Şimdi Ara

Led Aydınlatmalı Sabit MDF Perde Yapımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
4
Favori
8.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sizin projenin avantajı hafif ve taşınabilir olmasıdır.

Ben hem şıklık açısından hem led döşeme kullandığım için MDF tercih ettim.

MDFnin temizliği kolaydır. Daha uzun ömürlüdür.

Birde yazınızdaki çokça ünlemlere anlam veremedim.
  • bende yaptıracam
  • Merhaba bende acer k330 model projeksiyonumu yaklaşık 6 aydır perdesiz kullanıyorum. Sonunda mdf den bir perde yapmaya kadar verdim.MDF kestirebilmek için dün istanbuldaki yapı marketlerin çoğunu gezdim sadece Tekzende bulabildim.

Baktığım yerler :

Koçtaş ( Cevahir ve Yenibosna ) ikisinde de yoktu.
    Praktiker ( Bayrampaşa ) burada da yoltu.
    Tekzen ( zeytinburnu ) metrekaresi 7 tl den satılıyordu. ben 200*125 almayı planladıgım için 17 tl ye geldi ancak mecidiyeköye nakliyesi 50 tl olunca almaktan vazgeçtim şimdi yerel marangozlara bakacam.

Yukarıdaki bilgiler umarım birilerinin işine yarar.

Bu arada k330 ile ilgili bir problemim var. Ekranın tamamında bir türlü net görüntü alamıyorum. En iyi durumda sağ üst köşe bulanık oluyor. İlk aldığımda yoktu zamanla oldu sanırım. Bu konuda bir önerisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeteryayeter

Merhaba bende acer k330 model projeksiyonumu yaklaşık 6 aydır perdesiz kullanıyorum. Sonunda mdf den bir perde yapmaya kadar verdim.MDF kestirebilmek için dün istanbuldaki yapı marketlerin çoğunu gezdim sadece Tekzende bulabildim.

Baktığım yerler :

Tekzen ( zeytinburnu ) metrekaresi 7 tl den satılıyordu. ben 200*125 almayı planladıgım için 17 tl ye geldi ancak mecidiyeköye nakliyesi 50 tl olunca almaktan vazgeçtim şimdi yerel marangozlara bakacam.

Bu arada k330 ile ilgili bir problemim var. Ekranın tamamında bir türlü net görüntü alamıyorum. En iyi durumda sağ üst köşe bulanık oluyor. İlk aldığımda yoktu zamanla oldu sanırım. Bu konuda bir önerisi olan var mı ?

Dün koçtaş yenibosnaya gittim, akşam 7:00 ye kadar kesim işlemi yapıyorlar.
    yine senin cihaz iyi sayılır
    hw300 pb60 pa70 lerde üst düzelse alt flu
    alt düzelse üst flu oluyor.

mecbur 1280*768 kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 3 Mart 2013; 6:56:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

quote:

Orijinalden alıntı: yeteryayeter

Merhaba bende acer k330 model projeksiyonumu yaklaşık 6 aydır perdesiz kullanıyorum. Sonunda mdf den bir perde yapmaya kadar verdim.MDF kestirebilmek için dün istanbuldaki yapı marketlerin çoğunu gezdim sadece Tekzende bulabildim.

Baktığım yerler :

Dün koçtaş yenibosnaya gittim, akşam 7:00 ye kadar kesim işlemi yapıyorlar.
    yine senin cihaz iyi sayılır
    hw300 pb60 pa70 lerde üst düzelse alt flu
    alt düzelse üst flu oluyor.

mecbur 1280*768 kullanıyorum.

