Şimdi Ara

League of Legends Profesyonelliğe ilk adım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu süreç hakkında bilgisi olan bir çok arkadaş var forumda ve hepsini tek tek bulup konuşamayacağımdan böyle bir konu açma gereksinimi duydum saygı çerçevesi içerisinde bilgilendirirseniz sevinirim.
    Keşfedilme süreci nasıl işliyor? Takım bulmak mı, kurmak mı mesele?
    Tek başına bir oyuncu neler yapabilir? Profesyonel olmak hakkında ne kadar üst düzeyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Euwest çilingir olacaksın, kendini ön plana atacak hareketlerde bulunacaksın. Videoların internette paylaşılacak. Yayın yapıp bildiklerini diğer insanlar paylaşacaksın. Zaten reklamını yapmış olur iyi yada kötü bir takıma girersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alper# -- 29 Nisan 2015; 20:53:45 >
  • Challenger veya master olunca zaten bir çevren oluyor o ortamdan. Bir süre o seviyede ki insanlarla takılınca gerçekten iyiysen teklif gelir veya kendiniz takım kurabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper#

Euwest çilingir olacaksın, kendini ön plana atacak hareketlerde bulunacaksın. Videoların internette paylaşılacak. Yayın yapıp bildiklerini diğer insanlar paylaşacaksın. Zaten reklamını yapmış olur iyi yada kötü bir takıma girersin.

Pekala support oynuyorsanız? Açık konuşayım kendim için olduğu kadar daha çok bu sureci merak ettiğimden açtım konuyu ama kendime baktığım zaman solo, mid ne oynarsan oynayayım sadece adc'yi korumaya yönelik oynayabiliyorum bu da beni support oynamaya itiyor ve bulunduğum lige sadece support oynayıp çıktım ama yine de bu sizce zor değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Asterix

Challenger veya master olunca zaten bir çevren oluyor o ortamdan. Bir süre o seviyede ki insanlarla takılınca gerçekten iyiysen teklif gelir veya kendiniz takım kurabilirsiniz

Mesela ben Kemal'in yani Beşiktaş desteğinin hikayesini merak ediyorum Support oynayıp buraya kadar gelmek ya da Madlife, Mata hoş Kore, Türkiye dağlar kadar fark var ama..

• Oncelikle westte oynicaksin.Trde oyununu gelistiremezsin.Tr challengerda strateji denen sey yokmYani trde oynayarak kendini gelistiremezsin.Bu yuzden hicbir takim tr ligine bakarak almiyor.Westte D1-Master-Challenger olucaksin ayrica iyi kdan olucak.Tr profesyonellerin hepsi o seviyede.Zaten iyi oynarsan taninirsin turkler arasinda.

• Yav iyiysen zaten kaparlar önemli olan eu westte dereceye girmek ama 5 arkadas takım kurup ufak turnuvalara katil mesela bir cok profesyonel bu tur organizasyonlarda kesfedildi elmas1-master-cha seviyesindeysen tanidigin veya oyundaki cevrenle bir takim kurup bu tur turnuvalara katilip kendini gosterebilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremliler

Oncelikle westte oynicaksin.Trde oyununu gelistiremezsin.Tr challengerda strateji denen sey yokmYani trde oynayarak kendini gelistiremezsin.Bu yuzden hicbir takim tr ligine bakarak almiyor.Westte D1-Master-Challenger olucaksin ayrica iyi kdan olucak.Tr profesyonellerin hepsi o seviyede.Zaten iyi oynarsan taninirsin turkler arasinda.

Anladım. illa west diyorsunuz pekala ben Plat 3 hesabımı West'e aktarsam tahminen ligim ne olur? Sitelerden yalan yanlış baktığımda elomun 1820 civarlarında olduğunu görüyorum ve 25 LP gelip 12 LP gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: reaktonis

Yav iyiysen zaten kaparlar önemli olan eu westte dereceye girmek ama 5 arkadas takım kurup ufak turnuvalara katil mesela bir cok profesyonel bu tur organizasyonlarda kesfedildi elmas1-master-cha seviyesindeysen tanidigin veya oyundaki cevrenle bir takim kurup bu tur turnuvalara katilip kendini gosterebilirsin

O 5 arkadaşı bir bulsam.. İşin özü westte anladım hocam yarın ilk işim weste geçmek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sahan BlTCH Karaarslan

quote:

Yav iyiysen zaten kaparlar önemli olan eu westte dereceye girmek ama 5 arkadas takım kurup ufak turnuvalara katil mesela bir cok profesyonel bu tur organizasyonlarda kesfedildi elmas1-master-cha seviyesindeysen tanidigin veya oyundaki cevrenle bir takim kurup bu tur turnuvalara katilip kendini gosterebilirsin

O 5 arkadaşı bir bulsam.. İşin özü westte anladım hocam yarın ilk işim weste geçmek.

ligin ne bu arada.Ben tr challengerdan weste geçtim.Cidden arada dağlar kadar fark var.Diğer ligleri bilmiyorum.Ama tr çok kolay bir server.Eğer burda elmas yada challenger olamadıysan önce oyununu geliştirmen gerekir.

