Şimdi Ara

League of Legends temalı özel bilgisayar, diğerlerinden farklı! Video ön inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünyanın en popüler oyunlarından League of Legends temasına sahip el yapımı özel bilgisayara bir bakan bir daha bakmak istiyor. Değişik tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken özel çalışmanın detayları videomuzda.

• güzel tasarım olmuş.
    inceleme için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lol oyuncularının yaş ortalamasını göz önüne aldığımızda gayet başırılı olmuş

• komik

• Bize ters olur bu tarz kasalar.

• Mobildeki yeni tarayıcı yüzünden videolar sürekli kalite değiştiriyor.Kesinlikle eski haline dönmeli !

• +9 komşu çocuğu itemi olmuş...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LoLcü bebeler için ideal. Tek kelime ile ÇÖP

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o havuzun içinde bi su kaplumbağası eksik.Tam olurdu valla

• quote:

Orijinalden alıntı: zumber4428

Bize ters olur bu tarz kasalar.

Erdi ÖZÜAĞ ve bazı arkadaşlar ısrarla "akvaryum" falan deseler de "Blood Pool" un açılımı Kan Havuzu arkadaşlar :) Artık LoL oynama yaşının 10 un altına düştüğünü düşünürsek çok da "masum" bir tasarım sayılmaz.

Kan havuzu yerine bir "Life Pool" yapılarak olaya daha yapıcı taraftan bakılabilirdi diye düşünüyorum...

• Arkadaşlar lolü oynıyan sadece Trde oynamıyo yaşı küçük değil herkesin benim yaşım 21 benim oynadığım insanlar 25 yaşından tut 30 40 50 yaşına kadar bile tanıdıklarım var beraber oynadıklarım 3 4 bebe yüzünden siz Lol oynayan insanları küçük göremezsiniz ve genelliyemezsiniz...
    İnsanların kendi seçimleri sizde küçüktünüz çocuktunuz ve sizde oyun oynadınız sizde o çocuklar gibi gülüğ eğlendiniz kimseyi küçük görmeyin kendinizi küçük görünki Allahın gücüne gitmesin... Saygılar.

• Bence çok güzel olmuş, havuz harika görünüyor.

• Dünyanın en gereksiz oyunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: [Fe4R]

Dünyanın en gereksiz oyunu.

Dünyanın en gereksiz insanı.

• 12 yaşındaki lol oynayan çocuklar için ideal olmuş. Sanki lol için sisteme ihtiyaç var da, atom işlemcili tablette bile çalışıyor :D zaten sistem istemediği her bilgisayarda çalıştığı için ufak yaştaki çocuklar arasında popüler.

• Gereksiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben league of legends oyuncusuyum.oyunu 9 yaşındaki bebeler oynuyabilir ama onlar bronz kümesinden çıkamıyolar şahsen kendi adıma konuşuyorum oyun benim için çok eğlenceli özellikle arkadaşlarınızla oynamanız oyunu dahada eğlenceli hale getirebiliyolar.Teşekkürler

• 12 yaşındaki cocuklar sisteme çöp demiş güldürdünüzü gençler

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Arkadaşlar lolü oynıyan sadece Trde oynamıyo yaşı küçük değil herkesin benim yaşım 21 benim oynadığım insanlar 25 yaşından tut 30 40 50 yaşına kadar bile tanıdıklarım var beraber oynadıklarım 3 4 bebe yüzünden siz Lol oynayan insanları küçük göremezsiniz ve genelliyemezsiniz...İnsanların kendi seçimleri sizde küçüktünüz çocuktunuz ve sizde oyun oynadınız sizde o çocuklar gibi gülüğ eğlendiniz kimseyi küçük görmeyin kendinizi küçük görünki Allahın gücüne gitmesin... Saygılar.

Ben kesinlikle küçük görmüyorum veya "off frp ci veletler" demiyorum :) Çünkü bizde 13-14 yaşlarında Mmorpg oyunlara başladık , çok mu iyi halt yedik ? Hayır ! :D Kaç senemizi zebil ziyan ettik ama çok daha kötü yollara sapmadık kendi halimizde kafe kapatıp oynadığımız online oyunda champion kasmanın tadını bugün hiçbir oyundan alamıyorum :)

Ancak kanımca o zamankinden daha büyük tuzaklar var bu oyunlarda genç beyinler için.Her türlü şeytanlık 10 yaşındaki çocukların bilinçaltına yüklenmekte biz bunun az çok farkındayız ama onlar olmayabilirler değiller zaten keyiflerine bakıyolar :D

Benim amacım masum bir hatırlatma,uyarı iplerler veya gülüp geçerler :) Hatta az önce bir arkadaş "ya öyle diyosunda blood pool bilmem ne karakterinin W yeteneğidir ona atıfta bulunulmuş..." gibi bir pm attı , olabilir dedim ama bu bence akıllara sokulacak yanlış imajı değiştirmez...

O zımbırtı için yorumum paran çoksa zevk için hobi için ve/veya koleksiyon için alınabilir yoksa ben lol de uçucam bununla diye asla !

• Pc bileşenlerinin olduğu bölümler kapatılsaymış güzel olabilirmiş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.