Şimdi Ara

Leblanc taktik yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce leblanc oynarken mid gitmedim top gittim jungle yoktu takımda karşı takımdada lanede yanımda darius vardı. Karşıda ise lee sin ve wukong vardı . Adamlar bizi alıyodular ben arkada kalıyordum dari önce çıkıyordu bunların 2 si birden dariye dalıyolardı dari pert tabi canların yarısından fazlası duruyor beni kovalıyolardı çoğunda kaçtım. En sonunda el gidicek maden şöyle yapalım dedim ben öne çıkıp adamları oyaladım q e w sonra canım azalınca pasif ile kandırıp ulti ile de kaçıyordum bu arada adamlar sadece 1 kil için aç gibi beni kovalarken canlarına bakmıyorlardı dari yada ben 2 de 2 yapıyorduk yada 1 kil benim 1 kil onun paylaşıyorduk. Gerçi çok pis feedlenmiş akali 5 kişinin arasına dalıp 3 kil alıp ölmeden kaçtığı için maçı bitirdi.

Biliyorum bu taktik rankedda işe yaramaz ama 27. levelda yarıyor.

Birde build olarak 4 roa 1 rabadon 1 bot almayı düşünüyorum nasıldır ?

Botu hangi bot alayım ve ne efsunlayım ?

Leblancla alakalı değil buda fizz hakkında :

Fizz e büyü nüfusu bot alıyorum ve çoğunlukla +15 hız efsunluyorum nasıl ? Duruma göre minyonları hızlandıranı alıyorum ama nadiren. başka tavsiyeniz varsa Türkçe yazarsanız sevinirim.

Edit imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Julimezar -- 17 Ağustos 2013; 1:00:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Az önce leblanc oynarken mid gitmedim top gittim jungle yoktu takımda karşı takımdada lanede yanımda darius vardı. Karşıda ise lee sin ve wukong vardı . Adamlar bizi alıyodular ben arkada kalıyordum dari önce çıkıyordu bunların 2 si birden dariye dalıyolardı dari pert tabi canların yarısından fazlası duruyor beni kovalıyolardı çoğunda kaçtım. En sonunda el gidicek maden şöyle yapalım dedim ben öne çıkıp adamları oyaladım q e w sonra canım azalınca pasif ile kandırıp ulti ile de kaçıyordum bu arada adamlar sadece 1 kil için aç gibi beni kovalarken canlarına bakmıyorlardı dari yada ben 2 de 2 yapıyorduk yada 1 kil benim 1 kil onun paylaşıyorduk. Gerçi çok pis feedlenmiş akali 5 kişinin arasına dalıp 3 kil alıp ölmeden kaçtığı için maçı bitirdi.

Birde build olarak 4 roa 1 robodon 1 bot almayı düşünüyorum nasıldır ?

Fizz e büyü nüfusu bot alıyorum ve çoğunlukla +15 hız efsunluyorum nasıl ? Duruma göre minyonları hızlandıranı alıyorum ama nadiren. başka tavsiyeniz varsa Türkçe yazarsanız sevinirim.

Rodobon
    Rodobon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saelen -- 17 Ağustos 2013; 1:01:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bestrivenna1

quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Az önce leblanc oynarken mid gitmedim top gittim jungle yoktu takımda karşı takımdada lanede yanımda darius vardı. Karşıda ise lee sin ve wukong vardı . Adamlar bizi alıyodular ben arkada kalıyordum dari önce çıkıyordu bunların 2 si birden dariye dalıyolardı dari pert tabi canların yarısından fazlası duruyor beni kovalıyolardı çoğunda kaçtım. En sonunda el gidicek maden şöyle yapalım dedim ben öne çıkıp adamları oyaladım q e w sonra canım azalınca pasif ile kandırıp ulti ile de kaçıyordum bu arada adamlar sadece 1 kil için aç gibi beni kovalarken canlarına bakmıyorlardı dari yada ben 2 de 2 yapıyorduk yada 1 kil benim 1 kil onun paylaşıyorduk. Gerçi çok pis feedlenmiş akali 5 kişinin arasına dalıp 3 kil alıp ölmeden kaçtığı için maçı bitirdi.

Birde build olarak 4 roa 1 robodon 1 bot almayı düşünüyorum nasıldır ?

Robodon
    Robodon

Düzelttim benim Türk Dil Kurumu profesörü arkadaşım oldumu ?

• Brushy brushy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kil
    Kil

• 6 rod of eycs

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diana karşı taktik
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.