olan modeller. Benim dedigim model ise 40 tl :)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
30-40 Tl ye Işıklı Klavye Olmaz bunu bir çok konuda yazdım everestin 30-40 Tl ye klavye diye sattıkları ürünler 1 Ay içinde elinizde kalır servise verirsiniz bozuk gelir yine paranız çöpe gider forumda tonlarca konu var everest ürünlerinin ne kadar berbat oldugu 1 ay içinde bozuldugu hakkında ışıklı klavye alacaksanız en az 120-130 Tl yi gözden çıkarıp Logitech gibi markalara yönelmeniz lazım yok benim bütçem bu diyorsan ışıklı klavye almayacaksın Logitech gibi firmaların 40-50 Tl ye satılan ışıksız klavyelerine yöneleceksiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: OTTOMANRUPE
30-40 Tl ye Işıklı Klavye Olmaz bunu bir çok konuda yazdım everestin 30-40 Tl ye klavye diye sattıkları ürünler 1 Ay içinde elinizde kalır servise verirsiniz bozuk gelir yine paranız çöpe gider forumda tonlarca konu var everest ürünlerinin ne kadar berbat oldugu 1 ay içinde bozuldugu hakkında ışıklı klavye alacaksanız en az 120-130 Tl yi gözden çıkarıp Logitech gibi markalara yönelmeniz lazım yok benim bütçem bu diyorsan ışıklı klavye almayacaksın Logitech gibi firmaların 40-50 Tl ye satılan ışıksız klavyelerine yöneleceksiniz
hocam yanlış anlamada siz neden razer aldınız?
tabi amazondan aldığınız ise durum farklı fakat trden aldıysanız... ekran karta yatırım yapmanız daha iyi olmazmıydı ..
edit: amazon da pahalı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mezarci -- 14 Temmuz 2016; 19:59:28 >
-
Kendi Ofisimde Çok Fazla Üst Seviye Sistem var GTX 980 Ti gibi kartlara sahip bilgisayarlar var ben ofisten eve geldigimde oynadıgım oyunlar sayılıdır ve öyle çok fazla aman grafik olsun diye bir amacım yok onun için böyle bir sistem topladım param yok muydu daha üst seviye sistem toplamaya vardı ama gerek görmedim bu sistem bana yeterli geliyor zaten klavye ve fareyide sonradan aldım sırf sesi ve hissiyatı hoşuma gittigi için aldım yoksa daha önce g105 kullanıyordum gayette memnundum :) -
-
Logitech G015 uygun bir fiyata alabilirsin dostum ben kullanıyorum gayet memnunum bir sıkıntısı yok.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X