arkadaşlar donanım haberi uzun süredir izleyici olarak takip ediyordum. sonunda dün üye oldum. bu da nasip olursa ilk mesajım. bu aralar beni de bir projeksiyon merakı sardı. hw300g almayı düşünürken pa70g almaya karar verdim. hw300g yi seçmemdeki sebep sürekli forumlarda bahsedilen 70 ve 60 serilerindeki focus probleminin olmaması bir + olarak karşıma çıkıyordu. sonunda uzun araştırmalarım sonunda İstanbuldaki LG servisinden sanırım hakan bey ile görüştüm. forumlarda bahsedilen focus probleminin pa70g deki projeksiyon mesafesinden (uzun mesafe) kaynaklandığını yoksa problemsiz bir prj olduğundan bahsetti.
    henüz deneme şansım olmadı ama bu savunma bana da biraz yerinde mantıklı geliyor. bu led dlp prj genelde yakın mesafe prjleri. Genel alışkanlık olarak veya daha büyük görüntü uğruna acaba mesafeler gerçekten uzak mı tutuluyor. 500-700 AL değerindeki bu cihazların çok uzak konumlandırılamayacağı aşikar.

pa70g cihazında bu bahsedilen focus problemi olan arkadaşlar perde ile olan mesafeyi kısaltarak çözüm olup olmadığını paylaşırlarsa seviniriz.

• Yakın mesafeden hw300g kullaniyorum
    Ve pb60g denedim
    Netlik problemi var yok degil.
    Soylenilen mesafede ustelik.
    Pa70g de olmasa AVSFORUM da bunun icin onca yazi yazilmazdi.
    Aldiniz netlik problemi var mi peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende lg pa70g kullanıyorum hediye olarak sıfır perdem talihsizlik olsa gerek daha ilk günden bozulmuştu açıldı ve bir daha kapanmadı söktüm içini ama yapamadım olmadı aslında çok önemli değil ama tam açık olduğu için hafif dalgalanmalar oldu zamanla bir kaç kırıkta var tabi normal birisi baksa anlamayabilir detaylı bakınca belli oluyor bende böyle bir proje gördüm ve çok hoşşuma gitti paylaşım için teşekkürler şimdi bu mdf den yapınca perdeye göre nasıl oluyor okuduğum kadarıyla daha iyi yada fark yok peki bunu mobilyacı da tabanca ile beyaza boyatsak nasıl olur yada gerek yokmu bende yapmayı düşünüyorum
  • şu arkalık bır bulabılsem bende yapacagım
  • quote:

Orijinalden alıntı: figu

şu arkalık bır bulabılsem bende yapacagım

selam dostum.

arkalık dediğin askı aparatı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Guapo

quote:

selam dostum.

yok ustad yanı mdf bahsedıyorum ızleyecegın on yüzey cunku bu mdf plaka halında satılıyor plakası 100 lira bize cok fazla işte bir iki arkadas olasa plakayı 3 kişiye bile yetebiliyor bir kişi için fazla geliyor naptın aldınmı projektoru
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: El Guapo

quote:

selam dostum.

yok ustad yanı mdf bahsedıyorum ızleyecegın on yüzey cunku bu mdf plaka halında satılıyor plakası 100 lira bize cok fazla işte bir iki arkadas olasa plakayı 3 kişiye bile yetebiliyor bir kişi için fazla geliyor naptın aldınmı projektoru

yok ben baharda alacağım şirket bana ben prjektöre gibi olacak : )

koçtaş vb yerlerden sordun mu ? oradan 20 tl ye yaptırdım diyor arkadaş ?? keserler belki özel boy.

• yok baktım koctas yok olsada naklıyesı olursa pahalı gelıyor dostum sen projektoru alamadan perde işine soyulma
  • quote:

yok baktım koctas yok olsada naklıyesı olursa pahalı gelıyor dostum sen projektoru alamadan perde işine soyulma

yok öyle birşey yapmam zaten araştırıyorum şuan pj alınca kafamdakini hemen yapmak istiyorum sadece.Araştırıp en iyisini yapmak istiyorum
  • GAYET BAŞARILI VE YARARLI
  • Teşekkür ederim.

Arkadaşlar illa koçtaş değil birçok mobilya malzemesi ve ahşap malzemeleri satan yerden temin edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sayın -- 2 Ocak 2014; 17:12:06 >
  • Sayın kullanıcısına yanıt
    gerçekten çok güzel ve faydalı bi konu olmuş..emeğinize sağlık..başkalarıyla paylaşmak insan ömrünü uzatır..
  • s.a ultra yakın projeksiyonda 8 mm mdf'den yapılacak bir perde nasıl sonuç verir ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.