• Plat 3 den weste geçsen seni gold 1 başlatır sonra gerçekten yeteneksiz olduğunu farkedip en fazla plat 5 e çıkarsın sonrada oyunu bırakırsın. Acı gerçekler. West trye asla benzemez plat 3'um westte yavaş yavaş yukseliyorum tr plat 1 hesapta dia 5 için 1-2 maç atayım dedim klasik şeyler söylememe gerek yok zaten biliyorsunuz arada çok fark var yani. Geçtiğimiz sezon silverda surunen sınıf arkadaşım şuanda plat 1 olmuş fakat hala silver gibi oynuyor
  • quote:

quote:

quote:

ligin ne bu arada.Ben tr challengerdan weste geçtim.Cidden arada dağlar kadar fark var.Diğer ligleri bilmiyorum.Ama tr çok kolay bir server.Eğer burda elmas yada challenger olamadıysan önce oyununu geliştirmen gerekir.

Plat 2 oldum. Açıkçası çok fazla dereceli atmadım geçtiğimiz 27 günde sadece dereceli oynadım ve Gold 4 hesabımı Plat 2 yaptım.. Oyunumu elbette geliştirmem lazım bir support olarak daha efektif olabilmek adına fakat benim kafamda bir soru var şimdi ben Plat 2 oldum ve yarın EuW geçeceğim sizce yeni küme ne olur? 1800 civarı bir elo mevcut belki biraz daha fazla? Orada ki yerleştirme maçını kazanırsam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

Plat 3 den weste geçsen seni gold 1 başlatır sonra gerçekten yeteneksiz olduğunu farkedip en fazla plat 5 e çıkarsın sonrada oyunu bırakırsın. Acı gerçekler. West trye asla benzemez plat 3'um westte yavaş yavaş yukseliyorum tr plat 1 hesapta dia 5 için 1-2 maç atayım dedim klasik şeyler söylememe gerek yok zaten biliyorsunuz arada çok fark var yani. Geçtiğimiz sezon silverda surunen sınıf arkadaşım şuanda plat 1 olmuş fakat hala silver gibi oynuyor

Plat 2 oldum sonunda.. Kendi yeteneğime güveniyorum sadece gelişmem gerektiğini düşünüyorum. Ama oyunu yalandan da oynamam istemiyorum madem oynayacağım doğru düzgün oynayayım..

• westte challenger olcan yada lol oynamıcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

westte challenger olcan yada lol oynamıcan

Tamam şimdi usulca konuyu terk et.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Asterix

Challenger veya master olunca zaten bir çevren oluyor o ortamdan. Bir süre o seviyede ki insanlarla takılınca gerçekten iyiysen teklif gelir veya kendiniz takım kurabilirsiniz

Mesela ben Kemal'in yani Beşiktaş desteğinin hikayesini merak ediyorum Support oynayıp buraya kadar gelmek ya da Madlife, Mata hoş Kore, Türkiye dağlar kadar fark var ama..

Geçen yayın yaparken söylemişti yanılmiyorsam kafe ve bölge turnuvalarina katılarak kendini ön plana çıkarmış

• bence uğraşma bu işlerle.

Ancak westte challenger olursan zaten kaparlar direk öyle bir yokluk var tr takımlarında
  • Kardesim bu bi heves bence bu kadar takma kafana burda plat olan adam bence bisey olamaz kalbini kirmak hic istemem ama kusura bakma yani gercekler acıdır bende burda goldum mesela bi ara bende dedim boyle kendimi gelistireyim oyuncu olayim diye am olmaz kardesi lol pratik oyunu ama yetenek yoksada olmaz kardesim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Plat 2 oldum. Açıkçası çok fazla dereceli atmadım geçtiğimiz 27 günde sadece dereceli oynadım ve Gold 4 hesabımı Plat 2 yaptım.. Oyunumu elbette geliştirmem lazım bir support olarak daha efektif olabilmek adına fakat benim kafamda bir soru var şimdi ben Plat 2 oldum ve yarın EuW geçeceğim sizce yeni küme ne olur? 1800 civarı bir elo mevcut belki biraz daha fazla? Orada ki yerleştirme maçını kazanırsam?

Plat2 baslarsin buyuk ihtimal.Support icin west cok yararli olur.Objektif tr de hic onemsenmiyor.West takim oyununu gelistirir.

• Yazilanlari okudukca tr serverinden soguyorum. Bu kadar kotu mu bu server. Veya west mi cok iyi. Ben deli gibi normal game atiyorum. Gayet memnunum. Cok kaliteli playerlar da geliyor diamond 2 olup feedleyende geliyor. en basta baslasam westte baslardim da 0dan hesap kasmak hero acmak da zor is. Tr challangeri oluruz artik

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.