Şimdi Ara

LeaverBuster sorunu hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir konuyu merak ediyorum. Biliyorsunuz ki Türkiye’nin internet altyapısı diğer ülkelerdeki kadar iyi değil, dolayısıyla oyun esnasında internet kesilebiliyor ve biz de oyundan düşüyoruz. Ben internetimi onarıp giriyorum ancak yine de report ediliyorum.

Ve sırf internet sorunları yüzünden ki şuanda burada yeni alışveriş merkezi yapıldığı için bütün temel ihtiyaçlarımız sıkıntıda. Ben gidip yapımı durdurun diyemeyeceğim için internetim kopuyor ve sırf bu yüzden 2 kere düştüğüm için 4 Kasım'a kadar ceza almışım. Benim suçum nedir anlamıyorum?

• 2 defa düşmeye ceza vermez kimseyi kandırmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil Dead

2 defa düşmeye ceza vermez kimseyi kandırmayalım.

ardı ardına iki oyun leave yazarsa 1 gün ban yiyor şahsen kendimden biliyorum elektrik gitmişti ard arda iki oyundan dolayı bir gün bekledim
  • en kötü cadılar bayrami indirimini kaçırırsın fazladan 1 kışı lımıtedlara sahip olmamış olur

tabiki şaka yaptım 1 2 ınternet kopmasıyla olucak ış deıl bu sen surekli oyunlarda afk olmuşsundur reportlanmışsındır zahten reportlanmasan bıle oyun otomatık kontrol edıyor bı noktadan sonra bu rock.fm de Pikselkafa konuşulmuştu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranist -- 29 Ekim 2013; 11:49:07 >
  • İnternetin sorunluysa oyuna girme sen de
  • quote:

WW ile oynadığımda internet gitti bağlandım 2 kill aldım kaybettik yine de suçu bana attılar.

Jarvan ile oynadığımda apartmanın sigortası attı 5 dakika sonra girdim yine reportlandım küfür yedim 4 kill aldım kaybettik.

quote:

Orijinalden alıntı: #NeWWorlD#

İnternetin sorunluysa oyuna girme sen de

bunu koymasan anlamayacaktım laf soktuğunu iyi ki koydun ben de diyorum ne demek istemiş burada

quote:

Orijinalden alıntı: cRosSsl

quote:

ardı ardına iki oyun leave yazarsa 1 gün ban yiyor şahsen kendimden biliyorum elektrik gitmişti ard arda iki oyundan dolayı bir gün bekledim

tamam da 6 gün ban ne demek ya sırf 2 oyun için. 15 levelken 5 oyun ardarda quit çektim 3 gün verdi şimdi 2 oyuna 6 gün diyor bir de harrowing yaklaştı

• Artık öleymş ben napıcam peki? elalem böle 1 kere öldün die ana bacı küfür ediyor o oyundamı kalçam? dün gene çıktım leaverbusterdan ban yemişim 200 oyundan fazla afk kalmışlığım var bilerek şimdimi gelmiş bu >_<
  • quote:

Orijinalden alıntı: cRosSsl

quote:

2 oyun olayını bilmiyorum ama adam 4 Kasım diyor yani önceden de afk kalıp duruyormuş demek ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: butidontcare
    quote:

Orijinalden alıntı: #NeWWorlD#

İnternetin sorunluysa oyuna girme sen de

bunu koymasan anlamayacaktım laf soktuğunu iyi ki koydun ben de diyorum ne demek istemiş burada

Laf sokmadım tavsiye verdim, senin internetinin sorunlu olmasının mağduru ben olmak istemiyorum, Riot doğru yapmış bir dahaki leave durumunda 1 ayı bulur aldığın ceza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #NeWWorlD# -- 29 Ekim 2013; 12:30:29 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.